Tottenham – Newcastle 0:1 (kon.) | Sunderland – Manchester City 1:0 (kon.) | Swansea – Stoke City 3:3 (kon.)
Manchester United – Arsenal 1:0 (kon.)
koniec
Swansea City
3:3 (0:2)
Stoke City FC
Nedeľa 10.11.2013, 17:10 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+6
    Stoke City FC dalo gól!
    Loptu si na značku pokutového kopu postavil hosťujúci CHARLIE ADAM, ktorý svojou delovkou k pravej žŕdke bez problémov prekonal gólmana Tremmela, ktorý sa svojim telom hodil na ľavú stranu.
     
    90+5
    Tak záver tohto zápasu sa začína poriadne dramatizovať Po faule jedného z domácich obrancov nariadil hlavný rozhodca jasný pokutový kop v prospech hosťujúceho Stoke City!
     
    90+4
    Domáci mali k dispozícii priamy kop, ktorý odišiel zahrávať Davies, no po jeho dobrom centri sa k lopte dostali len hráči hosťujúceho Stoke City, ktorí loptu zblokovali do bezpečia.
     
    90+3
    Domáci tréner posiela na trávnik aj posledné tretie striedanie. Namiesto Pozuela nastupuje do hry oddýchnutý Cañas.
     
    90+2
    Žltú kartu vidí aj domáci Routledge, ktorý sa zapojil do miernej potýčky s gólmanom Begovićom, čo prišlo mnohým divákom tohto zápasu ako zbytočné.
     
    90+2
    Gólman Stoke City – Begović vidí za zbytočné protesty jasnú žltú kartu. Tentokrát sa mu to asi neoplatilo.
     
    90+1
    Domáci útočníci predvádzajú poriadne zbytočné útočné fauly a zdržiavanie hry, ktoré ich hernému prejavu vôbec neprospieva. Hosťujúci gólman Begović sa momentálne veľmi hnevá.
     
    90+
    Nadstavovať sa bude až päť minút!
     
    90
    Ďalšiu žltú kartu na strane domácich vidí Dyer, ktorý v strede ihriska nekompromisne fauloval hosťujúceho Croucha.
     
    86
    Swansea dala gól!
    Domáci otáčajú zápas z 0:2 na 3:2! Tentokrát skvelú prácu na ľavej strane predviedol Shelvey, ktorý sa zbavil dvoch hosťujúcich obrancov a následne skvelou prihrávkou našiel WILFRIEDA BONYHO, ktorý prízemnou strelou k ľavej žŕdke hosťujúcej brány posiela Swansea do vedenia.
     
    84
    Shelvey vysunul dobrým centrom z ľavej strany dopredu Bonyho, no ten stál v niekoľkometrovom ofsajde a napokon v hre jasne nemohol pokračovať.
     
    81
    Ďalšiu žltú kartu v dnešnom zápase vidí domáci Angel Rangel, ktorý sa pri striedačkách zapojil do menšej strkanice proti Pietersovi, čo samozrejme neuniklo pozornosti štvrtého rozhodcu.
     
    80
    Tak hosťujúci Adam si napokon koledoval o žltú kartu aj v ďalšej situácii, keď nohou stiahol k zemi Shelveyho. Hlavný rozhodca dlho neváhal a žltú kartu v tejto situácii vytiahol.
     
    74
    Swansea dala gól!
    Domáci dokázali vyrovnať! Po skvelom úniku od Routledgeho po ľavom krídle tento hráč loptu odcentroval pred gólmana Begovića, no tam ju len pred seba odhlavičkoval Pieters. Následne sa k volejovému zakončeniu dostal JONJO SHELVEY, ktorý skackaným projektilom prekonal hosťujúcu defenzívu na čele s gólmanom Begovićom.
     
    73
    Domáci mali k dispozícii priamy kop zo vzdialenosti približne 24 metrov, ktorý odišiel zahrávať Shelvey, no jeho delovka napokon trafila len múrik hosťujúcich hráčov!
     
    72
    Druhé striedanie hostí. Namiesto Irelanda nastupuje do hry oddýchnutý Wilson.
     
    72
    Tréner Stoke City – Hughes posiela do hry až dva striedania. Namiesto Palaciosa nastupuje do hry Adam.
     
    71
    Domáci tréner posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto de Guzmána nastupuje do hry Shelvey.
     
    62
    Routledge sa s loptou dobre presúval po pravej strane a následne našiel pred bránou Bonyho, no pozorný Huth bol aj tentokrát v strehu a loptu odkopol na rohový kop.
     
    60
    Domáci Williams vidí od hlavného rozhodcu jasnú žltú kartu za tvrdý faul na hosťujúceho Waltersa a za následné zbytočné protesty k osobe pána Madleyho.
     
