Košice – Žilina 0:0 (*14:45) | Spišská N. Ves – Zvolen 7:3 (kon.) | Topoľčany – HC Slovan 2:1 (kon.)
Poprad – B. Bystrica 1:3 (kon.) | Nitra – Skalica 3:4 (kon.) | Košice – Trenčín 4:3 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Žilina 7:2 (kon.)
koniec
HK Poprad
1:3 (1:0, 0:3, 0:0)
HC MONACObet Banská Bystrica
Nedeľa 03.11.2013, 11:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu síce už góly nepriniesla, no aj tentokrát sa bolo na čo pozerať. Oba tímy si vypracovali niekoľko zaujímavých gólových šancí, keď najskôr v úvode dominovali Popradčania, no tí nedokázali prekonať pozorného gólmana Košarišťana. Následne pridali na aktivite banskobystrickí juniori, no tí mali problém v presnej koncovke a napokon už nezvýšili svoj náskok.

    Banskobystrickí "barani" si po skvelom výkone v druhej tretine napokon zaslúžene odnášajú do tabuľky tri body, zatiaľčo domáci Popradčania ostávajú v 18. kole bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (13:38:43)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Pri puku sú momentálne hokejisti Banskej Bystrice, ktorí sa snažia udržať puk na svojich hokejkách, čo sa im zatiaľ darí viac než dobre.
     
    59:21
    Popradskí juniori sa v závere tretej tretiny snažia ešte niečo vymyslieť, no hosťujúci Valent napokon s prehľadom drží puk na svojej hokejke a upokojuje tempo hry. Domáci Vojsovič ho odstaviť nedokázal.
     
    58:56
    Banskobystrickí juniori majú puk vo svojej moci za vlastnou bránou a momentálne sa už nikam neponáhľajú. Ich dvojgólový náskok je zatiaľ pre Popradčanov nepokoriteľný.
     
    58:22
    Andreas Štrauch má už poriadne nervy, no asi sa mu nikto nebude čudovať. Tentokrát sa zapojil do slovnej potýčky s dvojicou banskobystrických hráčov, no k potýčke s Jendroľom napokon nedošlo. Gólman Košarišťan si ešte tesne predtým pripísal na svoje konto ďalší dobrý zákrok po Štrauchovej strele.
     
    57:56
    Vylučovať sa bude na oboch stranách. Po dve minúty si za seknutie odsedia hráči Peter Hrehorčák a Martin Ambroz.
     
    57:21
    Po parádnej prihrávke od Tarabíka sa k zakončeniu v medzikruží dostal Huňa, no jeho delovka z prvej napokon smerovala len nad popradskú bránu. Popradská defenzíva momentálne zlyháva vo veľkom štýle, domáci môžu byť len radi, že sa ich súperom nedarí v koncovke.
     
    56:53
    Macko mohol tentokrát skórovať na hranici ľavého kruhu, no jeho delovka napokon skončila len tesne nad popradskou bránou. Gólman Luba teda tentokrát zasahovať nemusel.
     
    56:08
    Michal Macko sa dostal do skvelej šance na pravom kruhu, no jeho delovka napokon trafila len dobre položené betóny gólmana Lubu, ktorý zblokoval puk do bezpečia.
     
    55:35
    Vojsovič nekompromisne pálil z medzikružia, no jeho delovku napokon gólman Košarišťan videl dobre a puk zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji. Košarišťan však dlho neváhal a puk rozohral na hokejky svojich obrancov.
     
    54:53
    Do zakončenia na ľavom kruhu sa tentokrát dostal Alex Výhonský, no jeho strelecký pokus anpokon gólman Luba zaregistroval a puk zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke. Následne sa bude vhadzovať v kruhu po jeho pravej ruke.
     
    54:27
    Z ľavej strany tvrdo pálil hosťujúci Huňa, no jeho delovku napokon gólman Luba videl veľmi dobre a puk vyrazil svojimi betónmi na zadný mantinel. Tam sa k nemu dostali domáci obrancovia, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    53:54
    Štrauch premýšľal, čo urobí s pukom v medzikruží, no napokon o neho proti pozornému Janovskému prišiel. Gólman Košarišťan teda ani v tejto chvíli zasahovať nemusel.
     
    53:15
    Popradčania hrajú už v plnom počte a v tejto početnej nevýhode sa proti Banskej Bystrici dokázali ubrániť. Momentálne sa do útoku dostali hokejisti Popradu, ktorým sa však vôbec nedarí.
     
    52:54
    Hosťujúci Predajnianský zaviezol puk do útočného pásma, no napokon narazil na pozorného Kramára, ktorý ho bez problémov odstavil od puku za popradskou bránou. Následne sa domáci Popradčanoa oslobodzujú.
     
    52:15
    Ramaj preveril svoju hokejku strelou spoza ľavého kruhu, no jeho delovka napokon skončila len zblokovaná pozorným gólmanom Lubom mimo popradskej brány. Domáci sa počas oslabenia bránia naozaj veľmi dobre.
     
    51:40
    Janovský tvrdo pálil z pravého kruhu, no jeho strelecký pokus napokon gólman Luba videl veľmi dobre a svojimi betónmi ho dokázal zblokovať k bočnému mantinelu napravo od jeho brány.
     
    51:01
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť domáci hráč.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Góly a asistencie: 15. Jenčo (Tomečko, Varholík) – 23. Kegalj (Hricko), 32. Predajnianský (M. Surový, Ambroz), 36. Valent (Ramaj, Róth)


    HK Poprad: Luba – Babinský, Bjalončík, D. Šterbák, Varholík, Kasanický, Kramár – Hrehorčák ("C"), Jenčo, Pavličko ("A"), Štrauch, Tomečko, Kasaj, J. Lapšanský, Sawicki, Stanislav, Bielec, Vojsovič ("A").
    HC MONACObet Banská Bystrica: Košarišťan – Košecký, Janovský ("A"), Tarabík, Kegalj, Jendroľ, Kleinedler, Ramaj ("A") – Macko, M. Surový, Šeliga, Hricko, M. Predajnianský, Výhonský, J. Huňa, Róth ("C"), Kovalík, Valent, Andrisík, Ambroz.

    Rozhodca: Ľuboš Husár – Ľudovít Šoltés, René Šoltés