Chabarovsk – Omsk 2:5 (kon.) | Vladivostok – Barys 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Jekaterinburg 3:4 (0:1 po s.n.)
Novokuzneck – Jugra Chanty-Mansijsk 2:1 (kon.) | Novgorod – Dinamo Minsk 3:0 (kon.) | Kazaň – S.Moskva 2:0 (kon.)
Viťaz – Záhreb 1:0 (kon.) | D. Moskva – Doneck 1:2 (kon.) | HC Slovan – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Lev – Riga 2:1 (3:2 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HC Sibir Novosibirsk
3:4 (0:1, 1:2, 2:0)
Avtomobilist Jekaterinburg
Pondelok 21.10.2013, 14:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Avtomobilist Jekaterinburg.
    Víťazný nájazd premenil ANTHONY STEWART.
     
    53:25
    Novosibirsk dal gól!
    Koskiranta potiahol puk po ľavej strane až do útočného pásma a následne žabkou pred bránu našiel čepeľ NIKOLAJA LEMTJUGOVA, ktorý bekhendom prekonáva Kovářa. Asistencia: Jarno Koskiranta, Maxim Ignatovič.
     
    49:19
    Novosibirsk dal gól!
    JONAS ENLUND sa presadzuje strelou z poza obrancu hostí a napriek tomu že pálil dosť z uhla, Kovář nedokázal jeho strelu chytiť a púšťa pomerne lacný gól. Asistencia: Jori Lehtera, Dimitrij Kugryšev.
     
    33:02
    Jekaterinburg dal gól!
    ANTHONY STEWART využíva presilovú hru, potom ako z ľavej strany útočného pásma nahodil puk na Koskinena a tomu prepadol puk pod vyrážačkou za jeho chrbát. Asistencia: Igor Jemelejev.
     
    23:46
    Jekaterinburg dal gól!
    ARTJOM ČERNOV vracia vedenie hosťom, potom ako sa dokázal presadiť v neprehľadnej situácii pred Koskinenovou bránou a pretlačil puk do brány. Asistencia: Filipp Toluzakov.
     
    23:01
    Novosibirsk dal gól!
    VLADIMIR BUTUZOV teraz predviedol skvelú robotu za bránou súpera, keď obral jedného z obrancov o puk, obkorčuľoval bránu Kovářa, natlačil sa medzi kruhy a peknou strelou švihom dáva gól. Bez asistencie.
     
    00:56
    Jekaterinburg dal gól!
    Simakov sa obtočil okolo brány Koskinena a dobrou nahrávkou našiel osamoteného JEVGENIHO FJODOROVA, ktorý už nemal problém dopraviť puk do odkrytej brány. Asistencia: Alexej Simakov, Filipp Toluzakov.

    Tomáš Jaššo

    Góly a asistencie: 24. Butuzov, 50. Enlund (Lehtera, Kugryšev), 54. Lemtjugov (Koskiranta, Iganatovič) – 1. Fjodorov (Simakov, Toluzakov), 24. Černov (Toluzakov), 34. Stewart (Jemelejev), rozh. náj. Stewart


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Gajdučenko) – Belov, Ignatovič, Alexejev, Kutuzov, Lekomcev, Ožiganov, Karavajev – Mojna, Lehtera, Enlund – Kopejkin, Lemtjugov, Koskiranta – Kugryšev, Gubin, Sannikov – Šumakov, Romanov, Ignatuškin, Butuzov.
    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Farafonov) – Viklund, Lepisto, Jegin, Antonov, Gusev, Trjamkin, Rybnitskij, Teterin – Lazarev, Černov, Malychin – Lewandowski, Stewart, Jemelejev – Fjodorov, Simakov, Toluzakov – Strelcov, Deveaux, Arkalov.

    Rozhodca: Beljajev, Komarov – Petrov, Fatějev