Getafe – Rayo Vallecano 0:1 (kon.) | Real Betis – Osasuna 1:2 (kon.) | Espanyol – Real Madrid 0:1 (kon.)
Levante – Malaga 1:0 (kon.)
koniec
Levante UD
1:0 (1:0)
Malaga CF
Nedeľa 12.01.2014, 21:00 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.
     
    Vitajte pri záverečnom zápase nedeľňajšieho programu Priemra División.

    Levante privíta v 19. kole tabuľkového suseda z Málagy. Oba tímy odlišujú v tabuľke iba štyri strelené góly a preto by sme mali byť svedkami vyrovnaného stretnutia.

    Tabuľkové postavenie:

    13. Levante: 5 – 5 – 8; skóre 17:27; body 20
    12. Málaga: 5 – 5 – 8; skóre 19:23; body 20

    Forma:

    Levante: R – P – P – V – V – P
    Málaga: P – V – R – V – R – R

    Levante odohralo od začiatku novembra sedem ligových stretnutí, z ktorých jedno vyhralo (Elche 2:1) a vo zvyšných šiestich odchádzalo bez bodu! Po nádejnom rozjazde sa tak mužstvo z Valencie prepadlo až na aktuálne 13. miesto ligovej tabuľky.
    Les Granotes nevstúpili šťastne ani do nového roka, keď po výsledku 0:2 nestačili v derby Valencii. Nedarí sa im ani na domácej tráve, kde z 24 možných bodov získali iba deväť. Jedinou útechou tak zostáva účinkovanie v Copa del Rey, kde sa prebojovali až do osemfinále. V prvom zápase uhrali vo Vallecane bezgólovú remízu.

    Málaga už síce v národnom pohári nepôsobí, ale v lige sa jej darí o niečo viacej. V spomínanom období od začiatku novembra zohrala takisto sedem zápasov, v ktorých získala desať bodov (teda o sedem viacej než dnešný hostiteľ).
    Katastrofálna je však jej bilancia na ihriskách súperov, kde vyhrala z deviatich pokusov iba jediný zápas. Stalo sa tak v poslednom zápase kalendárneho roku 2013, kedy zvíťazila v Elche (2:1). Nový rok odštartovali Los Boquerones sympatickým predstavením proti suverénnemu Atléticu Madrid, ktorému podľahli Kokeho gólom 0:1.

    Vzájomné zápasy:

    09.02.2013; Levante – Málaga 1:2
    (Barkero – 2x Isco)

    15.09.2012; Málaga – Levante 3:1
    (Saviola, Joaquín, Portillo – Michel)

    10.03.2012; Málaga – Levante 1:0
    (Rondón)

    16.10.2011; Levante – Málaga 3:0
    (Barkero, Juanlu, A. Koné)

    03.04.2011; Levante – Málaga 3:1
    (2x Stuani, Suárez – Fernández)

    14.11.2010; Málaga – Levante 1:0
    (Eliseu)

    Absencie:

    Domáci by mali mať v dnešnom zápase niekoľko problémov so skladbou mužstva. Pre zranenie by mala chýbať dvojica Diawara-Navarro. Otázny je zdravotný stav dvojice Sérgio Pinto a Nong.

    Hostia by mohli byť po zdravotnej stránke pripravení, keď otázniky visia iba nad dvojicou Casado-Gámez. Problém im však robí dištancovaná dvojica Antunes-Angeleri.

    Zaujímavým zápasom vo Valencii sa budeme lúčiť s týmto futbalovým víkendom. Dúfajme, že to bude zábavná rozlúčka.
     
    Úvodné zostavy:

    Levante UD: K. Navas – P. López, Vyntra, Karabelas, Juanfran (C) – S. Junior, S. Pinto – Xumetra, R. García, Ivanschitz – Barral
    Náhradníci: Jiménez – Rodas, El Zhar, Ángel, El Adoua, Pedro Ríos, Camarasa

    Málaga CF: Caballero – Gámez, S. Sánchez, Weligton, Eliseu – Camacho, Tissone – Duda (C), Portillo, Samu – Santa Cruz
    Náhradníci: Kameni – Flávio, Anderson, Morales, Chen, Juanmi, Darder

    Rozhodca: Alberto Undiano Mallenco – R. Díaz, R. Cabanero – F. Castillejo.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Zápas otvorili úvodným výkopom hostia v oranžových dresoch. Domáce Levante bude útočiť v tradičnej kombinácii zľava-doprava.
     
