Omsk – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Barys – Vladivostok 6:3 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Novokuzneck 1:6 (kon.)
Jekaterinburg – Novosibirsk 1:0 (1:0 po s.n.) | A. Mytišči – Ufa 2:5 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Amur Chabarovsk
Štvrtok 26.12.2013, 13:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    42:03
    Avangard Omsk dal gól!
    Avangard svoju presilovku veľmi rýchlo využíva! Od modrej čiary si medzi kruhy nakorčuľoval MAXIM GONČAROV, ktorý strelou zápästím posiela Omsk po tretí krát do vedenia. Asistencia: Sergej Širokov.
     
    31:44
    Chabarovsk dal gól!
    Nádherná samostatná akcia MICHAILA KLIMČUKA, ktorý sa dostal k puku už v strednom pásme a popri mantineli prešiel až do priestoru pravého kruhu a strelou pod brvno nedal Garonovi najmenšiu šancu. Bez asistencie.
     
    26:05
    Avangard Omsk dal gól!
    Z ďalšej akcie sa to už slovenskému útočníkovi ŠTEFANOVI RUŽIČKOVI podarilo a dostáva svoj tím opäť do vedenia. Pekný pasom ho našiel medzi kruhmi Perežogin, Ružička mal dostatok času a strelou švihom vymietol pavučinu v ľavom rohu Muryginovej brány. Asistencia: Alexander Perežogin.
     
    13:58
    Chabarovsk dal gól!
    A je vyrovnané! Amur z prvej presilovej hry dáva gól. Pred bránkou Garona sa najlepšie zorientoval JAN MURŠAK.
    Asistencie: Timofej Šiškanov, Andrej Stepanov.
     
    05:44
    Avangard Omsk dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia! Avangard si vytvoril v útočnom pásme tlak, ktorý pretavil vďaka húževnatosti svojho kapitána DENISA KULJAŠA vo vedúci gól. Hráč s céčkom na hrudi do bránky dotlačiť nahodenie Pivcakina od modrej čiary. Asistencia: Nikita Pivcakin.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 6. Kuljaš (Pivcakin), 27. Ružička (Perežogin), 43. Gončarov (Širokov) – 14. Muršak (Šiškanov, Stepanov), 32. Klimčuk


    Avangard Omsk: Garon (Kostin) – Kuljaš, Pivcakin, Baranka, Blaťák, Ljamin, Gončarov, Poleščuk, Nurislamov – Kalinin, Sjomin, Kosticyn – Ružička, Popov, Perežogin – Kurjanov, Širokov, Ivanov – Rasskazov, Kazakov, Berdnikov.
    Amur Chabarovsk: Murygin (Jarvinen) – Loginov A., Bykov, Sedunov, Loginov V., Ježov, Bilalov, Těsljenko, Těrjajev – Korotkov, Junkov, Petružálek – Muršak, Šiškanov, Stěpanov – Tarasov, Lugin, Orlov – Dubinin, Smurov, Klimčuk.

    Rozhodca: Beljajev, Nalivajko – Goljak, Deďulja.