Tottenham – Newcastle 0:1 (kon.) | Sunderland – Manchester City 1:0 (kon.) | Swansea – Stoke City 3:3 (kon.)
Manchester United – Arsenal 1:0 (kon.)
koniec
Swansea City
3:3 (0:2)
Stoke City FC
Nedeľa 10.11.2013, 17:10 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:10.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 111. kole najvyššej futbalovej súťaže v Anglicku – Premier League!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami prinášať aktuálne dianie zo štadióna Liberty Stadium v anglickom meste Swansera, kde proti sebe od 17:10 nastúpia tímy Swansea City a Stoke City FC.

    Domáci tím Swansea City sa po desiatich odohraných zápasoch momentálne nachádza na nepriaznivej štrnástej priečke so ziskom 11 bodov a neutrálnym gólovým skóre 0. Pred Swansea City na trinástej priečke sídli tím Cardiff City s náskokom jedného bodu a za Swansea City na pätnástej priečke Norwich City s rovnakým počtom bodov, no o niečo horším skóre.
    Aktuálna zápasová bilancia domáceho klubu Swansea City, prehra (1:2 doma proti Arsenalu) – prehra (0:2 vonku proti Southamptonu) – výhra (4:0 doma proti Sunderlandu) – remíza (0:0 doma proti West Ham United) – prehra (0:1 vonku proti Cardiff City), jasne hovorí, že Swansea City momentálne nie je v tej najlepšej hernej forme.

    Hosťujúci celok Stoke City je na tom ešte o niečo horšie, ako jeho dnešný súper zo Swansea. Futbalisti Stoke City sa po desiatich odohraných zápasoch nachádzajú na veľmi nepriaznivej osemnástej priečke so ziskom 9 bodov a gólovým skóre -4. Pred Stoke City na sedemnástej priečke s náskokom jedného bodu sídli Fulham a za Stoke City so stratou piatich bodov na devätnástej priečke Sunderland.
    Aktuálna zápasová bilancia klubu Stoke City, prehra (0:1 doma proti Norwich City) – prehra (0:1 vonku proti Fulhamu) – remíza (0:0 doma proti West Bromwich Albion) – prehra (2:3 vonku proti Manchesteru United) – remíza (1:1 doma proti Southamptonu), svedčí o tom, že Stoke City nie je outsiderom ligy, no body stráca po tesných prehrách.

    Podarí sa Stoke City po domácej remíze v poslednom kole nadviazať na dobrý výkon aj tentokrát a potrápiť tak Swansea City?
     
    Úvodné zostavy:

    Swansea City: Tremmel – Williams, Àngel Rangel, Chico, Davies, de Guzmán, Routledge, Britton, Pozuelo, Lamah, Bony

    Stoke City FC: Begović – Huth, Pieters, Shawcross, Cameron, Ireland, Palacios, N'Zonzi, Crouch, Walters, Arnautović

    Rozhodca: R. Madley – M. McDonough, H. Lennard.
     
    Na striedačkách sú pripravení títo hráči:

    Swansea City: Zabret – Jordi Amat, Taylor, Shelvey, Dyer, Cañas, Álvaro

    Stoke City FC: Sørensen – Whelan, Jones, Wilson, Adam, Assaidi, Etherington
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    V úvode prvého polčasu mali výkop k dispozícii hráči demáceho celku Swansea City, ktorí sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí.
     
    2
    Domáci Rangel dobre bojoval o loptu pri rohovej zastávke na ľavej strane, no napokon ponúkol hosťom jasný rohový kop. Ten odišiel zahrávať hosťujúci Cameron.
     
    3
    Po dobrom centri od Camerona z rohového kopu sa k hlavičkovému zakončeniu pred gólmanom Tremmelom dostal Walters, no jeho hlavičkové zakončenie dokázal domáci gólman vyraziť do bezpečia.
     
    4
    V ofenzívnej aktivite pridali aj hráči domáceho Swansea City, ktorí si po prieniku od de Guzmána po pravom krídle vybojovali rohový kop. Uvidíme, čo sa im podarí vymyslieť tentokrát.
     