    2
    Zatiaľ sledujeme pomalý rozjazd tohto zápasu. Pri lopte sa nachádza Málaga, ktorá však kombinuje iba na vlastnej polovičke.
     
    3
    Zmeniť sa to pokúsil až Duda, ktorý posielal do vápna center na Santa Cruza. Kapitán hostí však ani na dvakrát nepochodil a hrať tak môže Levante.
     
    4
    Prvotné opatrné oťukávanie pokračuje ďalej. O niečo aktívnejšia je zatiaľ Málaga, ale zatiaľ sa hrá iba medzi šestnástkami.
     
    5
    Hostia to skúšali opäť centrom do vápna, keď z pravej strany servíroval loptu Portillo. Jeho center však skončil iba u Karabelasa.
     
    6
    Nejakých 25 metrov od brány bol faulovaný Duda a hostia budú zahrávať voľný kop. Exekútorom bude zrejme sám Duda.
     
    7
    Kapitán Duda zahral voľný kop veľmi dobre. Na päťke totiž našiel naskakujúceho Ignacia Camacha, ktorý však hlavičkuje tesne nad. Brankár Keylor Navas to mal všetko pod kontrolou.
     
    8
    Levante teda prežilo úvodnú šancu hostí a môže sa málinko upokojiť postupnou rozohrávkou od vlastného brankára.
     
    9
    Duda si tentokrát pomáha útočným faulom a ďalší postup hostí tak pokračovať nebude. Zo zeme sa dvíha otrasený Junior.
     
    10
    Výborná práca domácej stopérskej dvojice, ktorá zablokoval najskôr Dudov center a následne i Portillovu strelu z druhej vlny. Nasledovať tak bude iba rohový kop.
     
    11
    Center od rohovej zástavky pristál na hlave Sáncheza, ktorý však hlavičkoval iba a seba, kde sa nenachádzal žiaden z jeho spoluhráčov.
     
    12
    García sa objavil v krídelnom priestore, ale bol tam v obkľúčení štvorice hostí. Preto posiela loptu iba k brankárovi Navasovi. Zaujímavá malá domov cez polovicu ihriska.
     
    13
    Willy Caballero takmer daroval domácim vedenie. Najskôr zbytočne vybehol na dlhú loptu od Juniora a následne mu vypadla Ivanschitzova strela z diaľky. Na päťke mohol zakončovať Barral, ale na odrazenú loptu nedokázal zareagovať.
     
    14
    Levante však pokračuje v aktívnom pojatí a Andreas Ivanschitz sa postaral o ďalšiu nepríjemnú strelu, ktorú však defenzíva hostí zrazila na rohový kop.
     
    15
    Z rohového kopu vyťažili domáci ďalšie zakončenie, o ktoré sa postaral stopér Vyntra. Jeho hlavička však mierila mimo ľavej žrde.
     
    16
    Málaga si môže až teraz vydýchnuť. Levante po prvýkrát v zápase pritlačilo a takmer sa domáce Źaby ujali vedenia.
     
    17
    Domáci však naďalej hýria aktivitou. Ďalší Barralov prienik musel hasiť na polovici ihriska Sánchez a môže byť rád, že nevidel žltú kartu.
     
    18
    Následne padol tridsať metrov od bránky Xumetra a domáci rozohrávali ďalší voľný kop. Ten však odvrátil Weligton.
     
    19
    Levante dalo gól!
    Domáci sa následne dostali i k exekúcii rohového kopu, ktorý vybojoval Xumetra. Loptu si postavil Ivanschitz, ktorý výborne našiel DAVIDA BARRALA, ktorý sa z päťky nemýlil. Jeho hlavička zapadla k pravej žrdi a Caballero nestihol reagovať.
     
    21
    Málage sa tak nepodarí udržať čisté polčasové konto, ako tomu bolo proti fenomenálnemu madridskému Atléticu. Hostia budú musieť zabrať.
     
    22
    O rýchlu odpoveď sa mohol postarať Samu, ktorý posielal nadýchaný center do vápna. Santa Cruz však jeho center nedoskočil.
     
