Chabarovsk – Omsk 2:5 (kon.) | Vladivostok – Barys 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Jekaterinburg 3:4 (0:1 po s.n.)
Novokuzneck – Jugra Chanty-Mansijsk 2:1 (kon.) | Novgorod – Dinamo Minsk 3:0 (kon.) | Kazaň – S.Moskva 2:0 (kon.)
Viťaz – Záhreb 1:0 (kon.) | D. Moskva – Doneck 1:2 (kon.) | HC Slovan – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Lev – Riga 2:1 (3:2 po s.n.)
koniec
Metallurg Novokuzneck
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Pondelok 21.10.2013, 14:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:19
    Metallurg Novokuzneck dal gól!
    Tak, domácim sa predsa len podarilo strhnúť vedenie na svoju stranu, aj keď nie v presilovej hre. To však Metallurgu určite nevadí. Hrdinom domácich je NIKITA VYGLAZOV, ktorý dokázal pohotovou strelou prekonať Birjkukova. Asistencie : Raymond Giroux, Vadim Mitrjakov.
     
    33:41
    Jugra dal gól!
    Stav zápasu je vyrovnaný ! Jugra sa dostala do stopercentnej tutovky, konkréte to vol VITALJI ŠITNIKOV, ktorý sa sám rútil na Sorokina, ktorého si rutinérsky položil a do odkrytej brány poľahky zasunul. Asistencia : Denis Sokolov.
     
    17:02
    Metallurg Novokuzneck dal gól!
    Domáci sa dostali do prvej veľkej šance v zápase a dokázali ju pretaviť v otvárací zásah. Strelecky sa presadil PAVEL KANARSKY. Asistencia : Denis Kurepanov.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 18. Pavel Kanarsky (Denis Kurepanov), 57. Nikita Vyglazov (Raymond Giroux, Vadim Mitrjakov) – 34. Vitalji Šitnikov (Denis Sokolov)


    Metallurg Novokuzneck: Sorokin (Ložkin) – Arzamascev, Martynov, Mantyla, Giroux, Aksjoněnko, Kanarskij, Dydykin, Skutar – Jemelin, Kosourov, Valujskij – Achmetov, Mclean, Lapenkov – Kurepanov, Vyglazov, Mitrjakov – Turukin, Nazarof, Žafjarov.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (Kuzněcov) – Šefer, Starosta, Sokolov, Trončinský, Chvostov, Grot, Putilov, Ďjakov – Sitnikov, Žukov, Magogin – Dixon, Andersson, Savinainen – Kňjazev, Gorbunov, Krysanov – Jacenko, Petrov, Gusev.

    Rozhodca: Gofman, Romasko – Majtak, Pronskich