Košice – Žilina 0:0 (*14:45) | Spišská N. Ves – Zvolen 7:3 (kon.) | Topoľčany – HC Slovan 2:1 (kon.)
Poprad – B. Bystrica 1:3 (kon.) | Nitra – Skalica 3:4 (kon.) | Košice – Trenčín 4:3 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Žilina 7:2 (kon.)
koniec
HK Poprad
1:3 (1:0, 0:3, 0:0)
HC MONACObet Banská Bystrica
Nedeľa 03.11.2013, 11:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Partner:
     
    57:56
    Vylučovať sa bude na oboch stranách. Po dve minúty si za seknutie odsedia hráči Peter Hrehorčák a Martin Ambroz.
     
    57:21
    Po parádnej prihrávke od Tarabíka sa k zakončeniu v medzikruží dostal Huňa, no jeho delovka z prvej napokon smerovala len nad popradskú bránu. Popradská defenzíva momentálne zlyháva vo veľkom štýle, domáci môžu byť len radi, že sa ich súperom nedarí v koncovke.
     
    56:53
    Macko mohol tentokrát skórovať na hranici ľavého kruhu, no jeho delovka napokon skončila len tesne nad popradskou bránou. Gólman Luba teda tentokrát zasahovať nemusel.
     
    51:01
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť domáci hráč.
     
    46:43
    Popradskí juniori si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť banskobystrický útočník Alex Výhonský.
     
    43:24
    Domáci sa dostali do skvelej gólovej šance, keď po dobrej prihrávke od Štraucha z ľavej strany tvrdo pálil Denis Šterbák, no gólman Košarišťan napokon zasahovať nemusel, keďže Šterbákova delovka smerovala len nad jeho bránu.
     
    42:54
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie na Hrehorčáka odchádza sadnúť hosťujúci obranca Janovský.
     
    37:26
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za napadnutie odchádza sadnúť hosťujúci útočník Ivan Hricko.
     
    35:36
    Banská Bystrica dala gól!
    Banskobystričania dokázali využiť početnú výhodu o dvoch mužov a dostávajú sa už do dvojgólového vedenia! Dvojica popradských obrancov bojovala o puk za popradskou bránou, no následne sa k nemu dostal Ramaj, ktorý skvelou prihrávkou našiel PETRA VALENTA a ten vsietil už svoj 16ty extraligový gól z pozície na hranici pravého kruhu. Asistencie si pripisujú hráči Mário Ramaj a Mário Róth.
     
    34:09
    Banskobystričania si zahrajú v početnej výhod o dvoch mužov. Na dve minúty si za napadnutie odchádza sadnúť Bjalončík a na dve minúty za podrazenie domáci Varholík.
     
    32:48
    Banskobystrický kapitán Mário Róth sa s pukom dobre presúval po pravom krídle a napokon nekompromisne pálil, no gólman Luba bol v strehu a puk dokázal zachytiť medzi svojimi dobre položenými betónmi!
     
    31:06
    Banská Bystrica dala gól!
    A je to tu! Banskobystrickí juniori sa po skvelej prihrávkovej kombinácii na úrovni popradského bránkoviska dostávajú do vedenia! Po skvelej krátkej prihrávke z pravej strany od Surového sa k puku dostal MARTIN PREDAJNIANSKÝ, ktorý svojou delovkou prekonal bezmocné betóny gólmana Lubu. Asistencie si pripisujú hráči Maroš Surový a Martin Ambroz.
     
    30:20
    Z hranice pravého kruhu tentokrát tvrdo pálil Šeliga, no jeho delovki napokon gólman Luba s veľkým prehľadom zblokoval mimo svojho bránkoviska. Banskobystričania však stále útočia.
     
    26:56
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode o dvoch mužov. Ku Kegaljovi sa na dve minúty pridáva obranca Jendroľ, ktorý sa pri zadnom mantineli previnil držaním.
     
    25:59
    Hosťujúci obranca a strelec banskobystrického gólu Kegalj si odchádza sadnúť na dve minúty za jasné držanie domáceho Štraucha.
     
    25:59
    Domáci Štrauch sa dostal do skvelej gólovej šance, no svojou delovkou napokon trafil len konštrukciu banskobystrickej brány! Následne sa bude vylučovať!
     