    23
    Následne však pokračovala akcia hostí ďalej a k centru sa dostal Duda. Tentokrát sa už Santa Cruz k hlavičke dostal, ale mieril iba do stredu bránky.
     
    24
    Na druhej strane sme sledovali ďalšiu krásnu akciu domácich. Barral nádherne spracoval dlhú loptu od Lópeza, následne nabil Ivanschitzovi, ktorý z hranice šestnástky natiahol Caballera. Ten si však s jeho tečovanou ranou poradil a vyráža na ďalší rohový kop.
     
    25
    Domáci sa po rohovom kope nepresadili a práve naopak, Pedro López musel zastaviť rýchly protiútok hostí. Po podrazení Eliseua vidí žltú kartu.
     
    26
    Sám faulovaný Eliseu však rozohrával iba na prednú žrď, kde sa nachádzal Pinto. Ten posiela loptu do bezpečnej vzdialenosti od Navasa.
     
    27
    Na trávniku sa nám ocitá Xumetra, ktorého zasiahol do tváre Camacho. Domáci krídelník však vstáva a domáci budú rozohrávať z polovice ihriska.
     
    28
    Málage sa stále nedarí dostať do tempa a pasívna je predovšetkým pravá strana. Roque Santa Cruz je zatiaľ prakticky vypojený z hry.
     
    29
    Hostia to skúsili i z pravej strany, odkiaľ útočil Duda. Jeho snaha však končí už v zárodku, keď ho fauloval Pinto.
     
    30
    Faulovaný Duda sa postaral i o exekúciu tejto štandardky, ktorá nedopadla práve najhoršie. Camacho hlavičkoval len tesne vedľa. Mallenco však signalizoval útočný faul Sáncheza.
     
    31
    David Barral si zatiaľ zaslúži iba slová chvály. Na hrote odvádza famóznu robotu. Sklepáva lopty, aktívne pressuje rozohrávku hostí a postaral sa i o jediný gól doterajšieho priebehu.
     
    32
    Málaga má zatiaľ veľké problémy s konštrukciou svojich ofenzívnych plánov. Ich rozohrávka sa potýka s častými nepresnosťami, čo im znemožňuje vytvoriť si súvislý tlak.
     
    33
    Gámez sa pokúsil vysunúť zatiaľ nevýrazného Portilla, ale ten svoju rolu zatiaľ neopustil. Opäť nezvládol spracovanie lopty a rozohrávať bude Navas.
     
    34
    Nepríjemnosti Andalúzanov pokračujú. Pre zranenie musí trávnik opustiť defenzívny líder Weligton. Na jeho miesto príde Flávio Ferreira.
     
    35
    S hosťujúcim celkom to vážne nevyzerá dobre. Prehráva o jeden gól a navyše musel pre svalové zranenie odísť i Weligton.
     
    36
    Levante navyše útočí i naďalej. García sa to tentokrát rozhodol riešiť jednoducho a bez prípravy skúsil strelu z dvadsiatich metrov. Tá letela zhuba poldruha metra nad.
     
    37
    Famózny Barral sa opäť tlačil dopredu, keď si na pravej strane spracoval dlhú loptu od Pinta. Pri preberaní lopty však mierne zakolísal, čo využil Eliseu, ktorý ho poslal k zemi. Odkopávať bude Caballero.
     
    38
    Na druhej strane sa už pískalo, keď tridsať metrov od bránky padol Samu. Pre hostí to bude zaujímavá štandardka.
     
    39
    Rozohrával ju Duda, ktorý síce prestrelil múr, ale jeho streal postrádala razanciu a pre Navasa preto nebola problémom.
     
    40
    Jesus Gámez teraz nasadil Ivanschitzovi typický strom, čo mu okamžite oplácal Juanfran. Na chvíľu sa teda hrať nebude a zápasu aktuálne vládnu emócie.
     
    41
    Po chvíľke rozpakov sme však pokračovali ďalej a na druhej strane sme sledovali zaujímavý pokus od Portilla. Ten však mieril z dvadsiatich metrov mimo.
     
    42
    Samu prepadol na ľavej strane Lópeza a okamžite nabil Camachovi. Jeho strelu spoza šestnástky však zrazil Vyntra a nasledovať bude rohový kop.
     
