Turín – Fiorentina 0:0 (kon.) | Bergamo – Catania 2:1 (kon.) | AS Rím – CFC Janov 4:0 (kon.)
Cagliari – Juventus 1:4 (kon.) | Hellas Verona – Neapol 0:3 (kon.) | Sassuolo – AC Miláno 4:3 (kon.)
koniec
U.S. Sassuolo Calcio
4:3 (3:2)
AC Miláno
Nedeľa 12.01.2014, 20:45 • Stadio Città del Tricolore, Reggio Emilia (Taliansko) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V úvode druhého polčasu opäť začali oveľa lepšie hráči domáceho Sassuola, ktorí sa po góle, koho iného ako Domenica Berardiho dostali do dvojgólového vedenia 4:2. Následne sa hralo veľmi vyrovnane na oboch stranách a Milánčania napokon zabrali až v závere zápasu, keď sa najskôr v 86. minúte presadil Riccardo Montolivo a následne v 88. minúte zazvonila za gólmanom Pegolom len horná žrď jeho brány po hlavičkovom zakončení od Pazziniho.

    Domáci Domenico Berardi uhral pre domáce Sassuolo svojimi štyroma gólmi jasné tri body, zatiaľčo Milánčania ostávajú bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:42:48)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Rossoneri si poriadne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a po ďalekom centri od Boneru sa aktívny Pazzini dostal len do ofsajdovej pozície.
     
    90+4
    Nadstavený čas sa pomaly, ale isto blíži k svojmu koncu. Momentálne sú pri lopte hráči hosťujúceho Milána, ktorí sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Dobrý center z pravej strany od Hondu bol však tentokrát odvrátený do bezpečia.
     
    90+3
    Pazzini bol síce veľmi dobre bránený na ľavej strane domáceho pokutového územia, no napokon sa rozhodol zakončovať. Svojou delovkou však trafil len pozorného Marzoratiho, ktorého následne aj fauloval.
     
    90+2
    Honda odcentroval loptu pred bránu domáceho Sassuola, no napokon sa k nej dostal len obranca Gazzola, ktorý ju s prehľadom odkopol do bezpečia.
     
    90+1
    Balotelli sa s loptou veľmi dobre presúval po ľavej strane, no napokon bol neúspešný, keďže mu lopta z kopačiek ušla len za bránu domáceho Sassuola. Po chvíli sú však Milánčania opäť pri lopte.
     
    90+
    Nadstavovať sa bude až päť minút!
     
    90
    Balotelli sa dostal k lopte v domácom pokutovom území a napokon padol na trávnik, no hlavný rozhodca ani tentokrát nenariadil pokutový kop!
     
    89
    Hosťujúci De Sciglio obdržal po tvrdom faule na domáceho Flora Floresa v strede ihriska jasnú žltú kartu.
     
    88
    Hráči domáceho Sassuola mali tentokrát naozaj obrovské šťastie, že neinkasovali vyrovnávajúci gól! Po tvrdej strele z ľavej strany od Balotelliho gólman Pegolo loptu ešte vyrazil, no na následnú hlavičku od Pazziniho už nemal nárok. Pazzini však trafil len hornú žrď domácej brány!
     
    87
    Domáci tréner Di Francesco posiela na trávnik aj tretie a zároveň posledné striedanie. Namiesto Kurtiča posiela na trávnik oddýchnutého Marzoratiho.
     
    86
    AC Miláno dalo gól!
    Rossoneri dokázali v závere zápasu vsietiť kontaktný gól, keď sa k lopte na pravej strane po dobrej prihrávke od de Jonga dostal RICCARDO MONTOLIVO, ktorý svojou nekompromisnou delovkou poriadne prekvapil domácu defenzívu na čele s gólmanom Peholom, ktorý inkasoval aj potretíkrát v zápase.
     
    85
    Milánčania sú pri lopte a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí. Sassuolo sa v závere zápasu bráni naozaj veľmi dobre. Balotelli si po centri od Hondu pýtal penaltu, no napokon mu udelená nebola.
     
