Tottenham – Newcastle 0:1 (kon.) | Sunderland – Manchester City 1:0 (kon.) | Swansea – Stoke City 3:3 (kon.)
Manchester United – Arsenal 1:0 (kon.)
koniec
Swansea City
3:3 (0:2)
Stoke City FC
Nedeľa 10.11.2013, 17:10 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    Druhý polčas tohto zápasu priniesol hneď niekoľko zaujímavých momentov, keď už od začiatku naplno zabrali futbalisti domáceho Swansea City, ktorí po góle Bonyho v 56. a Dyera v 74. minúte dokázali vyrovnať na 2:2. Následne v 86. minúte opäť naplno udrel domáci Bony, ktorý otočil zápas v prospech Swansea, no v šiestej minúte nadstaveného času zo značky pokutového kopu vyrovnával hosťujúci Adam, ktorý sa proti gólmanovi Tremmelovi nemýlil.

    Oba tímy si teda po dnešnom veľmi dramatickom stretnutí pripisujú do tabuľky po jednom bode.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov anglickej Premier League.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:10:25)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+7
    Futbalisti hosťujúceho Stoke City sa v závere zápasu snažia ešte niečo zaujímavé vymyslieť, no napokon sa im v tom veľmi nedarí.
     
    90+6
    Stoke City FC dalo gól!
    Loptu si na značku pokutového kopu postavil hosťujúci CHARLIE ADAM, ktorý svojou delovkou k pravej žŕdke bez problémov prekonal gólmana Tremmela, ktorý sa svojim telom hodil na ľavú stranu.
     
    90+5
    Tak záver tohto zápasu sa začína poriadne dramatizovať Po faule jedného z domácich obrancov nariadil hlavný rozhodca jasný pokutový kop v prospech hosťujúceho Stoke City!
     
    90+4
    Domáci mali k dispozícii priamy kop, ktorý odišiel zahrávať Davies, no po jeho dobrom centri sa k lopte dostali len hráči hosťujúceho Stoke City, ktorí loptu zblokovali do bezpečia.
     
    90+3
    Domáci tréner posiela na trávnik aj posledné tretie striedanie. Namiesto Pozuela nastupuje do hry oddýchnutý Cañas.
     
    90+2
    Žltú kartu vidí aj domáci Routledge, ktorý sa zapojil do miernej potýčky s gólmanom Begovićom, čo prišlo mnohým divákom tohto zápasu ako zbytočné.
     
    90+2
    Gólman Stoke City – Begović vidí za zbytočné protesty jasnú žltú kartu. Tentokrát sa mu to asi neoplatilo.
     
    90+1
    Domáci útočníci predvádzajú poriadne zbytočné útočné fauly a zdržiavanie hry, ktoré ich hernému prejavu vôbec neprospieva. Hosťujúci gólman Begović sa momentálne veľmi hnevá.
     
    90+
    Nadstavovať sa bude až päť minút!
     
    90
    Ďalšiu žltú kartu na strane domácich vidí Dyer, ktorý v strede ihriska nekompromisne fauloval hosťujúceho Croucha.
     
    89
    Po dobrom centri z pravej strany od domáceho Daviesa sa k zakončeniu na pravej strane mohol dostať Britton, no po jeho dobrom centri sa napokon k lopte dostlai len pozorní obrancovia Stoke City.
     
    87
    Stoke City si dá sa povedať samo prehralo zápas a momentálne sa snaží ešte niečo vymyslieť. Vyzerá to však tak, že domáci majú záver tohto stretnutia jasne pod kontrolou.
     
    86
    Swansea dala gól!
    Domáci otáčajú zápas z 0:2 na 3:2! Tentokrát skvelú prácu na ľavej strane predviedol Shelvey, ktorý sa zbavil dvoch hosťujúcich obrancov a následne skvelou prihrávkou našiel WILFRIEDA BONYHO, ktorý prízemnou strelou k ľavej žŕdke hosťujúcej brány posiela Swansea do vedenia.
     
    85
    Davies hľadal dobrou prihrávkou z ľavej strany aktívneho Bonyho, no tomu sa napokon nepodarilo nič zaujímavé vymyslieť. Hostia sú opäť pri lopte v snahe zaútočiť.
     
    84
    Shelvey vysunul dobrým centrom z ľavej strany dopredu Bonyho, no ten stál v niekoľkometrovom ofsajde a napokon v hre jasne nemohol pokračovať.
     
    83
    Domáci sa dostali do skvelého protiútoku, no Bony si následne mierne nerozumel s Routledgeom a táto dvojica domácich hráčov o loptu prišla. Následne sa snažia zaútočiť hostia.
     
    82
    Z centrálnej časti loptu veľmi dobre odcentroval Crouch, no jeho projektil napokon nedokázal na ľavom krídle nájsť bežiaceho Etheringtona.

    Góly: 56. Bony, 74. Dyer, 86. Bony – 8. Walters, 25. Ireland, 90+6. Adam (pen.)

    Karty:   35. Chico (SWA), 60. Williams (SWA), 81. Angel Rangel (SWA), 90. Dyer (SWA), 90+2. Routledge (SWA) – 36. Huth (STO), 80. Adam (STO), 90+2. Begović (STO)


    Swansea City: Tremmel – Williams, Àngel Rangel, Chico, Davies, de Guzmán (71. Shelvey), Routledge, Britton, Pozuelo (90+3. Cañas), Lamah (55. Dyer), Bony
    Náhradníci: Zabret – Jordi Amat, Taylor, Shelvey, Dyer, Cañas, Álvaro

    Stoke City FC: Begović – Huth, Pieters, Shawcross, Cameron, Ireland (72 Wilson), Palacios (72. Adam), N'Zonzi, Crouch, Walters, Arnautović (55. Etherington)
    Náhradníci: Sørensen – Whelan, Jones, Wilson, Adam, Assaidi, Etherington

    Rozhodca: R. Madley – M. McDonough, H. Lennard