CFC Janov – Hellas Verona 2:0 (kon.) | Bergamo – Bologna 2:1 (kon.) | Cagliari – Turín 2:1 (kon.)
Chievo – AC Miláno 0:0 (kon.) | Parma – Lazio 1:1 (kon.) | AS Rím – Sassuolo 1:1 (kon.)
Fiorentina – Sampdoria 2:1 (kon.) | Juventus – Neapol 3:0 (kon.)
koniec
Chievo Verona
0:0 (0:0)
AC Miláno
Nedeľa 10.11.2013, 15:00 • Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Domáci Pelissier to tentokrát poriadne prehnal a po tvrdom faule na útočiaceho Matriho predviedol aj poriadne protesty. Hlavný rozhodca mu ihneď udelil jasnú červenú kartu.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    89
    Domáci obranca Frey si na svoje konto pripísal ďalší fantastický zákrok! Tentokrát sa obetavo položil do strely Robinha z pravej strany a loptu perfektne zblokoval za postrannú čiaru!
     
    85
    Milánsky tréner Allegri posiela na trávnik aj ďalšie striedanie. Namiesto Kakáa nastupuje do hry oddýchnutý Cristante.
     
    85
    Do fantastickej gólovej šance sa tentokrát dostal Matri, ktorý z ľavej časti domáceho pokutového územia po prihrávke od Emanuelsona tvrdo pálil, no jeho delovka skončila len tesne vedľa domácej brány.
     
    83
    Hosťujúci Riccardo Montolivo na ľavej strane pri prieniku nekompromisne fauloval bežiaceho Hetemaja, za čo si odnáša druhú žltú kartu a zároveň kartu červenú.
     
    80
    Milánčania sa dostali do dvoch skvelých gólových šancí, keď sa po skvelej prihrávke od Kakáa predral pred gólmana Puggioniho Robinho, no ten nastrelil len pravú žŕdku domácej brány. Následne loptu dorážal Emanuelson, no jeho delovka smerovala len vysoko nad bránu domácej Verony!
     
    79
    Domáci tréner Sannino posiela na trávnik tretie a zároveň posledné striedanie. Namiesot Paloschiho nastupuje do hry oddýchnutý Acosty.
     
    78
    Aj milánsky tréner Allegri posiela na trávnik druhé striedanie. Namiesto Poliho nastupuje do hry oddýchnutý Constant.
     
    76
    Po skvelej prihrávke od Kakáa z pravej strany sa k zakončeniu na hranici domáceho pokutového územia dostal Poli, no jeho delovka napokon skončila len tesne mimo domácej brány!
     
    75
    Domáci Pelissier dokázal vsietiť gól, no napokon sa pri súboji s gólmanom Abbiatim previnil jasným útočným faulom a momentálne sa na hlavného rozhodcu poriadne hnevá!
     
    67
    Do ďalšej dobrej gólovej šance sa tentokrát dostal Montolivo, no jeho projektil zo vzdialenosti približne 25 metrov napokon jeden z domácich obrancov zblokoval na rohový kop.
     
    66
    Aj milánsky tréner Allegri posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Muntariho nastupuje do hry Robinho.
     
    66
    Puggioni si na svoje konto pripísal ďalší fantastický zákrok! Tentokrát po skvelej krížnej prihrávke od Kakáa z ľavej strany zachytil strelu od Matriho vo svojom náručí.
     
    65
    Domáci tréner Sannino posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Théréaua nastupuje do hry oddýchnutý Pelissier.
     
    61
    Domáci gólman Puggioni si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď po dobrom centri z rohového kopu od Kakáa vyrazil volejové zakončenie od Mexèsa spred svojej bránkovej čiary opäť na rohový kop.
     
    60
    Hosťujúci Emanuelson si na ľavom krídle vytvoril skvelú streleckú pozíciu a svojou delovkou poriadne prekvapil domácu defenzívu. Pozorný gólman Puggioni bol však v strehu a loptu svojou ľavou rukou vyrazil do bezpečia von zo svojho bránkoviska.
     