    84
    Domáci tréner Di Francesco posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Zazu nastpuje do hry oddýchnutý Floro Flores.
     
    84
    Následne si gólman Pegolo pripísal na svoje konto skvelý zákrok, keď po tvrdej strele od Emanuelsona a nekompromisnom teči Pazziniho dokázal loptu zblokovať mimo svojej brány!
     
    83
    Honda sa dostal do zakončenia z prvej na hranici milánskeho pokutového územia, no svojou delovkou napokon trafil len ľavú žŕdku Abbiatiho brány!
     
    82
    Schelotto sebavedome podržal loptu na pravej strane, no napokon ju poslal len k milánskym obrancom, ktorí sa snažia sa snažia založiť rýchly útok a vsietiť kontaktný gól.
     
    81
    Domáci Zaza sa dostal do skvelej gólovej šance, no napokon ho od lopty odstavil pozorný Zapata! Zaza však nepríjemne dostúpil na svoj členok a musí byť ošetrovaný.
     
    80
    Bonera odcentroval loptu z centrálnej časti, no napokon sa k nej dostal len pozorný Ziegler, ktorý zastavil milánsky útok a loptu odkopol ďaleko do bezpečia.
     
    79
    Za zbytočné protesty na stranu hlavného rozhodcu vidí gólman Pegolo jasnú žltú kartu.
     
    79
    Kaká odcentroval loptu z ľavej strany pred bránu domáceho Sassuola, no napokon sa mu nepodarilo nájsť pozorného Hondu, ktorý bol nebránený na pravej strane.
     
    78
    Na rad prichádza prvé striedanie domáceho Sassuola. Namiesto štvorgólového Berardiho nastupuje do hry oddýchnutý Schelotto.
     
    77
    Hviezda dnešného zápasu – Domenico Berardi sa po tvrdom fyzickom strete s jedným z hráčov Milána ocitla na trávniku, kde musí podstúpiť krátke vyšetrenia. Vyzerá to však tak, že v hre bude môcť pokračovať.
     
    76
    Kaká sa dostal do zakončenia v centrálnej časti, no jeho delovka bola napokon jedným z hráčov domáceho Sassuola zblokovaná len do náručia pozorného gólmana Pegola.
     
    75
    Milánsky priamy kop z pravej strany odišiel zahrávať Honda, no jeho dobrý strieľaný center k vzdialenejšej žrdi domácej brány napokon gólman Pegolo odhadol skvele a loptu zachytil vo svojom náručí!
     
    74
    Balotelli sa s loptou dobre presúval po pravom krídle, no napokon narazil na Kurtiča, ktorý ho zbytočne potiahol za dres. Milánčania sú teda pri lopte a majú k dispozícii priamy kop na pravej strane.
     
    73
    Montolivo sa dostal do zakončenia na ľavej strane, no jeho nedôrazný strieľaný center nerobil gólmanovi Pegolovi žiadne problémy a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    72
    Berardi sa veľmi dobre presúval po pravej strane, následne chcel loptu prepasírovať do centrálnej časti na Zazu, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Bonera túto dvojicu bez problémov zastavil svojim obetavým sklzom.
     
    71
    Pazzini sa dostal k lopte v centrálnej časti, no napokon bol faulovaný aktívnym Anteiom, ktorý dal Milánčanom výhodu voľného kopu z veľkej vzdialenosti. Milánčania však rozohrávajú loptu nakrátko.
     
    70
    Kurtič veľmi peknou prihrávkou z ľavej strany našiel v centrálnej časti Magnanelliho, ktorý loptu ihneď odcentroval, no len na kopačky milánskych obrancov.
     
    69
    Gólman Pegolo si na svoje konto pripísals skvelý zákrok, keď po delovke od Montoliva loptu vyrazil napravo od seba. Následne sa k lopte dostal Honda, ktorý ju naservíroval Montolivovi, no ten z pravej strany minul odkrytú domácu bránu.
     
    68
    Honda sa s loptou natlačil na pravú stranu domáceho pokutového územia a už chcel tvrdo zakončovať, no pozorný Antei bol v strehu a svojho súpera k zakončeniu už nepustil.
     