    43
    Dudov center predlžoval na prvej žrdi Sánchez, ale na jeho ponuku nereflektoval nikto. Neujala sa ani následná strela Portilla a hostia budú iba vhadzovať.
     
    44
    Tlak hostí už začínal byť neúprosný, ale domáci sa budú môcť nadýchnuť po hlúpom faule Flávia Ferreiru. Ten netakticky fauloval na polovici ihriska Xumetru a domáci sa tak môžu na konci polčasu nadýchnuť.
     
    45
    Menší rozruch ešte spôsobila Barralova strela, ktorá skončila v sieti, lenže jeho zakončenie prišlo z jasného postavenia mimo hry.
     
    45+1
    K prvému polčasu sa bude nadstavovať ešte jedna minútka. Zdá sa však, že domáci už rastúci tlak Málagy prežijú.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Málaga bola v prvom polčase síce lepšia na lopte, lenže domáci boli podstatne priamočiarejší a nebezpečnejší. Preto i po zásluhe vedú 1:0. Hostia si nevypracovali ani jednu tutovku a ich kombinácie pôsobia stereotypne a pasívne.

    Či sa to zmení v druhom polčase, to uvidíme približne od 22:01.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Domáci urobili v polčasovej prestávke jednu zmenu. Namiesto Sérgia Pinta príde Camarasa. Uvidíme, ako zafunguje toto striedanie.
     
    47
    Rušno však tentokrát bolo práve pred domácou bránkou, kde sa do koncovky dostával Portillo. Jeho pokus však zastavil brániaci Karabelas.
     
    48
    Do vápna sa tlačil z pravej strany Samu, ale nakoniec sa doň nepredral. Prvú defenzívnu úlohu totiž zvládol striedajúci Camarasa.
     
    49
    Po mladíkovom zákroku nasledoval rohový kop hostí, ktorý rozohrával Duda. Jeho loptu však na prvej žrdi odvrátil Vyntra. Domáci pokračujú v srdnatej defenzíve.
     
    50
    Grécky stopér Vyntra drží domácich stále nad vodou. Na päťke totiž v sklze zastavil bravúrnu prihrávku od Santa Cruza a Portillo sa tak ku koncovke nedostal.
     
    51
    Hostia pokračujú v aktívnejšom pojatí hry. Po Santa Cruzovej prihrávke sklepával pod seba Portillo a k strele sa dostal Ignacio Camacho. Jeho projektil spoza šestnástky však mieril iba nad a takmer prizabil jedného z divákov.
     
    52
    Málaga by si už zaslúžila minimálne vyrovnanie. Na rozhraní polčasov hrá totiž výborný futbal a jej výkonu chýba už iba gólove korenie.
     
    53
    O to sa mohol postarať Santa Cruz, ktorý si spracoval dlhú loptu od Camacha. V rozhodujúcej chvíli však zaváhal a loptu mu vypichol Karabelas.
     
    54
    Santa Cruz rozdal loptu tentokrát doprava, odkiaľ posielal pretiahnutý center Duda. Ten však vracal na hranicu šestnástky Eliseu a tam sa opäť nachádzal Ignacio Camacho. Jeho pokus ľavačkou však mieri tesne vedľa ľavej Navasovej žrde.
     
    55
    Máme za sebou desať minút druhého polčasu a kľudne už mohol byť priebeh zápasu otočený. Hostia však majú na kopačkách i dostatok smoly.
     
    56
    Domáci už útočia iba zriedkavo. Tentokrát to skúšal diagonálou Juanfran a Xumetra vybojoval v rohu ihriska skrátený rohový kop. Faulom sa previnil Eliseu.
     
    57
    O exekúciu tejto možnosti sa postaral Andreas Ivanschitz, ktorého center však odvrátil na prvej žrdi Flávio Ferreira.
     
    58
    Následne sledujeme i Rakúšanovu provizórnu strelu, ktorá však letí iba do stredu bránky a Caballero si to pokojne postrážil.
     
    59
    Keylor Navas predvádza famózny výkon. Duda nasekal v rohu šestnástky niekoľko kľučiek a následne sa odhodlal k obstrelu ľavačkou. Ten však Navas vyráža a následná dorážka od Tissoneho letela nad. Hostia už majú i kusisko smoly.
     
