Espanyol – Valladolid 4:2 (kon.) | Getafe – Barcelona 2:5 (kon.) | Bilbao – Rayo Vallecano 2:1 (kon.)
Vigo – Osasuna 1:1 (kon.) | Valencia – Real Madrid 2:3 (kon.)
koniec
RCD Espanyol Barcelona
4:2 (2:0)
Real Valladolid
Nedeľa 22.12.2013, 12:00 • Estadi Cornellà-El Prat (Cornella de Llobregat) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    89
    Real Valladolid dal gól! Hostia sú za svoju veľkú snahu v závere zápasu odmenený druhým gólom ! VICTOR PEREZ sa ujal exekúcie priameho kopu a prízemnou strelou prepálil všetko čo mu stálo v ceste, vrátane Casillu.
     
    75
    Real Valladolid dal gól! Tak predsa. Aspoň čestný zásah sa hosťom podarilo vsietiť. Casilla si už možno robil zálusk na čisté konto, no to mu zmaril JAVI GUERRA, ktorý presnou hlavičkou znížil stav stretnutia !
     
    70
    Espanyol Barcelona dala gól! Už je to v podaní Espanyolu Barcelona exhibícia. Frustrovaný Marino ťahá loptu zo svojej siete po štvrtý raz. Veľmi dobre to spravil Victor Sanchéz, ktorý potiahol loptu po pravom krídle a následne adresoval pred bránu prudký center. STUANI už nemal problém loptu dopraviť do siete a pridať tak svoj druhý presný zásah v zápase !
     
    68
    Espanyol Barcelona dala gól! Nedáš-dostaneš sa opäť raz potvrdilo. Je definitívne rozhodnuté o víťazovi zápasu ! Espanyol vedú už rozdielom triedy. VICTOR SANCHEZ dostal spätnú prihrávku od Alexa, ktorú zúžitkoval na pekný technickú strelu. Tá skončila za bezmocným Marinom !
     
    37
    Espanyol Barcelona dala gól! Zásluhou veľmi peknej akcie sa podarilo domácim potvrdiť svoje vedenie a ešte pred odchodom do kabín sa dostať do vedenia 2:0 ! Garcia vysunul za obranu CHRISTIANA STUANIHO, ktorý sa síce dostal do veľkého uhlu, no aj napriek tomu dokázal zakončiť túto situáciu k spokojnosti domácich tribún !
     
    6
    Espanyol Barcelona dala gól! Loptu si na biely bod postavil SERGIO GARCIA, ktorý potvrdil status kanoniera, svojou strelou k tyči nedal Marinovi v hosťujúcej bráne šancu !

    Michal Bakoš

    Góly: 6. Sergio Garcia, 37. Christian Stuani, 68. Victor Sanchéz, 70. Christian Stuani – 75. Javi Guerra, 89. Victor Peréz

    Karty:   8. Sanchez (EBA), 26. Fuentes (EBA), 51. Simao (EBA) – 5. Rueda (RVA)


    RCD Espanyol Barcelona: Casilla – J. López, Colotto, H. Moreno, Fuentes – Stuani, V. Sánchez, S. García, David López, Simão – Córdoba.
    Náhradníci: Germán – R. Rodríguez, V. Álvarez, Álex, Abraham, Torje, Bifouma.

    Real Valladolid: Mariño – Rukavina, Valiente, Rueda, Peña – Ebert, Rubio, Q. González, Rossi, Bergdich – Guerra.
    Náhradníci: Jaime Jiménez – Baraja, Omar, Sastre, Pérez, D. Larsson, Manucho.

    Rozhodca: Mateu – Cebrián, Nunez