    67
    Emanuelson odcentroval loptu z ľavej strany pred bránu domáceho Sassuola. Tam ju zblokoval domáci Longhi, no len na kopačky pozorného De Sciglia, ten ju prihral na Pazziniho, no jeho delovka z centrálnej časti trafila len Gazzolu, ktorý loptu zblokoval mimo Pegolovej brány.
     
    66
    Vystriedaný Honda sa hneď v úvode svojho pôsobenia na trávniku dostal do zakončenia, no jeho nedôrazná strela napokon skončila len v náručí gólmana Pegola.
     
    65
    Milánsky tréner Allegri posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto Robinha nastupuje do hry japonský stredopoliar Honda.
     
    64
    Domáci obranca Gazolla obdržal jasnú žltú kartu za tvrdý faul na hosťujúceho Kakáa v strede ihriska. Následne sa Milánčania snažia dostať pred bránu gólmana Pegola.
     
    63
    Mario Balotelli sa dostal do skvelej gólovej šance, keď loptu z ľavej strany potiahol na stred a delovkou zo svojej pravej nohy len veľmi tesne minul bránu gólmana Pegola! Tento projektil pri svojej rotácii šúchal ľavú žŕdku domácej brány.
     
    62
    Milánčania majú loptu vo svojej moci v strede ihriska, odkiaľ sa snažia takticky zaútočiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Defenzíva domáceho Sassuola je v týchto chvíľach naozaj veľmi pozorná.
     
    61
    Magnanelli sa dostal do súboja s Kakáom, ktorý ho nekompromisným kopom cez holene zložil k zemi. Hlavný rozhodca však pre Kakáa žltú kartu nevytiahol, no celý incident rieši slovným napomenutím.
     
    60
    Vystriedaný Pazzini sa dostal do skvelej gólovej šance v centrálnej časti domáceho pokutového územia, keď si loptu obtočil a z polotočky nekompromisne zakončoval, no svojim projektilom trafil len dobre postaveného Ariauda.
     
    59
    Domáci Zaza predviedol tvrdý faul zozadu na Kakáa, ktorý tesne za stredom ihriska padol k zemi. Hlavný rozhodca De Marco dlho neváhal a Zazovi udelil jasnú žltú kartu.
     
    58
    Ziegler sa dostal k zahrávaniu priameho kopu z ľavej strany vo vzdialenosti približne 25 metrov. Jeho dobrý center k ľavej žŕdke milánskej brány však pozorní hosťujúci obrancovia odhlavičkovali do bezpečia.
     
    57
    Kurtič ťahal loptu po ľavom krídle smerom na milánsku polovici ihriska, no v strde ihriska sa napokon zastavil a získal pre Sassuolo cenné sekundy rozohrávkou cez obrancov.
     
    56
    Gólman Pegolo sa opäť dostal k lopte po nepresnom centri od Robinha z pravej strany. Na rad prichádza ďaleký odkop od jeho brány.
     
    55
    Milánsky tréner Allegri strieda aj druhýkrát. Namiesto Cristanteho nastupuje do hry oddýchnutý Montolivo.
     
    55
    Na rad prichádza prvé milánske striedanie. Tréner Allegri posiela na trávnik namiesto Nocerina oddýchnutého Pazziniho.
     
    54
    Priamy kop Sassuola odišiel zahrávať Ziegler, no jeho jemný center napokon skončil len v moci gólmana Abbiatiho, ktorý predvedie odkop od svojej brány.
     
    53
    Kurtič si takmer vycvičil troch milánskych obrancov v centrálnej časti, no napokon narazil na pozorného Boneru, ktorý ho od lopty už s prehľadom odstavil. Na rad však prichádza voľný kop pre Sassuolo zo vzdialenosti približne 23 metrov.
     
    52
    Po peknej vzdušnej pätičke od Balotelliho z ľavej strany sa lopta dostala do tváre domáceho Ariauda, ktorý padá k zemi. Je možné, že pri jeho páde spolupracoval aj aktívny Cristante. Ariaudo je síce otrasený, no kráča po vlastných, uvidíme, či bude vystriedaný.
     
