Chabarovsk – Omsk 2:5 (kon.) | Vladivostok – Barys 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Jekaterinburg 3:4 (0:1 po s.n.)
Novokuzneck – Jugra Chanty-Mansijsk 2:1 (kon.) | Novgorod – Dinamo Minsk 3:0 (kon.) | Kazaň – S.Moskva 2:0 (kon.)
Viťaz – Záhreb 1:0 (kon.) | D. Moskva – Doneck 1:2 (kon.) | HC Slovan – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Lev – Riga 2:1 (3:2 po s.n.)
koniec
Metallurg Novokuzneck
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Pondelok 21.10.2013, 14:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:29
    Vyglazov, ktorý strhol vedenia na domácu stranu, teraz vyhodil puk von, čo je považované za zdržovanie. Presilová hra pre hostí !
     
    52:54
    Vylúčenie číslo dva v tretine číslo tri. Jonass Anderson menší trest.
     
    51:50
    Máme tu prvé vylúčenie v poslednej tretine. Je jasné, že po druhej časti, kde sa prakticky päť na päť nehrali, si tímy dávali pozor. Vygazlov to však už nevydržal a na dve minúty si odchádza oddýchnuť.
     
    38:01
    Ďalšie vylúčenie na strane Jugry. Tak, tomuto sa nám už nechce ani veriť. Ako to vyzerá na trestnej išiel na vlastnej koži preskúmať Šitnikov.
     
    35:33
    Michajľ Zhukov je spomínaným potrestaným hráčom.
     
    34:00
    Mitrajkov dostáva dve minúty na trestnej za hákovanie. Hostia dostanú šancu v početnej prevahe.
     
    23:00
    Jakubov sa v útočnom pásme dopustil pri mantinely zbytočného faulu, ktorým poskytol domácim početnú výhodu o dvoch hráčov. Hosťujúci útočník sa previnil hákovaním.
     
    8:43
    Hostia si zahrajú v početnej výhode, ktorú vybojoval Magogin. Situácia bola veľmi podobná tej z opačnej strany pri vylúčení starosta. Džaním si pomohol Jemelin.
     
    3:55
    Jeden z domácich hráčov sa ujal puku a tlačil sa s ním pred bránu. Tomáš Starosta ho zastavil, no len za cenu dvoch minút na trestnej lavici. Slovák sa previnil držaním.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 18. Pavel Kanarsky (Denis Kurepanov), 57. Nikita Vyglazov (Raymond Giroux, Vadim Mitrjakov) – 34. Vitalji Šitnikov (Denis Sokolov)


    Metallurg Novokuzneck: Sorokin (Ložkin) – Arzamascev, Martynov, Mantyla, Giroux, Aksjoněnko, Kanarskij, Dydykin, Skutar – Jemelin, Kosourov, Valujskij – Achmetov, Mclean, Lapenkov – Kurepanov, Vyglazov, Mitrjakov – Turukin, Nazarof, Žafjarov.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (Kuzněcov) – Šefer, Starosta, Sokolov, Trončinský, Chvostov, Grot, Putilov, Ďjakov – Sitnikov, Žukov, Magogin – Dixon, Andersson, Savinainen – Kňjazev, Gorbunov, Krysanov – Jacenko, Petrov, Gusev.

    Rozhodca: Gofman, Romasko – Majtak, Pronskich