    58
    Hosťujúci Kaká sa po dobrej prihrávke od Emanuelsona dostal do zakončenia vo vzdialenosti približne 35 metrov a jeho tvrdá delovka napokon skončila len tesne nad pravým horným rohom domácej brány.
     
    52
    Domáci sa dostali do fantastickej gólovej šance v prečíslení, keď z ľavej strany tvrdo pálil Théréau, no jeho delovku gólman Abbiati napokon vyrazil naľavo od seba. Rigonimu stačilo na pravej strane už len trafiť odkrytý priestor v milánskej bráne, no napokon loptu umiestnil len do bočnej siete.
     
    46
    Domáci tréner Sannino poslal na trávnik prvé striedanie s prívlastkom polčasové. Namiesto Estigarribiu nastupuje do hry oddýchnutý Hetemaj.
     
    45+1
    Žiadne minúty sa napokon nadstavovať nebudú, no v závere prvého polčasu obdržal žltú kartu hosťujúci Montolivo, ktorý v strede ihriska tvrdo fauloval Rigoniho a následne zbytočne protestoval.
     
    45
    Po dobrom centri z rohového kopu na pravej strane od Kakáa sa k hlavičkovému zakončeniu v ľavej časti domáceho pokutového územia dostal Zapata, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa domácej brány.
     
    35
    Na rad prichádza aj udelenie prvej žltej karty v tomto zápase. Obdržal ju domáci Cesar, ktorý vo vzdialenosti približne 38 metrov tvrdo fauloval hosťujúceho Kakáa. Na rad prichádza milánsky priamy kop.
     
    22
    Priamy kop odišiel zahrávať hosťujúci de Jong, no jeho delovka napokon smerovala len vysoko nad bránu gólmana Puggioniho, ktorý tentokrát zasahovať nemusel.
     
    21
    Kaká sa s loptou dobre presúval cez stred, no následne narazil na pozorného Radovanovića, ktorý ho za cenu faulu od lopty nekompromisne odstavil. Na rad prichádza priamy kop pre Miláno zo vzdialenosti približne 25 metrov, mierne vľavo.
     
    17
    Milánsky gólman Abbiati si na svoje konto pripísal naozaj fantastický zákrok, keď na rohový kop dokázal vyraziť delovku z ľavej strany od domáceho Estigarribiu!
     
    12
    Priamy kop po faule domáceho Sarda z ľavej strany odišiel zahrávať Kaká, ktorý však trafil len dobre postavených domácich obrancov. K zblokovanej lopte však dobre pristúpil Montolivo, no ten svojim projektilom minul priestor Puggioniho brány.
     
    10
    Domáci Estigarribia sa zbavil dvoch milánskych hráčov na ľavej strane, následne si loptu nakopol na stred a z pozície tesne za hranicou milánskeho pokutového územia tvrdo vypálil. Jeho delovka však skončila len vysoko nad gólmanom Abbiatim.
     
    8
    Priamy kop zahrával dobrým centrom milánsky hráč Kaká, ktorý loptu odcentroval k pravej žŕdke domácej brány. Tam ju odhlavičkoval Mexès, no ten napokon netrafil priestor medzi troma žrďami domácej svätyne, keďže loptu poslal len tesne nad.

    Góly:

    Karty:   35. Cesar (CHI) – 45+1. Montolivo (ACM)   83. Montolivo (ACM)   90+1. Pelissier (CHI)


    Chievo Verona: Puggioni – Cesar, Dainelli, Sardo, Frey, Pamić, Rigoni, Estigarribia (46. Hetemaj), Radovanović, Théréau (65. Pelissier), Paloschi (79. Acosty)
    Náhradníci: Silvestri – Bernardini, Squizzi, Papp, Dramé, Pelissier, Lazarević, Sestu, Improta, Acosty, Hetemaj, Samassa

    AC Miláno: Abbiati – Mexès, Zapata, Abate, Kaká (85. Cristante), Muntari (66. Robinho), de Jong, Emanuelson, Montolivo, Poli (78. Constant), Matri
    Náhradníci: Amelia – Robinho, Birsa, Constant, Cristante, Bonera, Gabriel, Niang, Zaccardo

    Rozhodca: D. Orsato – A. Giallatini, G. Dobosz