    5
    Po dobrom centri z rohového kopu od Daviesa sa k zakončeniu dostal Williams, no ten sa napokon pošmykol a svojou ľavou nohou nepríjemne padol na trávnik.
     
    6
    Domáci Williams musí byť momentálne ošetrovaný lekárskym tímom domáceho klunu Swansea City. Pri lopte je gólman Begović, ktorý predvedie odkop od svojej brány.
     
    7
    Williams sa po nepríjemnom páde napokon pozviechal a už je v poriadku. Pri lopte sú momentálne hráči hosťujúceho Stoke City, ktorí sa snažia niečo zaujímaví vymyslieť.
     
    8
    Stoke City FC dalo gól!
    Hosťujúci futbalisti sa po skvelej útočnej kombinácii napokon dostávajú do vedenia! Z veľkej vzdialenosti loptu odcentroval Cameron, následne ju hlavičkou posunul dopredu Crouch, ktorý našiel JONATHANA WALTERSA, ktorý osamotene bez problémov prekonal gólmana Tremmela.
     
    9
    Hosťujúci N'Zonzi obdržal nepríjemný bodyček od domáceho Routledgeho na domácej polovici ihriska. Na rad prichádza lekársky tím hosťujúceho Stoke City, ktorý sa snaží dať svojho zverenca do poriadku.
     
    10
    Hosťujúci N'Zonzi sa napokon po krátkom ošetrovaní pozviechal a ešte musel odkráčať za postrannú čiaru, kde mu budú k dispozícii všetci lekári. Vyzerá to však tak, že tento hráč Stoke City bude v poriadku.
     
    11
    Domáci Angel Rangel sa snažil dostať k lopte proti aktívnemu Pietersovi, no napokon sa mu to nepodarilo. Asistent hlavného rozhodcu avízoval jasný faul, po ktorom sú pri lopte hostia.
     
    12
    Po dobrom centri od Camerona z ľavej strany sa k lopte v pravej časti domáceho pokutového územia mohol dostať Shawcross, no ten napokon predviedol len veľmi zbytočný útočný faul.
     
    13
    Domáci tím Swansea City je opäť pri lopte a snaží sa proti svojim súperom niečo zaujímavé vymyslieť. Hostia sú však zatiaľ v strehu a veľmi dobre napádajú rozohrávku domácich hráčov.
     
    14
    Na oboch stranách momentálne vidíme veľké množstvo faulov, ktorými sa poriadne kúskuje plynulosť hry v dnešnom zápase.
     
    15
    Po skvelom centri od Rangela z pravej strany sa k hlavičkovému zakončeniu v pravej časti hosťujúceho pokutového územia dostal Lamah, no jeho projektil napokon gólman Begović úspešne zachytil vo svojom náručí.
     
    16
    Cameron sa snažil dobrou prihrávkou z pravej strany nájsť na ľavom krídle N'Zonziho, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorní domáci obrancovia sa dostali k lopte a upokojujú tempo hry.
     
    17
    Domáci de Guzmán sa dostal k lopte v centrálnej časti a následne chcel dopredu vysunúť Pozuela, no nepodarilo sa mu to. Pozorný gólman Begović aj tentokrát loptu úspešne zachytil vo svojej moci.
     
    18
    Hosťujúci gólman Begović sa opäť dostal k lopte, keď dokázal vo svojom náručí zachytiť center z ľavej strany od aktívneho Brittona. Následne uvidíme odkopo od jeho brány.
     
    19
    Davies odcentroval loptu z ľavej strany krížne na pravé krídlo, kde si zbiehal Rangel, no ten sa napokon už k lopte cez pozorného Hutha nedokázal dostať.
     
    20
    Domáci mali k dispozícii po faule hosťujúceho Chica priamy kop z ľavej strany, ktorý odišiel zahrávať de Guzmán. Po jeho dobrom centri k vzdialenejšej žrdi sa k hlavičkovému zakončeniu dostal Williams, no jeho projektil skončil len tesne mimo brány Stoke City.
     
    21
    Futbalisti domáceho Swansea City sú opäť pri lopte na polovici ihriska svojho súpera, kde sa snažia aktívne zaútočiť. Hostia sú však zatiaľ proti a veľmi dobre sa bránia.
     