    60
    Je za nami hodina hry a domáci naďalej držia tak trošku nezaslúžené vedenie 1:0. Otázka znie: Dokedy?
     
    61
    Fernando Tissone sa prezentoval ostrou kosou na polovici ihriska, po ktorej sa na zemi ocitá Camarasa. Tissone vidí za svoj zákrok i žltú kartu.
     
    62
    Výborne hrajúci Andreas Ivanschitz opúšťa ihrisko. Okrem gólovej asistencie vyprodukoval i niekoľko sľubných streleckých pokusov. Na jeho miesto príde Pedro Ríos.
     
    63
    Krátko nato striedajú i hostia. Ihrisko opustí nevýrazný Portillo a na jeho miesto príde stredopoliar z Pobrežia Slonoviny Bobley Anderson.
     
    64
    Jesús Gámez predviedol škaredý zákrok lakťom, po ktorom mohol vidieť i červenú. Nakoniec vidí iba žltú a ani s tou nie je spokojný. Juanfran, ktorý sa zvíja na zemi, by nesúhlasil.
     
    65
    Karty, fauly, striadanie, ošetrovania... To všetko hrá teraz pre domáce Levante, ktoré hrá v druhom polčase bez lopty. Stále však vyhráva.
     
    66
    Po lakti domáceho Juanfrana sa mala takisto ťahať žltá, čo však Mallenco nerobí. Kartičku uvidel až protestujúci Sergio Sánchez.
     
    67
    Nervozita na trávniku pokračuje. Kartový trest vidia i domáci, keď sa nepekným zákrokom prezentoval na polovici ihriska David Barral.
     
    68
    Opakovaný záber nám však ukazuje, že „faulovaný" Gámez to poriadne prihral a viac-menej sa pokúšal o kartovú kompenzáciu pre domácich.
     
    69
    Z posledných desiatich minút sme hrali možno dve. Zvyšok sa iba prerušovalo a na trávniku naďalej panuje nervózna atmosféra.
     
    70
    Tlak hostí je už dávno minulosťou a ak je to taktickým zámerom domácich, tak tomu tlieskam. Robia to totiž báječne.
     
    71
    Tak konečne Málaga. Eliseu si posadil na zem Lópeza a už mal strieľať. Svoju šancu však preváhal a Karabelas odvracia na rohový kop.
     
    72
    Po rohovom kope sa však chytá za hlavu stopér Sergio Sánchez. Ten totiž akrobatickou koncovkou prekonal brankára Navasa, ale na bránkovej čiare vykopáva loptu Loukas Vyntra. Famózna orientácia od gréckeho stopéra.
     
    73
    Na polovici ihriska bol nepríjemne dohratý Portugalčan Duda. Po nepeknom zákroku vidí žltú kartu Nikos Karabelas.
     
    74
    Ďalšia šanca Málagy. Samu mieril skraja šestnástky iba do Vyntru a Santa Cruz následne páli vysoko nad. Levante bráni svoje vedenie zubami-nechtami.
     
    75
    García si na pravom krídle nádherne obhodil Samuela Garcíu, ktorý ho však následne stiahol k zemi a právom tak vidí žltú kartu.
     
    76
    Domácu štandardku rozohrával Juanfran, ktorý našiel na päťke Vyntru. Jeho hlavičku zastavila iba žrď, ale už predtým sa pískal jeho útočný faul.
     
    77
    Aj s nadstaveným časom už zostáva hosťom iba štvrťhodinka. Levante smeruje k nezaslúženým trom bodom.
     
    78
    Bernd Schuster sa púšťa do vabanku. Namiesto Tissoneho totiž prichádza útočník Juanmi. Oplatí sa tento risk?
     
    79
    Málaga si pripravuje svoju šancu rozvážnou rozohrávkou na polovici ihriska. Všetkých jedenásť domácich futbalistov je pod loptou.
     
    80
    Barral však naďalej odvádza výbornú robotu. Tentokrát dobehol dlhú loptu od Juniora a v rohu ihriska vybojoval aspoň outové vhadzovanie.
     
    81
    Komickým pádom v šestnástke sa snažil vypýtať penaltu Camarasa. Rozhodca však správne rozpažil, čo sa nepáčilo Pedrovi Ríosovi. Ten vidí za následné protesty žltú kartu.
     