    51
    Rossoneri si tentokrát poriadne nerozumeli ani vo svojej útočnej prihrávkovej kombinácii, keď po dobrej prihrávke od Robinha lopta smerovala na Kakáa, no ten ju nedokázal zachytiť a nechal ju prejsť za postrannú čiaru.
     
    50
    Milánsky obranca Zapata mal po súboji s Magnanellim menšie problémy so svojou pravou nohou na milánskej polovici ihriska, no napokon sa pozviechal a pokračuje v hre.
     
    49
    Kurtič podržal loptu na ľavej strane, následne svojou dobrou prihrávkou našiel Chibsaha. Ten dlho neváhal a loptu odcentroval pred Zazu na ľavé krídlo, odkiaľ volejovo zakončoval, no svojou delovkou minul priestor Abbiatiho svätyne.
     
    48
    Milánska defenzíva predvádza v tomto zápase naozaj len veľmi zlý výkon a striedanie sa pýta už poriadne hlasno. Milánčania sú však momentálne pri lopte a útočia.
     
    47
    U.S. Sassuolo Calcio dalo gól!
    Domáci futbalisti začali druhý polčas priam vysnene! Hneď v druhej minúte druhého polčasu sa dostávajú už do dvojgólového vedenia! Kurtič vybojoval loptu na ľavej strane a skvelou prihrávkou do stredu milánskeho bránkoviska našiel DOMENICA BERARDIHO, ktorý zostrelil gólmana Abbiatiho svojim štvrtým gólom v dnešnom zápase!
     
    46
    V úvode druhého polčasu mali výkop lopty k dispozícii futbalisti domáceho Sassuola, ktorí sa na krátku chvíľu stiahli na vlastnú polovicu ihriska a následne sa snažia zaútočiť.

    Druhý polčas začína bez striedaní na jednej, či druhej strane.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas tohto zápasu priniesol hneď päť gólov, čo je na zápas týchto dvoch tímov pomerne veľa. Oveľa lepšie začali futbalisti hosťujúceho milánskeho AC, ktorý sa už v 9. minúte po góle Robinha dostali do vedenia a následne v 13. minúte po Balloteliho úspešnom zásahu viedli už 2:0. Následne sa však prebudil domáci hráč s menom Domenico Berardi, ktorý troma gólmi z 15., 28. a 41. minúty poslal domáce Sassuolo do jednogólového vedenia!

    Podarí sa Rossonerom zabrať naplno v druhom polčase a pripísať si tak na svoje konto aspoň bod za remízu?
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Magnanelli si postavil loptu na značku rohového kopu a následne ju skvele odcentroval k bližšej žrdi milánskej brány. Tam však stál pozorný de Jong, ktorý ju bez problémov odhlavičkoval do bezpečia na ďalší rohový kop.
     
    44
    Zaza sa s loptou dobre presúval po pravej strane, no napokon narazil na pozorného Zapatu, ktorý odkopol loptu na rohový kop. Na rad prichádza rohový kop z pravej strany v znení domáceho Magnanelliho.
     
    43
    Za svoj tvrdý faul na Boneru vidí domáci Ziegler jasnú žltú kartu. Už druhú pre Sassuolo v dnešnom stretnutí.
     
    43
    Cez stred sa veľmi dobre presúval Bonera, no ten napokon narazil na pozorného Zieglera, ktorý ho od lopty odstavil za cenu faulu. Na rad prichádza priamy kop pre Miláno z centrálnej časti a zo vzdialenosti približne 42 metrov.
     
    42
    Tribúny a fanúšikovia domáceho Sassuola sú v eufórii, keďže ich miláčikovia ešte v prvom polčase vyhrávajú nad hviezdnym Milánom. Momentálne sú však v útoku Milánčania.
     
