Turín – Fiorentina 0:0 (kon.) | Bergamo – Catania 2:1 (kon.) | AS Rím – CFC Janov 4:0 (kon.)
Cagliari – Juventus 1:4 (kon.) | Hellas Verona – Neapol 0:3 (kon.) | Sassuolo – AC Miláno 4:3 (kon.)
koniec
U.S. Sassuolo Calcio
4:3 (3:2)
AC Miláno
Nedeľa 12.01.2014, 20:45 • Stadio Città del Tricolore, Reggio Emilia (Taliansko) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Pazzini bol síce veľmi dobre bránený na ľavej strane domáceho pokutového územia, no napokon sa rozhodol zakončovať. Svojou delovkou však trafil len pozorného Marzoratiho, ktorého následne aj fauloval.
     
    90+
    Nadstavovať sa bude až päť minút!
     
    90
    Balotelli sa dostal k lopte v domácom pokutovom území a napokon padol na trávnik, no hlavný rozhodca ani tentokrát nenariadil pokutový kop!
     
    89
    Hosťujúci De Sciglio obdržal po tvrdom faule na domáceho Flora Floresa v strede ihriska jasnú žltú kartu.
     
    88
    Hráči domáceho Sassuola mali tentokrát naozaj obrovské šťastie, že neinkasovali vyrovnávajúci gól! Po tvrdej strele z ľavej strany od Balotelliho gólman Pegolo loptu ešte vyrazil, no na následnú hlavičku od Pazziniho už nemal nárok. Pazzini však trafil len hornú žrď domácej brány!
     
    87
    Domáci tréner Di Francesco posiela na trávnik aj tretie a zároveň posledné striedanie. Namiesto Kurtiča posiela na trávnik oddýchnutého Marzoratiho.
     
    86
    AC Miláno dalo gól!
    Rossoneri dokázali v závere zápasu vsietiť kontaktný gól, keď sa k lopte na pravej strane po dobrej prihrávke od de Jonga dostal RICCARDO MONTOLIVO, ktorý svojou nekompromisnou delovkou poriadne prekvapil domácu defenzívu na čele s gólmanom Peholom, ktorý inkasoval aj potretíkrát v zápase.
     
    84
    Domáci tréner Di Francesco posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Zazu nastpuje do hry oddýchnutý Floro Flores.
     
    84
    Následne si gólman Pegolo pripísal na svoje konto skvelý zákrok, keď po tvrdej strele od Emanuelsona a nekompromisnom teči Pazziniho dokázal loptu zblokovať mimo svojej brány!
     
    83
    Honda sa dostal do zakončenia z prvej na hranici milánskeho pokutového územia, no svojou delovkou napokon trafil len ľavú žŕdku Abbiatiho brány!
     
    81
    Domáci Zaza sa dostal do skvelej gólovej šance, no napokon ho od lopty odstavil pozorný Zapata! Zaza však nepríjemne dostúpil na svoj členok a musí byť ošetrovaný.
     
    79
    Za zbytočné protesty na stranu hlavného rozhodcu vidí gólman Pegolo jasnú žltú kartu.
     
    78
    Na rad prichádza prvé striedanie domáceho Sassuola. Namiesto štvorgólového Berardiho nastupuje do hry oddýchnutý Schelotto.
     
    77
    Hviezda dnešného zápasu – Domenico Berardi sa po tvrdom fyzickom strete s jedným z hráčov Milána ocitla na trávniku, kde musí podstúpiť krátke vyšetrenia. Vyzerá to však tak, že v hre bude môcť pokračovať.
     
    75
    Milánsky priamy kop z pravej strany odišiel zahrávať Honda, no jeho dobrý strieľaný center k vzdialenejšej žrdi domácej brány napokon gólman Pegolo odhadol skvele a loptu zachytil vo svojom náručí!
     
