SR 18 – Topoľčany 5:7 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 0:0 (17:00) | Prievidza – Trnava 3:2 (kon.)
Prešov – Pov. Bystrica 7:2 (kon.) | Senica – Spišská N. Ves 7:1 (kon.) | Michalovce – Bardejov 3:1 (kon.)
pred zápasom
HK 32 Liptovský Mikuláš
0:0
HK DOXXbet Detva
Nedeľa 03.11.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    54:24
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Vyzerá to tak, že na staručkom zimnom štadióne sa dráma konať nebude. Liptáci si po tom ako dvakrát inkasovali pripisujú gól na 5:2, po tom ako puk sa dostal ku JURAJOVI KURICOVI, ktorý z pravej strany mieril presne do voľného priestoru. Asistencie: Ivan Leskovianský, Peter Bartík. (19:02:03)
     
    48:35
    Detva dala gól!
    Už len dva góly a zápas je vyrovnaný. Hostia hrali presilovku o dvoch hráčov, ktorú aj patrične využili. Kombinácia v okolí bráni a finálne zakončenie v podaní MAREKA HATAŠA. Asistencie: Branislav Srnka, Jakub Teper.
     
    40:51
    Detva dala gól!
    Nakoniec prichádza aj gól zo strany hostí, ktorí sa po prvýkrát v zápase tešia z vedenia. Presný zásah si zapisuje FILIP JÁNOŠIK, ktorý prestrčil puk pomedzi betóny Palka. Asistencia: Vladimír Dolník.
     
    35:26
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Pokračuje domáca kanonáda, keď už štvrtý gól domácich pridáva miláčik publika FRANTIŠEK POLIAČEK, ktorý získal puk v útočnom pásme a z pravej strany namieril presne k hornej tyči. Brankár Auzins to podla mňa mohol zakročiť, ale sieť za jeho chrbtom sa natiahla. Auzins opúšťa bránu!
     
    26:17
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    12:0 to je aktuálne skóre mikulášskych hokejistov po troch posledných zápasoch. Na teraz sa po dlhšom čase strelecky presadil IVANA ROHÁČ, ktorý presnou strelou spomedzi kruhov nedal šancu brankárovi, ktorý už po tretíkrát kapituluje. Asistenciu si pripisuje Filip Mezovský.
     
    10:39
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Pár sekúnd prešlo a Liptáci sa tešia už z druhého gólu v doterajšom priebehu zápasu. Najskôr mali síce dve šance hostia, lenže tí netrafili bránu. Následný útok domácich skončil gólom MARTINA MARCINKA, ktorý iba dorazil vyrazený puk pred bránou brankára súpera. Asistencia: Ondrej Broska.
     
    08:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Nečakaný gól, ktorý prekvapil azda všetkých prítomných na štadióne. Domáci hráči sa dostali do útočného pásma s jedným hráčom a to práve s autorom úvodného gólu. JURAJ KURIC prenikol individuálne pomedzi kruhy a len takou prekvapivou strelou na brankára otvára skóre. Osobne Vám poviem, že neviem ako tento puk mohol prejsť cez výstroj brankára hostí. Asistencia: Matúš Leskovianský.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DOXXbet Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Kuric (Leskovianský), 11. Marcinko (Broska), 27. Roháč (Mezovský), 36. Poliaček, 55. Kuric (Leskovianský, Bartík) – 41. Jánošík (Dolník), 49. Hataš (Srnka, Teper)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Duchoň) – Marcinko, Mezovský, Roháč, Devečka, Kuric, Lehocký, Špila, Matejka, Klepáč, Poliaček, Vartovník, Sajko, Broska, Piatka, Bartík, Nitriansky, Bača, Leskoviansky.
    HK DOXXbet Detva: Auzins – Goga, Hataš, Pač, Petro, Srnka, DOlník, Németh, Tóth, Trochta, Buda, Fekiač, Nociar, Rancevs, Teper, Georgievský, Jánošík, Šagát.

    Rozhodca: Štec – Kalina, Vyšný