    22:48
    Banská Bystrica dala gól!
    Banskobystrickí juniori napokon dokázali vyrovnať! Po peknej prihrávke od Hricka sa k puku za pravým kruhom dostal BRUNO KEGALJ, ktorý tvrdo vystrelil a jeho projektil napokon prešiel popod hornú žŕdku popradskej brány až za chrbát gólmana Lubu. Ten nemal šancu úspešne zakročiť, keďže domáci obranca Šterbák mu omylom zaclonil výhľad. Asistenciu si pripisuje Ivan Hricko.
     
    19:52
    Po nepresnej prihrávke od jedného z popradských obrancov sa do fantastickej gólovej šance dostal Andrisík, no jeho delovka z medzikružia napokon neprekvapila gólmana Lubu, ktorý bravúrne zasiahol svojou lapačkou! Ňou vyrazil puk mimo svojho bránkoviska.
     
    17:29
    Popradský gólman Luba je dnes naozaj vo skvelej forme! Po skvelej prihrávke od Ramaja sa k puku na pravej strane dostal kanonier Peter Valent, no ten napokon nedokázal prekonať betóny popradského brankára ani nadvakrát!
     
    16:10
    Po peknej prihrávke od Bieleca sa k zakončeniu dostal Tomečko, ktorý tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho delovku napokon pozorný gólman Košarišťan dokázal so šťastím vyraziť na ochrannú sieť.
     
    15:41
    Macko sa s pukom dobre presúval po ľavej strane a následne chcel už strieľať, no v poslednej chvíli sa k nemu dostal pozorný Hrehorčák, ktorý svojho súpera odstavil a následne zakladá rýchly útok Popradu.
     
    14:08
    Poprad dal gól!
    Popradskí juniori sa dostávajú do jednogólového vedenia! Po skvelej prienikovej prihrávke od Tomečka sa do samostatného úniku cez stred dostal RÓBERT JENČO, ktorý bol faulovaný, no napokon počas avízovaného banskobystrického vylúčenia prekonal bezmocného gólmana Košarišťana. Asistencie si pripisujú hráči Dávid Tomečko a Patrik Varholík.
     
    12:49
    Jakub Lapšanský sa s pukom snažil preniknúť cez stred, no napokon bol odstavený pozorným Tarabíkom, ktorý však neprevzal puk na svoju hokejku. V poslednej chvíli zakročil až gólman Košarišťan, ktorý dobre vykorčuľoval a napokon zastavil Lapšanského svojimi betónmi.
     
    12:21
    Banskobystričania chceli odpovedať z rýchleho protiútoku, no najskôr hosťujúci Hricko netrafil priestor popradskej brány z ľavej straney a následe aktívny Surový nedokázal prekonať pozorného gólmana Lubu, ktorý sa stihol presunúť k ľavej žŕdke svojej brány.
     
    11:55
    Po peknej prihrávke od Štraucha z ľavej strany sa k zakončeniu dostal Vojsovič, no ten z tesnej blízkosti napokon nedokázal prekonať gólmana Košarišťana a trafil len jeho hrudnú výstroj.
     
    09:42
    Vojsovič zaviezol puk do útočného pásma po ľavom krídle, následne našiel v centrálnej časti Štraucha, ktorý prihrával pred Stanislava, no tretí menovaný napokon nedokázal trafiť odkrytý priestor banskobystrickej brány!
     
    04:13
    Popradská defenzíva dala na pravom kruhu príliš veľa priestoru hosťujúcemu Petrovi Valentovi, ktorý zakončoval veľmi dobre, no pozorný popradský gólman Luba napokon nezaváhal a puk letiaci k ľavej žŕdke jeho brány zachytil vo svojej lapačke.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Góly a asistencie: 15. Jenčo (Tomečko, Varholík) – 23. Kegalj (Hricko), 32. Predajnianský (M. Surový, Ambroz), 36. Valent (Ramaj, Róth)


    HK Poprad: Luba – Babinský, Bjalončík, D. Šterbák, Varholík, Kasanický, Kramár – Hrehorčák ("C"), Jenčo, Pavličko ("A"), Štrauch, Tomečko, Kasaj, J. Lapšanský, Sawicki, Stanislav, Bielec, Vojsovič ("A").
    HC MONACObet Banská Bystrica: Košarišťan – Košecký, Janovský ("A"), Tarabík, Kegalj, Jendroľ, Kleinedler, Ramaj ("A") – Macko, M. Surový, Šeliga, Hricko, M. Predajnianský, Výhonský, J. Huňa, Róth ("C"), Kovalík, Valent, Andrisík, Ambroz.

    Rozhodca: Ľuboš Husár – Ľudovít Šoltés, René Šoltés