Marseille – Bordeaux 2:2 (kon.) | Lorient – Lyon 2:2 (kon.) | Paríž – Lille 2:2 (kon.)
koniec
Olympique Marseille
2:2 (0:1)
Girondins Bordeaux
cz Nedeľa 22.12.2013, 14:00 • Stade Vélodrome (Marseille) • Ligue 1 Uber Eats
     
    74
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Neuběhla ani minuta a je vyrovnáno. Rychlý kontr přetavil ve druhý gól ANDRÉ-PIERRE GIGNAC. Ostrý centr do vápna poslal Mendy, a i když byl Gignac v tísni, jako buldok se protlačil přes dva hráče a poslal míč do sítě. Asistence: Benjamin Mendy.
     
    73
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Je sníženo. ALAIXYS ROMAO dokázal dostat svůj tým zpět do hry. Nejprve sice trefil hlavičkou Diawara tyč, ale následně se Romao dostal k dorážce a míč protlačil do sítě. Byla to hodně nepřehledná situace, hosté reklamovali ofsajdovou pozici, ale vše je v pořádku a Marseille bude bojovat o vyrovnání.
     
    66
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Hosté odskakují a potvrzují svůj dnešní dobrý výkon druhým gólem. NICOLAS MAURICE-BELAY uplatnil svou dravost a obral v souboji o míč Abdallaha. To byl klíčový moment, protože se pak dostal ke střele a propálil padajícího Mandandu. Možná si tam Belay lehce pomohl rukou, ale gól platí. Asistence: Mariano.
     
    34
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Je zde první branka zápasu. Hosté zahrávali rohový kop, přesný centr se snesl na hlavičku brazilského fotbalisty JUSSIÊ a jeho pokus šel přesně do horních pater brány. Ač si na balon Mandanda lehce sáhl, neměl šanci na prudkou hlavičku reagovat. Asistence: Ludovic Obraniak.

    Roman Zajíček

    Góly: 73. Romao, 74. Gignac (Mendy) – 34. Jussiê (Obraniak), 66. Maurice-Belay (Mariano)

    Karty:   55. Diawara (OMA), 62. Khalifa (OMA) – 40. Sané (BOR)


    Olympique Marseille: Mandanda (C) – Abdallah, N´Koulou, Diawara, Mendy – Lemina (69. J. Ayew), Romao, Imbula Wanga (84. Cheyrou) – Thauvin, Gignac, Payet (58. Khalifa).
    Náhradníci: Samba – Mendes, Abergel, Cheyrou, J. Ayew, Khalifa.

    Girondins Bordeaux: Carrasso (C) – Henrique, Sané, Mariano, Planus – Poundjé, Obraniak, N'Guémo (81. Savić), Saivet – Maurice-Belay, Jussiê (46. Faubert).
    Náhradníci: Olimpa – Savić, Bréchet, Chalmé, Faubert, Ben Khalfallah, Sacko.

    Rozhodca: Bastien – Haquette, Bremont