    22
    Domáci Routledge bojoval o loptu na pravej strane, no napokon o ňu proti Pietersovi prišiel. Momentálne sú pri lopte hráči Stoke City, ktorí sa snažia zaútočiť.
     
    23
    Lopta sa momentálne nachádza v strede ihriska, kde si ju oba tímy veľmi dobre prihrávajú, no zatiaľ sa ani jednému z nich nedarí dostať pred bránu súpera.
     
    24
    Domáci Bony sa dostal do fantastickej gólovej šance v centrálnej časti, keď po centri z pravej strany od Routledgea volejovo zakončoval, no loptu napokon umiestnil len mimo hosťujúcej brány.
     
    25
    Stoke City FC dalo gól!
    Hostia sa po fantastickej narážačkovej kombinácii dostávajú už do dvojgólového vedenia! Palacios poslal loptu z pravej strany na Croucha, ten ju následne posunul na STEPHENA IRELANDA, ktorý si z tesnej blízkosti bez problémov vychutnal bezmocného gólmana Tremmela.
     
    26
    Swansea City sa momentálne snaží rýchlo zaútočiť a prekvapiť hosťujúcu obranu, no zatiaľ sa to domácim futbalistom veľmi nedarí.
     
    27
    Po dobrom centri od Rangela z pravej strany sa k lopte na pravej strane dostal Britton, no ten už nedokázal prejsť cez pozorného Shawcrossa, ktorý ho od lopty bez väčších problémov odstavil.
     
    28
    Domáci sa stále snažia niečo vymyslieť peknými prihrávkovými kombináciami v strede ihriska, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Po nepresnej prihrávke od Rangela sú pri lopte opäť len hostia.
     
    29
    Domáci Biny bol tvrdo faulovaný hosťujúcim Pietersom a na stranu hlavného rozhodcu ukazuje lakeť, no ten si faul nevšimol, a tak plynulosť hry prerušovať nebude.
     
    30
    Bony sa snažil po dobrej prihrávke od Routledgeho dostať k lopte na pravej strane, no napokon narazil na skvele brániaceho Shawcrossa, ktorý svojho súpera k lopte nepustil.
     
    31
    Futbalisti domáceho Swansea City si loptu veľmi dobre prihrávajú na súperovej polovici ihriska, no zatiaľ nedokážu vážnejšie ohroziť bránu gólmana Begovića, ktorý je v strehu.
     
    32
    Po peknom centri z ľavej strany od Routledgeho sa k lopte na pravom krídle dostal Bony, no ten svojim hlavičkovým zakončením z ťažkej pozície poslal loptu len mimo hosťujúcej brány.
     
    33
    Domáci obrancovia urobili opäť niekoľko zbytočných zaváhaní pred vlastnou bránou. Po dobrej prihrávke od Camerona sa do zakončenia mohol dostať N'Zonzi, no ten bol napokon neúspešný.
     
    34
    Domáci Chico obdržal v strede ihriska nepríjemný úder od N'Zonziho v strede ihriska. Následne sa snaží túto dvojicu slovne uzmieriť. Uvidíme, či sa mu to podarí.
     
    35
    Prvú žltú kartu v dnešnom zápase obdržal domáci Chico, ktorý nekompromisne fauloval jedného z hosťujúcich hráčov v strede ihriska a následne zbytočne protestoval.
     
    36
    Žltú kartu vidí aj hosťujúci Huth, ktorý pri prieniku domáceho Brittona nekompromisne zasiahol svojou rukou, ktorou ho zložil k zemi.
     
    37
    Rangel poslal pred bránu hostí dobrý center, no na ten napokon najlepšie zareagoval hosťujúci obranca Pieters, ktorý loptu odhlavičkoval na rohový kop.
     
    38
    Rohový kop z pravej strany odišiel zahrávať domáci Bony, no po jeho dobrom centri sa k lopte napokon dostali len obrancovia hosťujúceho Stoke City, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    39
    Gólman Begović si na svoje konto pripísal dva fantastické zákroky! Najskôr svojimi rukami vyrazil spod nôh loptu osamotenému Bonymu a následne vyrazil aj delovku od Routledgeho z pravej strany do bezpečia!
     