    59
    Po dobre zahranom rohovom kope sa k zakončeniu na pravej strane dostal Dyer, no jeho delovku napokon jeden z hosťujúcich obrancov zblokoval do bezpečia. Domáci si momentálne vytvárajú poriadny ofenzívny tlak!
     
    56
    Swansea dala gól!
    Domáci po skvele zahranom rohovom kope síce veľa vody nenamútili, no po skvelom centri z pravej strany od de Guzmána sa následne k hlavičkovému zakončeniu v centrálnej časti dostal WILFRIED BONY, ktorý svojim projektilom z tesnej blízkosti bez problémov prekonal gólmana Begovića.
     
    55
    Aj domáci tréner Laudrup posiela na trávnik striedanie. Namiesto Lamaha nastupuje do hry Dyer.
     
    55
    Na rad prichádza prvé striedanie hosťujúceho Stoke City. Namiesto Arnautovica nastupuje do hry Etherington.
     
    45+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    42
    Domáci mali k dispozícii rohový kop na pravej strane, ktorý odišiel zahrávať Bony. Po jeho dobrom centri sa k hlavičkovému zakončeniu v centrálnej časti dostal Chico, no ten napokon len tesne minul priestor Begovićovej brány.
     
    41
    Po dobre mierenom centri z pravej strany od Rangela sa k hlavičkovému zakončeniu v centrálnej časti dostal Bony, no jeho projektil napokon minul priestor hosťujúcej brány.
     
    39
    Gólman Begović si na svoje konto pripísal dva fantastické zákroky! Najskôr svojimi rukami vyrazil spod nôh loptu osamotenému Bonymu a následne vyrazil aj delovku od Routledgeho z pravej strany do bezpečia!
     
    36
    Žltú kartu vidí aj hosťujúci Huth, ktorý pri prieniku domáceho Brittona nekompromisne zasiahol svojou rukou, ktorou ho zložil k zemi.
     
    35
    Prvú žltú kartu v dnešnom zápase obdržal domáci Chico, ktorý nekompromisne fauloval jedného z hosťujúcich hráčov v strede ihriska a následne zbytočne protestoval.
     
    34
    Domáci Chico obdržal v strede ihriska nepríjemný úder od N'Zonziho v strede ihriska. Následne sa snaží túto dvojicu slovne uzmieriť. Uvidíme, či sa mu to podarí.
     
    25
    Stoke City FC dalo gól!
    Hostia sa po fantastickej narážačkovej kombinácii dostávajú už do dvojgólového vedenia! Palacios poslal loptu z pravej strany na Croucha, ten ju následne posunul na STEPHENA IRELANDA, ktorý si z tesnej blízkosti bez problémov vychutnal bezmocného gólmana Tremmela.
     
    24
    Domáci Bony sa dostal do fantastickej gólovej šance v centrálnej časti, keď po centri z pravej strany od Routledgea volejovo zakončoval, no loptu napokon umiestnil len mimo hosťujúcej brány.
     
    15
    Po skvelom centri od Rangela z pravej strany sa k hlavičkovému zakončeniu v pravej časti hosťujúceho pokutového územia dostal Lamah, no jeho projektil napokon gólman Begović úspešne zachytil vo svojom náručí.
     
    8
    Stoke City FC dalo gól!
    Hosťujúci futbalisti sa po skvelej útočnej kombinácii napokon dostávajú do vedenia! Z veľkej vzdialenosti loptu odcentroval Cameron, následne ju hlavičkou posunul dopredu Crouch, ktorý našiel JONATHANA WALTERSA, ktorý osamotene bez problémov prekonal gólmana Tremmela.

    Góly: 56. Bony, 74. Dyer, 86. Bony – 8. Walters, 25. Ireland, 90+6. Adam (pen.)

    Karty:   35. Chico (SWA), 60. Williams (SWA), 81. Angel Rangel (SWA), 90. Dyer (SWA), 90+2. Routledge (SWA) – 36. Huth (STO), 80. Adam (STO), 90+2. Begović (STO)


    Swansea City: Tremmel – Williams, Àngel Rangel, Chico, Davies, de Guzmán (71. Shelvey), Routledge, Britton, Pozuelo (90+3. Cañas), Lamah (55. Dyer), Bony
    Náhradníci: Zabret – Jordi Amat, Taylor, Shelvey, Dyer, Cañas, Álvaro

    Stoke City FC: Begović – Huth, Pieters, Shawcross, Cameron, Ireland (72 Wilson), Palacios (72. Adam), N'Zonzi, Crouch, Walters, Arnautović (55. Etherington)
    Náhradníci: Sørensen – Whelan, Jones, Wilson, Adam, Assaidi, Etherington

    Rozhodca: R. Madley – M. McDonough, H. Lennard