    41
    U.S. Sassuolo Calcio dalo gól!
    DOMENICO BERARDI! To je meno najlepšieho hráča prvého polčasu, ktorý tentokrát síce so šťastím, ale napokon predsa zavŕšil svoj hetrik a posiela svoj tím do tesného vedenia! Po skvelom centri z ľavej strany od Longhiho sa Berardi dostal nebránený k zakončeniu v centrálnej časti a napokon prekonal bezmocného Abbiatiho.
     
    40
    Berardi obdržal loptu na pravej strane a svojim dobrým strieľaným centrom ohrozil hólmana Abbiatiho. Ten bol však napokon úspešný a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    39
    Po pravom krídle sa rýchlo presúval Chibsah, ktorý loptu následne odcentroval pred milánsku bránu, no tam sa k nej dostal len pozorný Zapata. Ten ju odhlavičkoval za postrannú čiaru.
     
    38
    Voľný kop Milána odišiel zahrávať Zapata, no jeho dobrý center napokon pozorný obrancovia Sassuola dokázali bez problémov zblokovať do bezpečia.
     
    37
    Antei sa snažil pomstiť Balotellimu, no veľmi sa mu to nepodarilo. Práve tento domáci hráč za držanie Balotelliho vidí žltú kartu. Na rad prichádza voľný kop Milána zo vzdialenosti približne 33 metrov.
     
    36
    Milánsky hráč Mario Balotelli sa previnil nekompromisným chmatom pravou rukou, ktorým zložil k zemi domáceho Anteia v strede ihriska. Po udelení žltej karty pre Balotelliho sú pri lopte hráči Sassuola.
     
    35
    Po peknej prihrávke od Robinha sa k lopte na ľavej strane dostal Balotelli, ktorý chcel už-už niečo zaujímavé vymyslieť, no s poriadnym časovým odstupom avízoval asistent rozhodcu jasný ofsajd.
     
    34
    Kurtič sa snažil presadiť rýchlym únikom po ľavom krídle, no napokon sa mu nepodarilo prejsť cez pozorného Emanuelsona, ktorý ho od lopty s prehľadom odstavil. Následne útočia Rossoneri.
     
    33
    Priamy kop z veľkej vzdialenosti odišiel zahrávať de Jong, no jeho tvrdý center napokon pozorní domáci obrancovia dokázali svojimi hlavami odvrátiť do bezpečia.
     
    32
    Pegolo predviedol ďaleký výkop od svojej brány, po ktorom sa k lopte dostal Kaká. Ten bol však tvrdo faulovaný Magnanellim, a tak uvidíme voľný kop Milána zo vzdialenosti približne 40 metrov.
     
    31
    Balotelli sa dostal k lopte na ľavej strane, následne sa s ňou presunul do centrálnej časti a svojou pravou nohou tvrdo zakončoval. Jeho tvrdý projektil však skončil len tesne vedľa domácej brány.
     
    30
    Priamy kop domáceho Sassuola odišiel zahrávať aktívny Zaza, no jeho tvrdú strelu umiestnenú pod brvno milánskej brány napokon gólman Abbiati videl veľmi dobre a svojou rukou zblokoval loptu do bezpečia!
     
    29
    Milánsky obranca Bonera pri prieniku nekompromisne fauloval Chibsaha, za čo obdržal žltú kartu. Na rad prichádza priamy kop domácich hráčov zo vzdialenosti približne 20 metrov.
     
    28
    U.S. Sassuolo Calcio dalo gól!
    Je vyrovnané! Futbalisti domáceho Sassuola opäť využili poriadne zaváhanie v milánskej defenzíve a dokázali vyrovnať! DOMENICO BERARDI bežal s loptou cez stred, následne ho však pozorný Bonera stihol dobehnúť. Po krátkej chvíli sa však Berardi skvele zorientoval a polonožničkovým zakončením svojou ľavou nohou umiestnil loptu nečakane k pravej žŕdke milánskej brány.
     
    27
    Berardi sa dokázal s loptou obtočiť okolo brániacich Milánčanov na hranici milánskeho pokutového územia a tvrdo zakončil. Gólman Abbiati bol však v strehu a loptu zachytil vo svojej moci.
     