    69
    Gólman Pegolo si na svoje konto pripísals skvelý zákrok, keď po delovke od Montoliva loptu vyrazil napravo od seba. Následne sa k lopte dostal Honda, ktorý ju naservíroval Montolivovi, no ten z pravej strany minul odkrytú domácu bránu.
     
    68
    Honda sa s loptou natlačil na pravú stranu domáceho pokutového územia a už chcel tvrdo zakončovať, no pozorný Antei bol v strehu a svojho súpera k zakončeniu už nepustil.
     
    65
    Milánsky tréner Allegri posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto Robinha nastupuje do hry japonský stredopoliar Honda.
     
    64
    Domáci obranca Gazolla obdržal jasnú žltú kartu za tvrdý faul na hosťujúceho Kakáa v strede ihriska. Následne sa Milánčania snažia dostať pred bránu gólmana Pegola.
     
    63
    Mario Balotelli sa dostal do skvelej gólovej šance, keď loptu z ľavej strany potiahol na stred a delovkou zo svojej pravej nohy len veľmi tesne minul bránu gólmana Pegola! Tento projektil pri svojej rotácii šúchal ľavú žŕdku domácej brány.
     
    60
    Vystriedaný Pazzini sa dostal do skvelej gólovej šance v centrálnej časti domáceho pokutového územia, keď si loptu obtočil a z polotočky nekompromisne zakončoval, no svojim projektilom trafil len dobre postaveného Ariauda.
     
    59
    Domáci Zaza predviedol tvrdý faul zozadu na Kakáa, ktorý tesne za stredom ihriska padol k zemi. Hlavný rozhodca De Marco dlho neváhal a Zazovi udelil jasnú žltú kartu.
     
    55
    Milánsky tréner Allegri strieda aj druhýkrát. Namiesto Cristanteho nastupuje do hry oddýchnutý Montolivo.
     
    55
    Na rad prichádza prvé milánske striedanie. Tréner Allegri posiela na trávnik namiesto Nocerina oddýchnutého Pazziniho.
     
    47
    U.S. Sassuolo Calcio dalo gól!
    Domáci futbalisti začali druhý polčas priam vysnene! Hneď v druhej minúte druhého polčasu sa dostávajú už do dvojgólového vedenia! Kurtič vybojoval loptu na ľavej strane a skvelou prihrávkou do stredu milánskeho bránkoviska našiel DOMENICA BERARDIHO, ktorý zostrelil gólmana Abbiatiho svojim štvrtým gólom v dnešnom zápase!
     
    43
    Za svoj tvrdý faul na Boneru vidí domáci Ziegler jasnú žltú kartu. Už druhú pre Sassuolo v dnešnom stretnutí.
     
    41
    U.S. Sassuolo Calcio dalo gól!
    DOMENICO BERARDI! To je meno najlepšieho hráča prvého polčasu, ktorý tentokrát síce so šťastím, ale napokon predsa zavŕšil svoj hetrik a posiela svoj tím do tesného vedenia! Po skvelom centri z ľavej strany od Longhiho sa Berardi dostal nebránený k zakončeniu v centrálnej časti a napokon prekonal bezmocného Abbiatiho.
     
    37
    Antei sa snažil pomstiť Balotellimu, no veľmi sa mu to nepodarilo. Práve tento domáci hráč za držanie Balotelliho vidí žltú kartu. Na rad prichádza voľný kop Milána zo vzdialenosti približne 33 metrov.
     
    36
    Milánsky hráč Mario Balotelli sa previnil nekompromisným chmatom pravou rukou, ktorým zložil k zemi domáceho Anteia v strede ihriska. Po udelení žltej karty pre Balotelliho sú pri lopte hráči Sassuola.
     
    30
    Priamy kop domáceho Sassuola odišiel zahrávať aktívny Zaza, no jeho tvrdú strelu umiestnenú pod brvno milánskej brány napokon gólman Abbiati videl veľmi dobre a svojou rukou zblokoval loptu do bezpečia!
     
