Tottenham – Newcastle 0:1 (kon.) | Sunderland – Manchester City 1:0 (kon.) | Swansea – Stoke City 3:3 (kon.)
Manchester United – Arsenal 1:0 (kon.)
koniec
Swansea City
3:3 (0:2)
Stoke City FC
Nedeľa 10.11.2013, 17:10 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+6
    Stoke City FC dalo gól!
    Loptu si na značku pokutového kopu postavil hosťujúci CHARLIE ADAM, ktorý svojou delovkou k pravej žŕdke bez problémov prekonal gólmana Tremmela, ktorý sa svojim telom hodil na ľavú stranu.
     
    86
    Swansea dala gól!
    Domáci otáčajú zápas z 0:2 na 3:2! Tentokrát skvelú prácu na ľavej strane predviedol Shelvey, ktorý sa zbavil dvoch hosťujúcich obrancov a následne skvelou prihrávkou našiel WILFRIEDA BONYHO, ktorý prízemnou strelou k ľavej žŕdke hosťujúcej brány posiela Swansea do vedenia.
     
    74
    Swansea dala gól!
    Domáci dokázali vyrovnať! Po skvelom úniku od Routledgeho po ľavom krídle tento hráč loptu odcentroval pred gólmana Begovića, no tam ju len pred seba odhlavičkoval Pieters. Následne sa k volejovému zakončeniu dostal JONJO SHELVEY, ktorý skackaným projektilom prekonal hosťujúcu defenzívu na čele s gólmanom Begovićom.
     
    56
    Swansea dala gól!
    Domáci po skvele zahranom rohovom kope síce veľa vody nenamútili, no po skvelom centri z pravej strany od de Guzmána sa následne k hlavičkovému zakončeniu v centrálnej časti dostal WILFRIED BONY, ktorý svojim projektilom z tesnej blízkosti bez problémov prekonal gólmana Begovića.
     
    25
    Stoke City FC dalo gól!
    Hostia sa po fantastickej narážačkovej kombinácii dostávajú už do dvojgólového vedenia! Palacios poslal loptu z pravej strany na Croucha, ten ju následne posunul na STEPHENA IRELANDA, ktorý si z tesnej blízkosti bez problémov vychutnal bezmocného gólmana Tremmela.
     
    8
    Stoke City FC dalo gól!
    Hosťujúci futbalisti sa po skvelej útočnej kombinácii napokon dostávajú do vedenia! Z veľkej vzdialenosti loptu odcentroval Cameron, následne ju hlavičkou posunul dopredu Crouch, ktorý našiel JONATHANA WALTERSA, ktorý osamotene bez problémov prekonal gólmana Tremmela.

    Góly: 56. Bony, 74. Dyer, 86. Bony – 8. Walters, 25. Ireland, 90+6. Adam (pen.)

    Karty:   35. Chico (SWA), 60. Williams (SWA), 81. Angel Rangel (SWA), 90. Dyer (SWA), 90+2. Routledge (SWA) – 36. Huth (STO), 80. Adam (STO), 90+2. Begović (STO)


    Swansea City: Tremmel – Williams, Àngel Rangel, Chico, Davies, de Guzmán (71. Shelvey), Routledge, Britton, Pozuelo (90+3. Cañas), Lamah (55. Dyer), Bony
    Náhradníci: Zabret – Jordi Amat, Taylor, Shelvey, Dyer, Cañas, Álvaro

    Stoke City FC: Begović – Huth, Pieters, Shawcross, Cameron, Ireland (72 Wilson), Palacios (72. Adam), N'Zonzi, Crouch, Walters, Arnautović (55. Etherington)
    Náhradníci: Sørensen – Whelan, Jones, Wilson, Adam, Assaidi, Etherington

    Rozhodca: R. Madley – M. McDonough, H. Lennard