Košice – Poprad 5:0 (kon.) | Trenčín – Žilina 3:1 (kon.) | Skalica – Martin 1:2 (po s.n.)
Zvolen – Nitra 4:0 (kon.) | Piešťany – B. Bystrica 4:3 (2:1 po s.n.)
koniec
HC Košice
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HK Poprad
Nedeľa 03.11.2013, 16:30Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Košice porážajú Poprad jednoznačne 5:0. Od nás je to pre dnešok všetko, ďakujeme za pozornosť. S prianím pekného zvyšku večera sa s vami lúči Veronika Pancuráková. (18:26:55)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    58:36
    Dnešné stretnutie sleduje 3564 divákov.
     
    57:46
    Dnešné stretnutie úplne ovládli domáci hokejisti, ktorí sa do vedenia dostali zásluhou troch presných zásahov mladíkov, ktoré v záverečnej časti hry iba zvýšili skúsení borci.
     
    56:58
    Domáca aréna už oslavuje zisk troch bodov, hostia z Popradu sa márne snažia o čestná presný zásah, Košičania sú rázne proti.
     
    54:53
    Košice dali gól!

    Presný zásah domácich platí a stav na kocke je 5:0! Hlavný arbiter sa neradil dlho a prudkú strelu, ktorej autorom bol JIŘÍ BICEK označil za gólovú. O asistencie sa postarali Peter Sojčík a Tomáš Marcinko.
     
    54:53
    Košičania dali gól? Uvidíme, bude sa telefonovať!
     
    53:02
    Košickí hokejisti majú stretnutie plne vo svojej moci a súpera už do ničoho nepúšťajú.
     
    51:54
    Z času ostávajúceho do konca stretnutia sa stále viac a viac ukrajuje a na ľade to už nevyzerá na žiadne obrátenie skóre. Košický brankár Hylák sa približuje k svojmu prvému čistému kontu v sezóne.
     
    50:34
    Domáci brankár Hylák nenecháva nič na náhodu a stále si drží čisté konto. Puk sa k nemu odrazil od zadného mantinelu, ale pre istotu ho prd dobiedzajúcimi protihráčmi prikryl telom.
     
    50:00
    Do konca stretnutia ostáva presne 10 minút. s najväčšou pravdepodobnosťou je však už o jeho víťazovi rozhodnuté.
     
    49:02
    A Hylák môže už po druhýkrát v stretnutí ďakovať konštrukcii svojej svätyne! Po ďalekonosnej strele Matúša Paločka puk iba tvrdo opečiatkoval žrď domácej svätyne a skóre ostáva nezmenené.
     
    47:46
    Ale v pozore musí byť aj Hylák, tentokrát sa spoľahlivo presunul k žrdi po strele od niektorého z protihráčov.
     
    47:23
    Domáci hokejisti sú stále pri chuti a stretnutie si naďalej užívajú . V útočnom pásme im ale v ceste stojí Sidor, ktorý robí čo môže, aby Poprad stále udržal v hre.
     
    46:02
    Domácim zjavne nestačilo. Hinďoš sa sám pustil až do zakončenia, lenže pri pravej žrdi si SIdor dal pozor a nenechal tam žiaden priestor na puk.
     
    45:03
    Košice dali gól!

    Domáci vedú rozdielom štyroch presných zásahov! GABRIEL SPILAR opäť predviedol svoje hokejové umenie, získal puk v útočnom pásme, oklamal obranu a aj gólmana a chladnokrvne zakončil. Asistencie: Miroslav Macejko a Richard Jenčík.
     
    44:32
    Sojčík v útočnom pásme prenechal puk Marcinkovi, ktorý ešte nesebecky hľadal Spilara, lenže tesne pred ním puk vypichol niekto z hosťujúcich hráčov.
     
    42:38
    Popradskí hokejisti sa snažia o aktivitu smerom dopredu, ale domáca defenzíva im to vôbec neumožňuje. Hostia sa iba veľmi ťažko presadzujú v osobných súbojoch.
     
    42:00
    Domáci by očividne radi pridali ďalší presný zásah do súperovej siete. Od útočnej modrej čiary tvrdo vypálil obranca Šeda, ale mieril iba tesne vedľa pravej žrde popradskej brány.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 3. Hinďoš (Boltun), 30. Macejko (Jenčík), 31. Boltun (Jokeľ), 46. Spilar (Macejko, Jenčík), 55. Bicek (Sojčík, Marcinko)


    HC Košice: Hylák – Štrbák (C), Chovan, Macejko, Kolba, Šeda, Cebák, Deyl – Sojčík, Marcinko (A), Bicek (A) – Jenčík, Bartoš, Spilar – Konečný, Češík, Hrnka – Jokeľ, Boltun, Hinďoš
    HK Poprad: Sidor – Suchý (A), Brejčák, Makovský, Kasík (A), Kurali, Gaborčík, Belluš – Lapšanský, Stals, Jabrocký – Sýkora, Mlynarovič, M. Nagy – Kroták (C), S. Takáč, Paločko – Drábek, Paukovček, Gápa

    Rozhodca: Kubuš – Kacej, Rovenský

    Diváci: 3564