Düsseldorf – Leverkusen 1:4 (kon.) | Augsburg – Hannover 0:2 (kon.) | Mainz – Brémy 1:1 (kon.)
Freiburg – Mönchengladbach 2:0 (kon.) | Stuttgart – Dortmund 1:2 (kon.) | Schalke – Hoffenheim 3:0 (kon.)
Bayern – Hamburger 9:2 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
9:2 (5:0)
Hamburger SV
Sobota 30.03.2013, 18:30 • Alianz arena • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Tak tento zápas, ktorý nám priniesol jedenásť presných zásahov je na konci. Videli sme nádherné predstavenie zo strany Bayernu, ktorý svojho súpera úplne deklasoval a svojim fanúšikom tak dal k veľkej noci nádherný darček. Hostia zas budú chcieť na tento zápas, čo najskôr zabudnúť, ale taký je už futbal a dnes vyhralo jednoznačne lepšie mužstvo a to o niekoľko tried. Na dnes sa s Vami lúčim. Prajem ešte pekný zvyšok večera a dobrú noc ! (20:22:35)
     
    Koniec zápasu.
     
    90
    ... roh nenarobil hráčom hostí väčšie problémy a tým sa onedlho splní to, na čo čakali prakticky od začiatku zápasu. Príde koniec !
     
    89
    Je obdivuhodné, že Adler sa ešte dokáže po takej veľkonočnej nádielke plne koncentrovať. Tentoraz skvele zasiahol proti strele Gustava, ktorú vyrazil na rohový kop...
     
    86
    Hamburger SV dal gól! Tak napokon je tu aj druhý zásah hostí, ktorý bol takmer identický ako ten prvý. Na center van der Vaarta si z rohu ihriska naskočil WESTERMANN a dokázal prekonať Neuera.
     
    85
    Rovnaká akcia ako pri jedinom zásahu Hamburgeru SV. van der Vaartovu strelu vyrazil Neuer na rohový kop.
     
    83
    V šesnástke hostí sa snažil presadiť aj Thomas Muller, no bol tam proti veľkej presile, ktorá ho nakoniec použitím všetkých síl dokázala odstaviť.
     
    82
    Bastian Schweinsteiger od kríval po jednom tvrdom súboji za postrannú čiaru, kde podstúpi ošetrenie. Pre domáci tím by to bola veľká rana, ak by prišiel o svojho stredopoliara.
     
    81
    Ihrisko opúšťa neviditeľný Badelj, ktorého do záveru zápasu nahradil Gojko Kačar.
     
    80
    Prienik Javiho Martinéze do pokutového územia bol zastavený, kedže rozhodca videl faul španielskeho hráča. Ten sa veľmi hneva, evidentne by sa aj on rád zapísal do streleckej listiny.
     
    78
    Od spomínanej desiatky nás delí už len jediný zásah domácich, ktorí sa oň s istotou pokúsia.
     
    76
    Bayern dal gól! Bayerm akoby inkasovaný zásah nabudil k ofenzívnemu snaženiu, ktoré skončilo presným zásahom číslo 9. RIBERY potiahol loptu z ľavého krídla do stredu ihriska a prízemnou strelou popod obrancu prekonal Adlera, ktorý si ešte na loptu siahol, no nebolo mu to nič platné.
     
    75
    Hamburger SV dal gól! Tak hráči Hamburgera SV sa dočkali aspoň čestného zásahu. Na rohový kop van der Vaarta si skvele naskočil stopér JEFFREY BRUMA a výbornou hlavičkou prekonal Neuera.
     
    74
    Alianz arena sa baví mexickou vlnou. Na tento zápas fanúšikovia domáceho celku len tak ľahko nezabudnú.
     
    72
    Po pase Gustava sa za loptou naťahoval Pizzaro, ktorému už chýbalo naozaj málo, aby ju aj zasiahol a piaty krát v zápase sa radoval.
     
    71
    Franc Ribery vstúpil do tohto zápasu z lavičky tou správnou nohou. Krásne prenikol do šesnástky, kde vytancoval dvojicu obráncov a následne aj zakočnil. Brankár Adler však výborne chytá.
     
    70
    S rohovým kopom Bayernu si dokázala obrana Hamburgera poradiť a odvrátila do bezpečia.
     
    69
    Uvidíme v dnešnom zápase desiatku ? Ako sa tak pozerám na rozbehnutých hráčov Bayernu a na druhej strane frustrovaných hráčov hostí, vôbec by som sa nedivil, ak by sa to stalo.
     
    68
    Bayern dal gól! Ďalší prenádherná rozobratie súperovej obrany až do posledného šrobika. Ribery skvele vysunul Mullera, ktorý našiel skvelou prihrávkou pred bránou úplne voľného CLAUDIA PIZZARA, ktorý si s prehľadom pripísal už štvrtý presný zásah dnes večer. Brankár Adler sa už len ironicky usmieva, no čo iné mu už ostáva...

    Michal Bakoš

    Góly: 5. Shaqiri, 19. Schweinsteiger, 31. Pizzaro, 33. Robben, 45. Pizzaro, 53. Pizzaro, 54. Robben, 68. Pizzaro, 76. Ribery – 75. Bruma, 86. Westermann


    Bayern Mníchov: Neur- Lahm, Dante, Boateng, Luiz Gustávo, Schweinsteiger, Martinéz, Shaqiri, Kroos, Robben, Pizzaro
    Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Bruma, Westermann, Aogo, Skjelbred, Rincon, Badelj, Son, van der Vaart, Rudnevs

    Rozhodca: Winkmann – Bandurski, Assmuth

    Diváci: 71 137