    40
    Domáci Davies sa dostal do dobrej šance na ľavej strane, no po jeho nepresnom centri sa k lopte dostal len pozorný Pieters, ktorý loptu zblokoval a následne ju odkopol do bezpečia.
     
    41
    Po dobre mierenom centri z pravej strany od Rangela sa k hlavičkovému zakončeniu v centrálnej časti dostal Bony, no jeho projektil napokon minul priestor hosťujúcej brány.
     
    42
    Domáci mali k dispozícii rohový kop na pravej strane, ktorý odišiel zahrávať Bony. Po jeho dobrom centri sa k hlavičkovému zakončeniu v centrálnej časti dostal Chico, no ten napokon len tesne minul priestor Begovićovej brány.
     
    43
    Routledge sa dostal do dobrej šance na hranici hosťujúceho pokutového územia, no jeho volejová delovka napokon trafila len hosťujúceho Shawcrossa, ktorý bol dobre postavený.
     
    44
    Swansea City sa snaží v závere prvého polčasu ešte niečo zaujímavé vymyslieť, no domácim sa zatiaľ veľmi nedarí. Stoke City sa zatiaľ na čele s gólmanom Begovićom bráni veľmi dobre.
     
    45+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    45+1
    Rangel sa dostal k lopte v ľavej časti hosťujúceho pokutového územia, no následne príliš dlho uvažoval a o loptu proti Cameronovi napokon prišiel.
     
    45+2
    Hostia sú momentálne pri lopte v okolí stredu ihriska, kde si ju takticky prihrávajú. Zatiaľ sa im však veľmi nedarí a gólman Begović teda veľa práce nemá.
     
    45+3
    Routledge poslal pred bránu hostí dobrý center z pravej strany, no chýbala mu myšlienka. Na ľavej strane napokon nestál ani jeden z jeho spoluhráčov.
     
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V úvode prvého polčasi boli oveľa aktívnejší hráči hosťujúceho Stoke City, ktorí sa už v 8. minúte po góle Waltersa dostali do jednogólového vedenia. Následne už v 25. minúte po skvelej prihrávkovej kombinácii skóroval Ireland a zvýšil tak na 2:0 pre hostí. V druhej polovici prvého polčasu však naplno zabojovali aj hráči domáceho klubu Swansea City, no tí napokon nedokázali nájsť ten správny recept na gólmana Begovića, ktorý je dnes v naozaj bravúrnej forme.

    Podarí sa domácim "labutiam" zabojovať naplno v druhom polčase a zdramatizovať tak priebeh tohto stretnutia alebo si Stoke City pripíše do tabuľky jasné tri body?
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    V úvode druhého polčasu mali výkop k dispozícii hráči domáceho Swansea City, ktorí sa nakrátko stiahli a následne sa snažia rýchlo zaútočiť.
     
    47
    Davies odcentroval loptu z pravej strany pred bránu gólmana Begovića, no ten bol v strehu a loptu bez problémov zachytil vo svojom náručí.
     
    48
    Routledge odcentroval loptu z ľavej strany na stred, kde si zbiehal Bony, no ten napokon loptu nedokázal spracovať a poslal ju len za postrannú čiaru. Následne ju majú v moci hráči Stoke City.
     
    49
    Domáci mali k dispozícii priamy kop zo vzdialenosti približne 25 metrov na ľavej strane, ktorý odišiel zahrávať Britton, no jeho delovka napokon smerovala len mimo Begovićovej brány.
     
    50
    Gólman Tremmel sa po dlhšom čase dostal k lopte, keď vo svojom náručí zachytil dobrú strelu od Camerona z pravej strany. Následne uvidíme odkop od jeho brány.
     
    51
    Roitledge sa s loptou dobre presúval po pravom krídle, no napokon narazil na pozorného Shawcrossa, ktorý ho od lopty bez väčších problémov odstavil. Na rad prichádza autový hod domácich na pravej strane.
     
    52
    Crouch sa s loptou dobre presúval po ľavom krídle, no napokon bol dobre odstavený pozorným Williamsom. Následne však na trávniku leží Palacios, ktorý po súboji s Bonym bude musieť byť ošetrovaný.
     