    26
    Chibsah sa snažil dobrou krížnou prihrávkou z pravej strany nájsť na ľavom krídle Kurtiča, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Bonera loptu zachytil a následne posiela Rossonerov do útoku.
     
    25
    Balotelli sa dostal k lopte na pravej strane, následne sa pretlačil do domáceho pokutového územia a už-už chcel zakončovať, no pozorný Gazzola ho od lopty v poslednej chvíli odstavil!
     
    24
    Cristante veľmi dobre odcentroval loptu z pravej strany smerom do centrálnej časti, kde ju takmer zachytil Kaká, no v jeho výskoku mu lopta napokon ušla a dostal sa k nej len gólman Pegolo!
     
    23
    Rýchlym únikom cez stred sa snažil presadiť Magnanelli, no narazil na pozorného Cristanteho, ktorý ho fauloval svojim sklzom. Následne sú pri lopte futbalisti domáceho Sassuola.
     
    22
    Chibsah opäť neudržal svoje emócie na uzde a v strede ihriska nekompromisne narazil svojim ramenom do Nocerina, ktorý sa len veľmi pomaly zviechal zo zeme. Ani v tejto chvíli však hlavný rozhodca karty nevyťahuje.
     
    21
    Kurtič sa snažil zachytiť loptu na ľavej strane a prešprintovať pozorného Boneru, no nepodarilo sa mu to. Následne sa k odkopu lopty dostal až milánsky gólman Abbiati.
     
    20
    Zaza predviedol naozaj zbytočný obranný faul na domácej polovici ihriska v ľavej časti. Svojimi rukami stiahol k trávniku útočiaceho Robinha, ktorý nemal loptu vo svojej moci. Hlavný rozhodca však túto situáciu rieši len dohovorom.
     
    19
    Zaza sa dostal k lopte na úrovni bránkovej čiary na ľavej strane a následne si pýtal rohový kop, no zahrával loptu už za bránkovou čiarou, a tak sú pri lopte opäť Rossoneri.
     
    18
    Balotelli sa snažil s loptou obtočiť cez pozorného obrancu Ariauda, no nepodarilo sa mu to. Následne majú loptu vo svojej moci hráči Sassuola, keďže Balotelli pri svojom súboji o loptu použil ruky.
     
    17
    Robinho odcentroval loptu na pravé krídlo, kde sa k nej dostal pozorný De Sciglio. Ten ju následne chcel odcentrovať pred bránu gólmana Pegola, no napodarilo sa mu to. Na rad prichádza milánsky autový hod z pravej strany.
     
    16
    Milánsky hráč Zapata ostal na krátku chvíľu ležať na trávniku tesne pred milánskym pokutovým územím po nepríjemnom faule od jedného zo sassuolských útočníkov. Napokon sa však žltá karta vyťahovať nebude, keďže Zapata je v poriadku.
     
    15
    U.S. Sassuolo Calcio dalo gól!
    Futbalisti domáceho Sassuola nenechali na seba dlho čakať a vsietili kontaktný gól! Po fantastickej prienikovej prihrávke od Kurtiča sa k lopte na ľavej strane dostal DOMENICO BERARDI, ktorý prešprintoval zadriemanú milánsku defenzívu a po peknej kľučke prekonal aj bezmocného gólmana Abbiatiho.
     
    14
    Domáce Sassuolo má loptu na svojich kopačkách a snaží sa niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa mu v tom veľmi nedarí. Milánska defenzíva je v týchto chvíľach naozaj veľmi pozorná.
     
    13
    AC Miláno dalo gól!
    Rossoneri sa v krátkej dobe dokázali presadiť aj podruhýkrát! Cristante sa dostal k lopte na pravej strane po chybe domácich obrancov, následne skvelou prihrávkou našiel v centrálnej časti MARIA BALOTELLIHO, ktorý bol nebránený a svojou delovkou z prvej nedal gólmanovi Pegolovi žiadnu šancu na úspešný zákrok.
     
    12
    Domáci si tentokrát mierne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a previnili sa jasným ofsajdom. Lopta sa teda opäť ocitla len na kopačkách hosťujúceho Milána.
     
