Omsk – Nižnekamsk 4:2 (kon.) | Jekaterinburg – Metallurg Magnitogorsk 5:4 (1:0 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 3:4 (po pr.)
Barys – Ufa 3:2 (kon.) | Čerepovec – Riga 0:1 (kon.) | Jaroslavľ – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
A. Mytišči – Lev 0:4 (kon.) | S.Moskva – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 4:2 (kon.)
Dinamo Minsk – Vladivostok 3:4 (0:1 po s.n.) | Doneck – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Záhreb – Novokuzneck 4:3 (1:0 po s.n.)
koniec
Barys Nur-Sultan
3:2 (2:0, 0:2, 1:0)
HC Salavat Julajev Ufa
Piatok 01.11.2013, 14:00 • Kazachstán Sports Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Posledné sekundy dnešnej tretej tretiny a hra je prerušená. Brána hostí už ostala prázdna, keďže Volkov opustil bránu. Oddychový čas pre hostí!
     
    51:55
    Dobrá šanca na strane domácich, ktorí sa tak mohli dostať do náskoku o dva góly. Zakončenie spomedzi kruhov minulo bránu súpera len o centimetre, síce brankár Volkov kryl priestor brány lapačkou, ale myslím si, že keby puk mieril medzi tri tyče je to gól!
     
    45:42
    Barys Astana dala gól!
    Veľmi dobrá akcia na domácej strane. Všetko to začalo za bránou Astany, následne perfektná prihrávka na voľného BRANDONA BOCHENSKIHO, ktorý sa presnou strelou do ľavého horného rohu nemýlil. Astana tak ide po tretíkrát v tomto zápase do vedenia. Bez asistencie.
     
    36:53
    Na záver prichádza celkom dobrá šanca pre hostí, ktorú v jenom prípade dokázali zúžitkovať, na trestnú odchádza domáci Polischuk.
     
    27:44
    Vylúčenie prichádza na domácej strane, keďže na trestnú odchádza Savchenko, uvidíme ako na to odpovedia hostia a či sa im podarí po prvýkrát dostať do vedenia.
     
    24:55
    Salavat Ufa dala gól!
    Je vyrovnané! Hostia sa po predošlom góle dostali viac do hry čo bolo vidno aj na častých útokov. Tentokrát prenikol po pravej strane bránený obrancom DMITRIJE MAKAROV, ktorý následnou strelou z backhandu nedal nárok brankárovi. Asistenciu si pripisuje Teemu Hartikainen.
     
    21:47
    Salavat Ufa dala gól!
    Hostia nakoniec využívajú presilovku po perfektnej akcii. Na modrej dostal dosť priestoru Koltsov, ktorý vošiel do priestoru medzi kruhov, našiel na pravej strane voľného TEEMU HARTIKAINENA, ktorý sa presnou strelou pod hornú tyč nemýlil. Asistencia: Koltsov.
     
    21:11
    Vylúčenie na domácej strane, na trestnú odchádza Antropov.
     
    16:56
    Vylúčenie na strane hostí, na trestnú odchádza Stepanov.
     
    15:45
    Barys Astana dala gól!
    Po predošlom góle tu máme aj druhý presný zásah na domácej strane. Tentokrát v tom má opäť prsty BRANDON BOCHENSKI, ktorý sa podieľal asistenciou pri prvom góle. Asistencia: Boyd.
     
    13:03
    Barys Astana dala gól!
    Domáci sa nakoniec dostávajú do vedenia, keď po predošlých viacerých prerušeniach hry sa po prvej vážnej šanci mení skóre. Pred bránou sa z ničoho nič ocitol s pukom na hokejke NIGEL DAWES, ktorý otvára skóre dnešného zápasu. Asistencia: Brandon Bochenski.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 14. Dawes (Bochenski), 16. Bochenski (Boyd), 46. Bochenski – 22. Hartikainen (Koltsov), 25. Makarov (Hartikainen)


    Barys Nur-Sultan: Ahonen (Poluektov) – Litviněnko, Lundin, Savčenko, Lakiza, Semjonov, Blochin, Grebešnikov – Dawes, Boyd, Bochenski – Žajlauov, Starčenko, Antropov – Ruděnko, Upper, Romanov – Poliščuk, Rachmanov, Gavrilin.
    HC Salavat Julajev Ufa: Volkov (Vasilevskij) – Isanglulov, Višněvskij, Babčuk, Kulda, Zubarev, Kolcov, Gurkin – Chlystov, Záborský, Mereskin – Makarov, Filatov, Hartikainen – Kaigorodov, Pilhström, Mirnov – Stěpanov, Gluchov, Slepyšev, Pankov.

    Rozhodca: Gašilov, Komarov – Streltsov, Tarasov