CFC Janov – Hellas Verona 2:0 (kon.) | Bergamo – Bologna 2:1 (kon.) | Cagliari – Turín 2:1 (kon.)
Chievo – AC Miláno 0:0 (kon.) | Parma – Lazio 1:1 (kon.) | AS Rím – Sassuolo 1:1 (kon.)
Fiorentina – Sampdoria 2:1 (kon.) | Juventus – Neapol 3:0 (kon.)
koniec
Chievo Verona
0:0 (0:0)
AC Miláno
Nedeľa 10.11.2013, 15:00 • Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    Druhý polčas tohto zápasu priniesol hneď niekoľko zaujímavých šancí na oboch stranách. Opäť boli mierne aktívnejší hráči Milána, ktorí však nedokázali prekonať gólmana Puggioniho. Dokonca vystriedaný Robinho v samostatnom úniku trafil len pravú žŕdku domácej brány. Na druhej strane zase zlyhal Rigoni, ktorý minul takmer prázdnu bránu gólmana Abbiatiho. V 83. minúte bol z ihriska vylúčený po druhej žltej karte Montolivo a následne v prvej minúte nadstaveného času obdržal jasnú červenú kartu Pelissier.

    Oba tímy si po zaujímavom a v závere poriadne dramatickom stretnutí pripisujú do tabuľky zhodne po jednom bode.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:52:55)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Gólman Puggioni si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď vo svojom náručí zachytil dobrý strieľaný center z pravej strany. Následne sú pri lopte hráči Verony, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    90+2
    Priamy kop po faule domáceho Pelissiera odišiel zahrávať hosťujúci de Jong, ktorý loptu odcentroval pred bránu gólmana Puggioniho, no tam loptu Constant odhlavičkoval len mimo domácej brány.
     
    90+1
    Domáci Pelissier to tentokrát poriadne prehnal a po tvrdom faule na útočiaceho Matriho predviedol aj poriadne protesty. Hlavný rozhodca mu ihneď udelil jasnú červenú kartu.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90
    Mexès zbytočne postrčil do domáceho Pelissiera a koledoval si o zisk žltej karty. Hlavný rozhodca však túto situáciu nevidel a napokon svoje kartičky nevyťahoval. Do útoku momentálne smerujú hráči Milána.
     
    89
    Domáci obranca Frey si na svoje konto pripísal ďalší fantastický zákrok! Tentokrát sa obetavo položil do strely Robinha z pravej strany a loptu perfektne zblokoval za postrannú čiaru!
     
    88
    Matri odcentroval loptu z pravej strany na hranicu domáceho pokutového územia, no následne sa k lopte dostali len pozorní domáci obrancovia, ktorí bez problémov upokojujú tempo hry.
     
    87
    Po ľavom krídle sa opäť veľmi dobre presúval Constant, no ten napokon svoju loptu odcentroval len presne do náručia gólmana Puggioniho, ktorý bol v strehu aj tentokrát.
     
    86
    Po dobrej prihrávke od Robinha sa po ľavej strane veľmi dobre presúval Cristante, no ten proti pozornému Acostymu napokon už uspieť nedokázal. Následne sú pri lopte hráči domáceho Chievo Verona.
     
    85
    Milánsky tréner Allegri posiela na trávnik aj ďalšie striedanie. Namiesto Kakáa nastupuje do hry oddýchnutý Cristante.
     
    85
    Do fantastickej gólovej šance sa tentokrát dostal Matri, ktorý z ľavej časti domáceho pokutového územia po prihrávke od Emanuelsona tvrdo pálil, no jeho delovka skončila len tesne vedľa domácej brány.
     
    84
    Po dobrom centri z priameho kopu od Acostyho na ľavej strane sa k lopte dostal len pozorný Zapata, ktorý upokojuje tempo hry. Uvidíme, čo sa Milánčanom podarí vymyslieť tentokrát.
     
    83
    Hosťujúci Riccardo Montolivo na ľavej strane pri prieniku nekompromisne fauloval bežiaceho Hetemaja, za čo si odnáša druhú žltú kartu a zároveň kartu červenú.
     
    82
    Acosty sa s loptou dobre presúval po pravej strane, no následne narazil na hosťujúceho Acostyho, ktorý ho za cenu faulu od lopty odstavil. Na rad prichádza priamy kop domácich zo vzdialenosti približne 36 metrov, mierne vpravo.
     
    81
    Constant sa dostal k lopte na ľavej strane a následným dobrým centrom hľadal na pravom krídle Montoliva, no ten sa už k lopte cez pozorného Cesara dostať nedokázal.
     
    80
    Milánčania sa dostali do dvoch skvelých gólových šancí, keď sa po skvelej prihrávke od Kakáa predral pred gólmana Puggioniho Robinho, no ten nastrelil len pravú žŕdku domácej brány. Následne loptu dorážal Emanuelson, no jeho delovka smerovala len vysoko nad bránu domácej Verony!

    Góly:

    Karty:   35. Cesar (CHI) – 45+1. Montolivo (ACM)   83. Montolivo (ACM)   90+1. Pelissier (CHI)


    Chievo Verona: Puggioni – Cesar, Dainelli, Sardo, Frey, Pamić, Rigoni, Estigarribia (46. Hetemaj), Radovanović, Théréau (65. Pelissier), Paloschi (79. Acosty)
    Náhradníci: Silvestri – Bernardini, Squizzi, Papp, Dramé, Pelissier, Lazarević, Sestu, Improta, Acosty, Hetemaj, Samassa

    AC Miláno: Abbiati – Mexès, Zapata, Abate, Kaká (85. Cristante), Muntari (66. Robinho), de Jong, Emanuelson, Montolivo, Poli (78. Constant), Matri
    Náhradníci: Amelia – Robinho, Birsa, Constant, Cristante, Bonera, Gabriel, Niang, Zaccardo

    Rozhodca: D. Orsato – A. Giallatini, G. Dobosz