CFC Janov – Hellas Verona 2:0 (kon.) | Bergamo – Bologna 2:1 (kon.) | Cagliari – Turín 2:1 (kon.)
Chievo – AC Miláno 0:0 (kon.) | Parma – Lazio 1:1 (kon.) | AS Rím – Sassuolo 1:1 (kon.)
Fiorentina – Sampdoria 2:1 (kon.) | Juventus – Neapol 3:0 (kon.)
koniec
AS Rím
1:1 (1:0)
U.S. Sassuolo Calcio
Nedeľa 10.11.2013, 15:00Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Tento výkon si AS Rím zarámovať nedá, nováčikovi dnes nedal gól a aj vinou toho iba remizuje 1:1 vďaka vlastencu Longhiho a trefe zo záveru od Berardiho. Po zmene strán sme nesledovali príliš oslnivý výkon, hlavne sa bojovali medzi šestnástkami a pochváliť musíme obe obranné rady tímov. Tie nepustili mnoho šancí, hoci tesne pred koncom v nájazde 1 na 1 takmer vyrovnal Flores. Nepodarilo sa mu to a preto sa zdalo, že tri body ostávajú v Ríme. Lenže v záverečnom tlaku nedal bombou pod brvno šancu obrane AS Berardi a vyrovnal. Odo mňa je to všetko, ale teraz už pozývam na šláger anglickej ligy medzi Manchestrom a Arsenalom. Nenechajte si to ujsť! (16:56:40)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    U.S. Sassuolo Calcio dalo gól! Neuveriteľné, predsa len je vyrovnané! Obrovský tlak hostí dospel k vytúženému gólu zdecimovanej a unavenej obrany! Lopta do vápna lietala z každej strany, Flores mal šancu zblízka, ale nedal. V spleti tiel sa najlepšie zorientoval z druhej vlny číhajúci BERARDI, ktorý prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste a bombou pod brvno senzačne vyrovnáva!
     
    90+3
    Duel sa pomaly končí, nič nenasvedčuje tomu, aby sa ešte skóre dnes mohlo meniť na jednej či druhej strane. Stále platí najtesnejší gólový rozdiel, ale aj takéto výsledky kandidáti na zisk titulu v sezóne potrebujú mať úspešne za sebou.
     
    90+2
    Floresa bude ešte veľká nepremenená šanca dlho mrzieť, Rím drží loptu ďaleko od brány a získava cenné sekundy.
     
    90+1
    Zo strany hostí je to zúfalý boj v obrane, aby ešte udržali šancu na vyrovnanie, no vpredu nedostávajú príliš veľa priestoru.
     
    90
    Rozhodca nadstavuje ešte 4 minúty.
     
    89
    Ljajič nedal obrovskú šancu pre zmenu na druhej strane, mieril krkolomne v tiesnení iba do Pegola, následne Balzaretti nemohol zakončiť, pretože obrana odkopla na roh.
     
    88
    Líder tabuľky sa začína strachovať, Balzaretti následne pohrozil po nepríjemne nebezpečnom centre na zadnú žrď, brankár ale nemusel zasahovať.
     
    87
    Flores v obrovskej šanci! Hnal sa dopredu na De Sanctisa sám, hoci v miernom tiesnení Maicona, ale mieril iba do jeho nôh a vyrovnané teda nie je!
     
    86
    Po dlhej dobe mal prácu De Sanctis, keď sa cez štyroch hráčov dokázal strelou presadiť Kuritč. Poradil si však a loptu skrotil. Mierila iba do stredu brány.
     
    84
    Posledné striedanie domácich zabezpečí namiesto Florenziho Marquinho.
     
    83
    Rím útočí z každej akcie, ale tak, ako napríklad pred chvíľou Caprari mieril len do spleti tiel obrancov vo vápne.
     
    82
    Nemohúcnosť v útoku, ale bojovnosť v ostatnej časti ihriska nováčikovi nemožno uprieť, no na Rím je to stále málo.
     
    81
    Je to už štvrtý útočník hostí v zápase, Sassuolo tak hrá vabank.
     
    79
    Magnanelli odchádza z hry, mení ho Zaza.
     
    78
    Ljajič nafilmoval pád vo vápne, dostal za to kartu.
     
    77
    Škoda pre Rím, mohlo byť rozhodnuté, stále je tak Pegolo hráčmi vedúceho celku Serie A neprekonaný. AS totiž stále vedie len vlastným gólom Longhiho.

    Góly: 20. Longhi (vla.) – 90+4. Berardi

    Karty:   38. Strootman (ASR), 40. Florenzi (ASR), 78. Ljajič (ASR) – 31. Magnanelli (SAS), 67. Floro Flores (SAS), 68. Berardi (SAS)


    AS Rím: De Sanctis – Maicon, Balzaretti, Burdisso, Pjanič, Leandro, De Rossi (K), Strootman, Florenzi, Borriello, Ljajič.
    U.S. Sassuolo Calcio: Pegolo – Gazzola, Longhi, Acerbi, Bianco, Antei, Marrone, Missiroli, Berardi, Magnanelli (K), Floro Flores.