    53
    Palacios bol v sprievode lekárskeho tímu Stoke City odprevadený za postrannú čiaru. Vyzerá to však tak, že spomínaný hráč sa napokon pozviecha a bude hrať ďalej.
     
    54
    Domáci sa snažia niečo zaujémavé vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Defenzíva Stoke City je naozaj v strehu a nič nenecháva na náhodu.
     
    55
    Na rad prichádza prvé striedanie hosťujúceho Stoke City. Namiesto Arnautovica nastupuje do hry Etherington.
     
    55
    Aj domáci tréner Laudrup posiela na trávnik striedanie. Namiesto Lamaha nastupuje do hry Dyer.
     
    56
    Swansea dala gól!
    Domáci po skvele zahranom rohovom kope síce veľa vody nenamútili, no po skvelom centri z pravej strany od de Guzmána sa následne k hlavičkovému zakončeniu v centrálnej časti dostal WILFRIED BONY, ktorý svojim projektilom z tesnej blízkosti bez problémov prekonal gólmana Begovića.
     
    57
    Futbalisti domáceho Swansea City pridávajú na ofenzívnej aktivite a po vsietení kontaktného gólu cítia, že majú šancu na vyrovnanie. Uvidíme, čo sa im podarí vymyslieť tentokrát.
     
    58
    Domáci si vybojovali priamy kop na pravej strane, ktorý odišiel zahrávať de Guzmán, no po jeho dobrom centri loptu napokon jeden z hosťujúcich obrancov odkopol na rohový kop.
     
    59
    Po dobre zahranom rohovom kope sa k zakončeniu na pravej strane dostal Dyer, no jeho delovku napokon jeden z hosťujúcich obrancov zblokoval do bezpečia. Domáci si momentálne vytvárajú poriadny ofenzívny tlak!
     
    60
    Domáci Williams vidí od hlavného rozhodcu jasnú žltú kartu za tvrdý faul na hosťujúceho Waltersa a za následné zbytočné protesty k osobe pána Madleyho.
     
    61
    Hosťujúci Etherington zahrával priamy kop na pravej strane, no jeho projektil napokon múrik domácich hráčov dokázal zblokovať do bezpečia. Swansea následne postupuje do útoku.
     
    62
    Routledge sa s loptou dobre presúval po pravej strane a následne našiel pred bránou Bonyho, no pozorný Huth bol aj tentokrát v strehu a loptu odkopol na rohový kop.
     
    63
    Po rohovom kope v znení domáceho Brittona si jeho spoluhráči mierne nerozumeli. V hlavičkovom súboji domáci Walters tvrdo fauloval Irelanda a následne mu odovzdal loptu.
     
    64
    Swansea City je opäť pri lopte na súperovej polovici ihriska, kde si loptu veľmi dobre prihráva, no Stoke City je zatiaľ zjavne proti a snaží sa dostať opäť do dvojgólového vedenia.
     
    65
    Dyer sa s loptou dobre presúval po pravom krídle a následne chcel presne miereným centrom nájsť na ľavom krídle Bonyho, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Huth skvele zakročil aj tentokrát.
     
    66
    Swansea stále pridáva na útočnej aktivite a snaží sa prekonať zatiaľ kompaktnú defenzívu hosťujúceho Stoke City, no domácim sa zatiaľ veľmi nedarí.
     
    67
    Bony sa dostal k lopte na hranici hosťujúceho pokutového územia a následne ju posúval dozadu na Daviesa, no ten sa k nej už dostať nedokázal cez pozorného Camerona.
     
    68
    Domáci Pozuelo sa s loptou dobre presúval po ľavej strane, no napokon narazil na pozorného Palaciosa, ktorý ho od lopty veľmi dobre odstavil.
     
    69
    Domáci Davies mal na ľavej strane k dispozícii dva rohové kopy, no napokon oba centre napálil len do hosťujúcej defenzívy, ktorá šance domácich zneškodnila.
     
    70
    Domáci Davies odcentroval loptu z centrálnej časti pred bránu hostí, no tam stál pozorný Shawcross, ktorý ju odkopol na rohový kop.
     