    29
    Milánsky obranca Bonera pri prieniku nekompromisne fauloval Chibsaha, za čo obdržal žltú kartu. Na rad prichádza priamy kop domácich hráčov zo vzdialenosti približne 20 metrov.
     
    28
    U.S. Sassuolo Calcio dalo gól!
    Je vyrovnané! Futbalisti domáceho Sassuola opäť využili poriadne zaváhanie v milánskej defenzíve a dokázali vyrovnať! DOMENICO BERARDI bežal s loptou cez stred, následne ho však pozorný Bonera stihol dobehnúť. Po krátkej chvíli sa však Berardi skvele zorientoval a polonožničkovým zakončením svojou ľavou nohou umiestnil loptu nečakane k pravej žŕdke milánskej brány.
     
    25
    Balotelli sa dostal k lopte na pravej strane, následne sa pretlačil do domáceho pokutového územia a už-už chcel zakončovať, no pozorný Gazzola ho od lopty v poslednej chvíli odstavil!
     
    24
    Cristante veľmi dobre odcentroval loptu z pravej strany smerom do centrálnej časti, kde ju takmer zachytil Kaká, no v jeho výskoku mu lopta napokon ušla a dostal sa k nej len gólman Pegolo!
     
    15
    U.S. Sassuolo Calcio dalo gól!
    Futbalisti domáceho Sassuola nenechali na seba dlho čakať a vsietili kontaktný gól! Po fantastickej prienikovej prihrávke od Kurtiča sa k lopte na ľavej strane dostal DOMENICO BERARDI, ktorý prešprintoval zadriemanú milánsku defenzívu a po peknej kľučke prekonal aj bezmocného gólmana Abbiatiho.
     
    13
    AC Miláno dalo gól!
    Rossoneri sa v krátkej dobe dokázali presadiť aj podruhýkrát! Cristante sa dostal k lopte na pravej strane po chybe domácich obrancov, následne skvelou prihrávkou našiel v centrálnej časti MARIA BALOTELLIHO, ktorý bol nebránený a svojou delovkou z prvej nedal gólmanovi Pegolovi žiadnu šancu na úspešný zákrok.
     
    9
    AC Miláno dalo gól!
    Milánčania sa v úvode prvého polčasu dostávajú do vedenia! Domáci Chibsah zachytil loptu po nepresnej rozohrávke od Kakáa, následne sa snažil sám prejsť smerom do útoku, no futbalisti Milána ho nekompromisne zdvojili, k lopte sa dostal de Jong, ktorý dobrou prihrávkou na ľavú stranu vysunul ROBINHA! Ten svojou peknou prízemnou strelou nedal Pegolovi žiadnu šancu.

    Góly: 15. Berardi, 28. Berardi, 41. Berardi, 47. Berardi – 9. Robinho, 13. Balotelli, 86. Montolivo

    Karty:   37. Antei (SAS), 43. Ziegler (SAS), 59. Zaza (SAS), 64. Gazolla (SAS), 79. Pegolo (SAS) – 29. Bonera (ACM), 36. Balotelli (ACM), 89. De Sciglio (ACM)


    U.S. Sassuolo Calcio: Pegolo – Ziegler, Gazzola, Ariaudo, Longhi, Antei, Magnanelli, Kurtič (87. Marzorati), Chibsah, Zaza (84. Floro Flores), Berardi (78. Schelotto)
    Náhradníci: Pomini – Pucino, Missiroli, Aladje, Valeri, Rosati, Marzorati, Schelotto, Diego Farias, Floro Flores

    AC Miláno: Abbiati – Bonera, Zapata, De Sciglio, Kaká, de Jong, Emanuelson, Nocerino (55. Pazzini), Cristante (55. Montolivo), Robinho (65. Honda), Balotelli
    Náhradníci: Gabriel – Mexès, Saponara, Matri, Honda, Pazzini, Rami, Poli, Montolivo, Silvestre, Coppola, Zaccardo

    Rozhodca: De Marco – Barbirati, Marzaloni