Turín – Fiorentina 0:0 (kon.) | Bergamo – Catania 2:1 (kon.) | AS Rím – CFC Janov 4:0 (kon.)
Cagliari – Juventus 1:4 (kon.) | Hellas Verona – Neapol 0:3 (kon.) | Sassuolo – AC Miláno 4:3 (kon.)
koniec
U.S. Sassuolo Calcio
4:3 (3:2)
AC Miláno
Nedeľa 12.01.2014, 20:45 • Stadio Città del Tricolore, Reggio Emilia (Taliansko) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    86
    AC Miláno dalo gól!
    Rossoneri dokázali v závere zápasu vsietiť kontaktný gól, keď sa k lopte na pravej strane po dobrej prihrávke od de Jonga dostal RICCARDO MONTOLIVO, ktorý svojou nekompromisnou delovkou poriadne prekvapil domácu defenzívu na čele s gólmanom Peholom, ktorý inkasoval aj potretíkrát v zápase.
     
    47
    U.S. Sassuolo Calcio dalo gól!
    Domáci futbalisti začali druhý polčas priam vysnene! Hneď v druhej minúte druhého polčasu sa dostávajú už do dvojgólového vedenia! Kurtič vybojoval loptu na ľavej strane a skvelou prihrávkou do stredu milánskeho bránkoviska našiel DOMENICA BERARDIHO, ktorý zostrelil gólmana Abbiatiho svojim štvrtým gólom v dnešnom zápase!
     
    41
    U.S. Sassuolo Calcio dalo gól!
    DOMENICO BERARDI! To je meno najlepšieho hráča prvého polčasu, ktorý tentokrát síce so šťastím, ale napokon predsa zavŕšil svoj hetrik a posiela svoj tím do tesného vedenia! Po skvelom centri z ľavej strany od Longhiho sa Berardi dostal nebránený k zakončeniu v centrálnej časti a napokon prekonal bezmocného Abbiatiho.
     
    28
    U.S. Sassuolo Calcio dalo gól!
    Je vyrovnané! Futbalisti domáceho Sassuola opäť využili poriadne zaváhanie v milánskej defenzíve a dokázali vyrovnať! DOMENICO BERARDI bežal s loptou cez stred, následne ho však pozorný Bonera stihol dobehnúť. Po krátkej chvíli sa však Berardi skvele zorientoval a polonožničkovým zakončením svojou ľavou nohou umiestnil loptu nečakane k pravej žŕdke milánskej brány.
     
    15
    U.S. Sassuolo Calcio dalo gól!
    Futbalisti domáceho Sassuola nenechali na seba dlho čakať a vsietili kontaktný gól! Po fantastickej prienikovej prihrávke od Kurtiča sa k lopte na ľavej strane dostal DOMENICO BERARDI, ktorý prešprintoval zadriemanú milánsku defenzívu a po peknej kľučke prekonal aj bezmocného gólmana Abbiatiho.
     
    13
    AC Miláno dalo gól!
    Rossoneri sa v krátkej dobe dokázali presadiť aj podruhýkrát! Cristante sa dostal k lopte na pravej strane po chybe domácich obrancov, následne skvelou prihrávkou našiel v centrálnej časti MARIA BALOTELLIHO, ktorý bol nebránený a svojou delovkou z prvej nedal gólmanovi Pegolovi žiadnu šancu na úspešný zákrok.
     
    9
    AC Miláno dalo gól!
    Milánčania sa v úvode prvého polčasu dostávajú do vedenia! Domáci Chibsah zachytil loptu po nepresnej rozohrávke od Kakáa, následne sa snažil sám prejsť smerom do útoku, no futbalisti Milána ho nekompromisne zdvojili, k lopte sa dostal de Jong, ktorý dobrou prihrávkou na ľavú stranu vysunul ROBINHA! Ten svojou peknou prízemnou strelou nedal Pegolovi žiadnu šancu.

    Góly: 15. Berardi, 28. Berardi, 41. Berardi, 47. Berardi – 9. Robinho, 13. Balotelli, 86. Montolivo

    Karty:   37. Antei (SAS), 43. Ziegler (SAS), 59. Zaza (SAS), 64. Gazolla (SAS), 79. Pegolo (SAS) – 29. Bonera (ACM), 36. Balotelli (ACM), 89. De Sciglio (ACM)


    U.S. Sassuolo Calcio: Pegolo – Ziegler, Gazzola, Ariaudo, Longhi, Antei, Magnanelli, Kurtič (87. Marzorati), Chibsah, Zaza (84. Floro Flores), Berardi (78. Schelotto)
    Náhradníci: Pomini – Pucino, Missiroli, Aladje, Valeri, Rosati, Marzorati, Schelotto, Diego Farias, Floro Flores

    AC Miláno: Abbiati – Bonera, Zapata, De Sciglio, Kaká, de Jong, Emanuelson, Nocerino (55. Pazzini), Cristante (55. Montolivo), Robinho (65. Honda), Balotelli
    Náhradníci: Gabriel – Mexès, Saponara, Matri, Honda, Pazzini, Rami, Poli, Montolivo, Silvestre, Coppola, Zaccardo

    Rozhodca: De Marco – Barbirati, Marzaloni