SR 18 – Topoľčany 5:7 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 0:0 (17:00) | Prievidza – Trnava 3:2 (kon.)
Prešov – Pov. Bystrica 7:2 (kon.) | Senica – Spišská N. Ves 7:1 (kon.) | Michalovce – Bardejov 3:1 (kon.)
pred zápasom
HK 32 Liptovský Mikuláš
0:0
HK DOXXbet Detva
Nedeľa 03.11.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    54:24
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Vyzerá to tak, že na staručkom zimnom štadióne sa dráma konať nebude. Liptáci si po tom ako dvakrát inkasovali pripisujú gól na 5:2, po tom ako puk sa dostal ku JURAJOVI KURICOVI, ktorý z pravej strany mieril presne do voľného priestoru. Asistencie: Ivan Leskovianský, Peter Bartík. (19:02:03)
     
    53:48
    Posledné sekundy dnešného zápasu sú viacmenej vyrovnané. Viackrát sa prerušila hra a vážna akcia už pár minút neprišla. Aktuálne sa bude vhadzovať v strednom pásme po tom ako sa hostia previnili ofsajdom.
     
    53:33
    Rozohrávka hostí v strednom pásme sa odrazila až pred bránu Palka, ktorý radšej pokryl puk pod lapačku, keďže Buda bol príliš razantný v nábehu na puk. Vhadzovanie v útočnom pásme Detvy.
     
    52:08
    V poslednej presilovke Detva vsietila gól, ale tentokrát sú pozorní všetci hráči Liptovského Mikuláša, ktorí vyhadzuje do bezpečia všetky puky.
     
    51:10
    Počas presilovky sú hostia zatiaľ vo vlastnom pásme, ale iba na istý čas. Následne sa dostali aj do útočného pásma, avšak zakončenie Tepera nebolo razantné a obrana na čele so Špilom vyhodila včas puk.
     
    51:02
    Ďalšie vylúčenie na domácej strane a znovu to je za nedovolené bránenie. Na trestnú odchádza Lehocký.
     
    50:44
    Liptovský Mikuláš má teda čo robiť aby udržal stav stretnutia Po buly v strednom pásme hostia trošku zaváhali keď vyhodený puk trojica rozhodcov posúdila ako zakázané uvoľnenie.
     
    50:07
    Nebezpečný puk pred bránou preletel z hokejky Petra, avšak žiaden z hosťujích hráčov ho nezachytil. Po pár sekundách prišla ja ďalšia akcia na strane hostí, avšak je to ofsajd čo prerušil hru.
     
    48:35
    Detva dala gól!
    Už len dva góly a zápas je vyrovnaný. Hostia hrali presilovku o dvoch hráčov, ktorú aj patrične využili. Kombinácia v okolí bráni a finálne zakončenie v podaní MAREKA HATAŠA. Asistencie: Branislav Srnka, Jakub Teper.
     
    48:25
    Detva sa bude dlhší čas hrať v útočnom pásme, takže uvidíme či domáci odolajú. Prihrávky po modrej a vzápätí strela Hataša, ktorú pokrýva brankár Palko.
     
    48:05
    Trojica Liptovského Mikuláša bude čeliť dvojitej výhode na strane súpera. Na trestnú odchádza Bača za nedovolené bránenie + 10. minútový osobný trest.
     
    47:45
    Vylúčenie na strane domácich. Leskovianský odchádza za nedovolené bránenie.
     
    46:59
    Hra sa nám tak trošku prelieva zo strany na stranu. Domáci hráči sa na teraz dostali opäť do útočného pásma, i keď nahodený puk odpratala obrana do bezpečia trojica rozhodcov píska hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    45:19
    Domáci hráči sa aj naďalej snažia pripísať si jeden z ďalších gólov. Vysoký puk preletel cez stredné pásmo, no nakoniec sa nám hra presúva do pásma domácich. Odrazený puk si prichystal na strelu Buda, lenže Palko je úspešný.
     
    44:27
    Liptovský Mikuláš ostáva aj naďalej v útočnom pásme, ale to už neplatí. Od modrej skúsil pozornosť brankára Fekiač, lenže obranca domácich včas puk zablokoval.
     
    44:13
    S menšími problémami sa opäť s vami spájame. Prichádzame naozaj včas, keď Piatka pred bránou zbytočne dlho váhal, no nakoniec osamotený nevsietil piatky gól domácich, ale skôr naopak. Dobrý zákrok si pripisuje hosťujúci brankár.
     
    40:51
    Detva dala gól!
    Nakoniec prichádza aj gól zo strany hostí, ktorí sa po prvýkrát v zápase tešia z vedenia. Presný zásah si zapisuje FILIP JÁNOŠIK, ktorý prestrčil puk pomedzi betóny Palka. Asistencia: Vladimír Dolník.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DOXXbet Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Kuric (Leskovianský), 11. Marcinko (Broska), 27. Roháč (Mezovský), 36. Poliaček, 55. Kuric (Leskovianský, Bartík) – 41. Jánošík (Dolník), 49. Hataš (Srnka, Teper)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Duchoň) – Marcinko, Mezovský, Roháč, Devečka, Kuric, Lehocký, Špila, Matejka, Klepáč, Poliaček, Vartovník, Sajko, Broska, Piatka, Bartík, Nitriansky, Bača, Leskoviansky.
    HK DOXXbet Detva: Auzins – Goga, Hataš, Pač, Petro, Srnka, DOlník, Németh, Tóth, Trochta, Buda, Fekiač, Nociar, Rancevs, Teper, Georgievský, Jánošík, Šagát.

    Rozhodca: Štec – Kalina, Vyšný