    71
    Domáci tréner posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto de Guzmána nastupuje do hry Shelvey.
     
    72
    Tréner Stoke City – Hughes posiela do hry až dva striedania. Namiesto Palaciosa nastupuje do hry Adam.
     
    72
    Druhé striedanie hostí. Namiesto Irelanda nastupuje do hry oddýchnutý Wilson.
     
    73
    Domáci mali k dispozícii priamy kop zo vzdialenosti približne 24 metrov, ktorý odišiel zahrávať Shelvey, no jeho delovka napokon trafila len múrik hosťujúcich hráčov!
     
    74
    Swansea dala gól!
    Domáci dokázali vyrovnať! Po skvelom úniku od Routledgeho po ľavom krídle tento hráč loptu odcentroval pred gólmana Begovića, no tam ju len pred seba odhlavičkoval Pieters. Následne sa k volejovému zakončeniu dostal JONJO SHELVEY, ktorý skackaným projektilom prekonal hosťujúcu defenzívu na čele s gólmanom Begovićom.
     
    75
    Futbalisti domáceho klubu Swansea City sa stále snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Stoke City sa po vyrovnávajúcom góle bráni naozaj veľmi dobre.
     
    76
    Po dobrom centri od Shelveyho z ľavej strany sa k lopte dostal Bony, no ten napokon stál v jasnom ofsajde a loptu musel odovzdať svojim súperom.
     
    77
    Domáci Routledge ostal po tvrdom súboji s hosťujúcim Adamom ležať na trávniku v strede ihriska a napokon bude musieť byť ošetrovaný. Veríme však, že to nebude nič vážne.
     
    78
    Domáci Routledge sa napokon dokázal pozviechať a po krátkom ošetrovaní sa vrátil na trávnik. Momentálne sú pri lopte jeho spoluhráči, ktorí sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    79
    Hosťujúci Adam predviedol zbytočný útočný faul na ľavej strane, keď tvrdo fauloval Chica. Zatiaľ však hlavný rozhodca kartu nevyťahuje.
     
    80
    Tak hosťujúci Adam si napokon koledoval o žltú kartu aj v ďalšej situácii, keď nohou stiahol k zemi Shelveyho. Hlavný rozhodca dlho neváhal a žltú kartu v tejto situácii vytiahol.
     
    81
    Ďalšiu žltú kartu v dnešnom zápase vidí domáci Angel Rangel, ktorý sa pri striedačkách zapojil do menšej strkanice proti Pietersovi, čo samozrejme neuniklo pozornosti štvrtého rozhodcu.
     
    82
    Z centrálnej časti loptu veľmi dobre odcentroval Crouch, no jeho projektil napokon nedokázal na ľavom krídle nájsť bežiaceho Etheringtona.
     
    83
    Domáci sa dostali do skvelého protiútoku, no Bony si následne mierne nerozumel s Routledgeom a táto dvojica domácich hráčov o loptu prišla. Následne sa snažia zaútočiť hostia.
     
    84
    Shelvey vysunul dobrým centrom z ľavej strany dopredu Bonyho, no ten stál v niekoľkometrovom ofsajde a napokon v hre jasne nemohol pokračovať.
     
    85
    Davies hľadal dobrou prihrávkou z ľavej strany aktívneho Bonyho, no tomu sa napokon nepodarilo nič zaujímavé vymyslieť. Hostia sú opäť pri lopte v snahe zaútočiť.
     
    86
    Swansea dala gól!
    Domáci otáčajú zápas z 0:2 na 3:2! Tentokrát skvelú prácu na ľavej strane predviedol Shelvey, ktorý sa zbavil dvoch hosťujúcich obrancov a následne skvelou prihrávkou našiel WILFRIEDA BONYHO, ktorý prízemnou strelou k ľavej žŕdke hosťujúcej brány posiela Swansea do vedenia.
     
    87
    Stoke City si dá sa povedať samo prehralo zápas a momentálne sa snaží ešte niečo vymyslieť. Vyzerá to však tak, že domáci majú záver tohto stretnutia jasne pod kontrolou.
     