    11
    Kurtič tentokrát potiahol loptu po ľavom krídle, vymenil si ju s Magnanellim, no pozorná milánska defenzíva je stále v strehu a loptu bez problémov nepúšťa do svojho pokutového územia.
     
    10
    Na druhej strane sa po dobrom centri z pravej strany od Kurtiča mohol do hlavičkového zakončenia dostať Zaza, no jeho výskok bol na loptu príliš nízky. Následne sa snažia zaútočiť Milánčania.
     
    9
    AC Miláno dalo gól!
    Milánčania sa v úvode prvého polčasu dostávajú do vedenia! Domáci Chibsah zachytil loptu po nepresnej rozohrávke od Kakáa, následne sa snažil sám prejsť smerom do útoku, no futbalisti Milána ho nekompromisne zdvojili, k lopte sa dostal de Jong, ktorý dobrou prihrávkou na ľavú stranu vysunul ROBINHA! Ten svojou peknou prízemnou strelou nedal Pegolovi žiadnu šancu.
     
    9
    Cristante veľmi dobre odcentroval loptu z pravej strany pred bránu domáceho Sassuola, no gólman Pegolo zasahovať nemusel. Pozorný obranca Ziegler loptu odhlavičkoval mimo domáceho bránkoviska.
     
    8
    Po dobrom centri z pravej strany od De Sciglia sa k lopte chcel dostať bežiaci Kaká, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný Ariaudo bol v strehu a loptu odhlavičkoval do bezpečia.
     
    7
    Domáci útočník Berardi sa dostal do dobrej streleckej pozícii na pravej strane, keď preveril silu vo svojej ľavej nohe, no jeho tvrdý projektil napokon gólman Abbiati videl veľmi dobre a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    6
    Priamy kop odišiel zahrávať domáci Gazzola, no jeho tvrdý projektil napokon gólman Abbiati videl veľmi dobre a loptu bez problémov zachytil vo svojom náručí.
     
    5
    Berardi sa s loptou dobre presúval po pravej strane, no napokon bol tvrdo faulovaný hosťujúcim Bonerom, ktorý ho od lopty bez problémov odstavil. Následne uvidíme priamy kop zo vzdialenosti približne 23 metrov od domácej brány.
     
    5
    Nocerino predviedol zbytočný útočný faul zozadu na Chubsaha, po ktorom sa k lopte dostávajú hráči domáceho Sassuola. Tí sa ihneď snažia rýchlo zaútočiť.
     
    4
    Milánčania majú loptu vo svojej moci na vlastnej polovici ihriska, odkiaľ sa snažia takticky zaútočiť. Domáci však veľmi dobre napádajú rozohrávku svojich súperov a nedávajú im veľa priestoru.
     
    3
    Gazzola sa dostal k odcentrovaniu lopty na pravej strane, no následne ho pozorný Zapata bez problémov odstavil a loptu poslal k Abbiatimu na odkop od jeho brány.
     
    3
    Ziegler potiahol loptu po ľavom krídle až k milánskemu pokutovému územiu, no následne ho od lopty odstavil De Sciglio, ktorý odkopol loptu za postrannú čiaru.
     
    2
    Emanuelson potiahol loptu po ľavom krídle k domácej šestnástke, následne ju dobre odcentroval pred domácu bránu. Odrazenú loptu v centrálnej časti zachytil aktívny Cristante, ktorý tvrdo zakončoval, no gólman Pegolo jeho strelu zachytil vo svojom náručí.
     
    1
    V úvode prvého polčasu mali výkop lopty k dispozícii futbalisti hosťujúceho Milána, ktorí sa okamžite snažia zaútočiť. Defenzíva domáceho Sassuola je však v úvode zápase pozorná.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na striedačkách sú pripravení títo hráči:

    U.S. Sassuolo Calcio: Pomini – Pucino, Missiroli, Aladje, Valeri, Rosati, Marzorati, Schelotto, Diego Farias, Floro Flores

    AC Miláno: Gabriel – Mexès, Saponara, Matri, Honda, Pazzini, Rami, Poli, Montolivo, Silvestre, Coppola, Zaccardo
     
