Norimberk – Hertha 2:2 (kon.) | Dortmund – Braunschweig 2:1 (kon.)
koniec
1. FC Norimberk
2:2 (1:0)
Hertha BSC
Nedeľa 18.08.2013, 15:30 • Grundig-Stadion, Norimberg • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    89
    Norimberg dal gól! A darí sa im to! Do lopty sa riadne oprel HIROSHI KIYOTAKE a na jeho delovku v žiadnom prípade nedokázal Kraft zareagovať. Minútu do konca je tak znova vyrovnané!
     
    79
    Hertha dala gól! Loptu si na značku postavil RONNY HEBERSON a prudkou strelou do dolného pravého rohu prekonáva brankára Schäfera!
     
    61
    Hertha dala gól! Veľmi nešťastný gól pre domáci tím! Lopta sa dostala do šestnástky Norimbergu, odkiaľ krkolomne posielal prihrávku vzduchom SAMI ALLAGUI, trafil však iba hruď Dabanliho, od ktorého sa lopta odráža za bezmocného Schäfera.
     
    40
    Norimberg dal gól! Z ničoho nič prichádza otvorenie skóre! Po perfektnej práci Ginczeka, ktorý sa zbavil dvoch brániacich hráčov a jeho výbornej kolmej prihrávke sa k lopte dostal JOSIP DRMIC, ktorý brankárovi Kraftovi nedal najmenšiu šancu zasiahnuť.

    Andrej Marienka

    Góly: 40. Drmic, 89. Kiyotake – 61. Allagui, 79. Ronny (pen.)

    Karty:   8. Dabanli (NRM), 28. Feulner (NRM), 53. Pinola (NRM), 69. Stark (NRM), 71. Chandler (NRM) – 32. Pekarík (HER), 53. Baumjohann (HER)


    1. FC Norimberk: Schäfer – Pinola, Pogatetz, Dabanli, Feulner – Balitsch, Stark – Mak, Drmic, Kiyotake – Ginczek
    Hertha BSC: Kraft – Holland, Janker, Langkamp, Pekarík – Hosogai, Lustenberger – Ben-Hatira, Baumjohann, Allagui – Ramos

    Rozhodca: G. Winkmann – M. Borsch, F. Assmuth