    89
    Po dobrom centri z pravej strany od domáceho Daviesa sa k zakončeniu na pravej strane mohol dostať Britton, no po jeho dobrom centri sa napokon k lopte dostlai len pozorní obrancovia Stoke City.
     
    90
    Ďalšiu žltú kartu na strane domácich vidí Dyer, ktorý v strede ihriska nekompromisne fauloval hosťujúceho Croucha.
     
    90+
    Nadstavovať sa bude až päť minút!
     
    90+1
    Domáci útočníci predvádzajú poriadne zbytočné útočné fauly a zdržiavanie hry, ktoré ich hernému prejavu vôbec neprospieva. Hosťujúci gólman Begović sa momentálne veľmi hnevá.
     
    90+2
    Gólman Stoke City – Begović vidí za zbytočné protesty jasnú žltú kartu. Tentokrát sa mu to asi neoplatilo.
     
    90+2
    Žltú kartu vidí aj domáci Routledge, ktorý sa zapojil do miernej potýčky s gólmanom Begovićom, čo prišlo mnohým divákom tohto zápasu ako zbytočné.
     
    90+3
    Domáci tréner posiela na trávnik aj posledné tretie striedanie. Namiesto Pozuela nastupuje do hry oddýchnutý Cañas.
     
    90+4
    Domáci mali k dispozícii priamy kop, ktorý odišiel zahrávať Davies, no po jeho dobrom centri sa k lopte dostali len hráči hosťujúceho Stoke City, ktorí loptu zblokovali do bezpečia.
     
    90+5
    Tak záver tohto zápasu sa začína poriadne dramatizovať Po faule jedného z domácich obrancov nariadil hlavný rozhodca jasný pokutový kop v prospech hosťujúceho Stoke City!
     
    90+6
    Stoke City FC dalo gól!
    Loptu si na značku pokutového kopu postavil hosťujúci CHARLIE ADAM, ktorý svojou delovkou k pravej žŕdke bez problémov prekonal gólmana Tremmela, ktorý sa svojim telom hodil na ľavú stranu.
     
    90+7
    Futbalisti hosťujúceho Stoke City sa v závere zápasu snažia ešte niečo zaujímavé vymyslieť, no napokon sa im v tom veľmi nedarí.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    Druhý polčas tohto zápasu priniesol hneď niekoľko zaujímavých momentov, keď už od začiatku naplno zabrali futbalisti domáceho Swansea City, ktorí po góle Bonyho v 56. a Dyera v 74. minúte dokázali vyrovnať na 2:2. Následne v 86. minúte opäť naplno udrel domáci Bony, ktorý otočil zápas v prospech Swansea, no v šiestej minúte nadstaveného času zo značky pokutového kopu vyrovnával hosťujúci Adam, ktorý sa proti gólmanovi Tremmelovi nemýlil.

    Oba tímy si teda po dnešnom veľmi dramatickom stretnutí pripisujú do tabuľky po jednom bode.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov anglickej Premier League.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:10:25)

    Góly: 56. Bony, 74. Dyer, 86. Bony – 8. Walters, 25. Ireland, 90+6. Adam (pen.)

    Karty:   35. Chico (SWA), 60. Williams (SWA), 81. Angel Rangel (SWA), 90. Dyer (SWA), 90+2. Routledge (SWA) – 36. Huth (STO), 80. Adam (STO), 90+2. Begović (STO)


    Swansea City: Tremmel – Williams, Àngel Rangel, Chico, Davies, de Guzmán (71. Shelvey), Routledge, Britton, Pozuelo (90+3. Cañas), Lamah (55. Dyer), Bony
    Náhradníci: Zabret – Jordi Amat, Taylor, Shelvey, Dyer, Cañas, Álvaro

    Stoke City FC: Begović – Huth, Pieters, Shawcross, Cameron, Ireland (72 Wilson), Palacios (72. Adam), N'Zonzi, Crouch, Walters, Arnautović (55. Etherington)
    Náhradníci: Sørensen – Whelan, Jones, Wilson, Adam, Assaidi, Etherington

    Rozhodca: R. Madley – M. McDonough, H. Lennard