    Úvodné zostavy:

    U.S. Sassuolo Calcio: Pegolo – Ziegler, Gazzola, Ariaudo, Longhi, Antei, Magnanelli, Kurtič, Chibsah, Zaza, Berardi

    AC Miláno: Abbiati – Bonera, Zapata, De Sciglio, Kaká, de Jong, Emanuelson, Nocerino, Cristante, Robinho, Balotelli

    Rozhodca: De Marco – Barbirati, Marzaloni.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 19. kole najvyššej futbalovej súťaže v Taliansku – Serie A!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Stadio Città del Tricolore v Reggio Emilia, kde proti sebe od 20:45 nastúpia tímy U.S. Sassuolo Calcio a AC Miláno.

    Domáci tím Sassuolo Calcio sa po 18 odohraných zápasoch nachádza na veľmi nepriaznivej, už zostupovej 18. priečke so 14 bodmi a najhorším gólovým skóre v celej lige (-21). Pred Sassuolom momentálne na sedemnástej priečke sídli Bologna s náskokom jedného bodu a za Sassuolom Livorno so stratou jedného bodu.
    Aktuálna zápasová bilancia domáceho Sassuola v Serie A, remíza (2:2 vonku proti tímu Cagliari Calcio) – prehra (0:1 doma proti Chievu Verona) – prehra (0:4 vonku proti Juventusu Turín) – prehra (0:1 doma proti tímu ACF Florencia) – prehra (0:2 vonku proti Janovu), jasne hovorí o tom, že tomuto tímu sa v poslednej dobe veľmi nedarí.

    Rossoneri, ako sú hráči milánskeho AC prezývaní sa po 18 odohraných zápasoch v Serie A nachádzajú na nie veľmi lichotivej jedenástej priečke so ziskom 22 bodov a gólovým skóre +2. Pred Milánčanmi momentálne na desiatej priečke sídlia hráči rímskeho Lazia s jednobodovým náskokom a za Milánčanmi na dvanástej priečke hráči tímu Cagliari Calcio.
    Aktuálna zápasová bilancia hosťujúceho AC Miláno, výhra (3:1 vonku proti Catanii) – remíza (2:2 vonku proti Livornu) – remíza (2:2 doma proti Parme) – prehra (0:1 v milánskom derby proti Interu Miláno) – výhra (3:0 doma proti Atalante), jasne hovorí o tom, že Milánčania sústreďujú svoju pozornosť skôr na Ligu Majstrov, ako na domácu súťaž, kde nepredvádzajú svoje elitné výkony.

    Podarí sa futbalistom domáceho Sassuola po dlhej dobe naplno zabodovať alebo si práve Milánčania pripíšu do tabuľky ďalšie tri body?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Góly: 15. Berardi, 28. Berardi, 41. Berardi, 47. Berardi – 9. Robinho, 13. Balotelli, 86. Montolivo

    Karty:   37. Antei (SAS), 43. Ziegler (SAS), 59. Zaza (SAS), 64. Gazolla (SAS), 79. Pegolo (SAS) – 29. Bonera (ACM), 36. Balotelli (ACM), 89. De Sciglio (ACM)


    U.S. Sassuolo Calcio: Pegolo – Ziegler, Gazzola, Ariaudo, Longhi, Antei, Magnanelli, Kurtič (87. Marzorati), Chibsah, Zaza (84. Floro Flores), Berardi (78. Schelotto)
    Náhradníci: Pomini – Pucino, Missiroli, Aladje, Valeri, Rosati, Marzorati, Schelotto, Diego Farias, Floro Flores

    AC Miláno: Abbiati – Bonera, Zapata, De Sciglio, Kaká, de Jong, Emanuelson, Nocerino (55. Pazzini), Cristante (55. Montolivo), Robinho (65. Honda), Balotelli
    Náhradníci: Gabriel – Mexès, Saponara, Matri, Honda, Pazzini, Rami, Poli, Montolivo, Silvestre, Coppola, Zaccardo

    Rozhodca: De Marco – Barbirati, Marzaloni