    82
    Málaga sa stále nedokáže dostať na dostrel Navasa. Levante už bráni so všetkými mužmi a priestor na ich polke je poriadne prehustený.
     
    83
    Roque Santa Cruz padá 25 metrov od bránky, ale tentokrát by som sa priklonil na stranu domácich. Xumetra hral jednoznačne loptu. Ja však s týmto nič nespravím a nasledovať bude priamy kop.
     
    84
    Z priameho kopu strieľal opäť Duda, ktorý však nemá vo svojej ľavačke dostatočnú razanciu. Navas sa opäť premiestnil včas a vyráža jeho pokus do strany.
     
    85
    Levante to robí mazácky. Jeho hráči si pri postrannej čiare pohadzujú loptu a každú rozohrávku naťahujú do maximálnej možnej miery.
     
    86
    Domáci kouč sa rozhodol ešte výraznejšie vystužiť zadné rady. Namiesto záložníka Rubéna Garcíu príde obranca Héctor Rodas.
     
    87
    Málaga neudrela ani po ďalšom rohovom kope. Navas bol tentokrát suverénny a na päťke boxuje loptu do bezpečia.
     
    88
    David Barral opäť poslušne vyvádza loptu a následne sa snaží vypýtať faul. Toho sa však nedočkal a píska sa až na druhej strane. Z tridsiatich metrov bude rozohrávať opäť Duda.
     
    89
    Hostia predviedli zaujímavý signál, na ktorého konci bol Eliseov center na Santa Cruza. Ten dával pod seba na päťku, odkiaľ sa snažil presadiť Juanmi. Pred ním však zasahuje Navas.
     
    90
    Ignacio Camacho musel pred zápasom niekoho uraziť. Tentokrát sa rozhodol prestreliť húštinu tiel a nepokračovať tak v hádzanárskom obliehaní domácej šestnástky. Jeho šajtlička z 25 metrov síce Navasa pretiahla, ale neprekvapila. Kostarický brankár na dvakrát chytá a drží tak akcie svojho mužstva nad vodou.
     
    90+1
    K dnešnému zápasu pridáva pán Undiano Mallenco ešte štyri minútky. Dočká sa Málaga aspoň zaslúženého vyrovnania?
     
    90+2
    Zatiaľ sa tak nedeje. Dlhú loptu na Santa Cruza zbiera Vyntra a grécky zadák odpálil loptu čo najďalej od Navasovej bránky.
     
    90+3
    Keylor Navas má už po niekoľkýkrát v poslednej desaťminútovke zdravotné problémy. Ich príčinou sú pomaly ubiehajúce sekundičky.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Levante získava vzhľadom na priebeh šokujúce a nezaslúžené víťazstvo. Hostia v druhom polčase absolútne dominovali a loptu držali až 68% celkového času. 21 streleckých pokusov im však nestačilo ani na jediný bodík. Domáci môžu ďakovať Navasovi či Vyntrovi, ktorí neraz zachraňovali od najhoršieho. Levante sa tak posúva do TOP 10, ktorú budú po 19. kole uzatvárať. Málaga naopak klesá na 14. priečku.

    Mne nezostáva nič iné, než Vám poďakovať za pozornosť a zaželať úspešný štart do nového týždňa. (22:54:52)

    Erik Farkaš

    Góly: 19. Barral

    Karty:   25. López (LVN), 67. Barral (LVN), 73. Karabelas (LVN), 81. Ríos (LVN) – 44. Flávio (MLG), 61. Tissone (MLG), 64. Gámez (MLG), 66. Sánchez (MLG), 75. Samu (MLG)


    Levante UD: K. Navas – P. López, Vyntra, Karabelas, Juanfran (C) – S. Junior, S. Pinto – Xumetra, R. García, Ivanschitz – Barral
    Náhradníci: Jiménez – Rodas, El Zhar, Ángel, El Adoua, Pedro Ríos, Camarasa

    Malaga CF: Caballero – Gámez, S. Sánchez, Weligton, Eliseu – Camacho, Tissone – Duda (C), Portillo, Samu – Santa Cruz
    Náhradníci: Kameni – Flávio, Anderson, Morales, Chen, Juanmi, Darder

    Rozhodca: Alberto Undiano Mallenco – R. Díaz, R. Cabanero – F. Castillejo