Liége – Brugge 2:4 (kon.) | Genk – Anderlecht 1:2 (kon.)
koniec
KRC Genk
1:2 (1:1)
R.S.C. Anderlecht
cz Nedeľa 12.05.2013, 18:00 • Cristal Arena, Genk • Belgická Jupiler Pro League
     
    84
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Tahle branka posouvá Anderlecht velmi blízko titulu! Otevřená obrana domácích nedokázala zastavit Jakovenka, který z pravé strany odcentroval. Jeho míč propadl až na zadní tyč na DEMYHO DE ZEEUWA, který šťastně vyrovnává. Nizozemec špatně vystřelil, jenže Hyland si míč nešťastně podrážkou sráží do sítě.
     
    45
    Genk právě vstřelil branku!
    Domácí tým se ještě v samém závěru poločasu pokusil o vyrovnání, a to se mu splnilo. KARA MBODJ nejprve hledal ve vápně De Ceulaera, který byl sice povalen k zemi, jenže stoper domácích šel pevně za zakončení, které se mu povedlo fantasticky, když hranice pokutového území vymetl pavučinku v Protově brance. Rána domácího stopera měla neuvěřitelnou rychlost, 140 km/h!
     
    23
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Pěkná akce hostů z Bruselu znamená první trefu utkání! MATÍAS SUÁREZ si naběhl na skvělou nahrávku od Praeta a z hranice pokutového území prostřeluje levačkou natahujícího se Kötelese ranou k levé tyči!

    Martin Mišovec

    Góly: 45. Kara – 23. Suárez, 84. De Zeeuw

    Karty:   34. Hyland (GNK), 65. Buffel (GNK) – 59. Gillet (AND), 67. Safari (AND)

    Nepremenená penalta: 66. Gillet (AND), mimo


    KRC Genk: (4-2-3-1) Köteles – Anele, Kara, Koulibaly, Tshimanga – Gorius, Hyland – Buffel, De Ceulaer (75. Barda), Joseph-Monrose (80. Masika) – Ojo (62. Plet).

    Trenér: Mario Been

    R.S.C. Anderlecht: (4-2-3-1) Proto – Gillet, Kouyaté, Nuytinck, Safari – Biglia, Kljestan – Bruno (58. Jakovenko), Praet (74. de Zeeuw), Suárez (89. Wasilewski) – Mbokani.

    Trenér: John van den Brom

    Rozhodca: Luc Wouters