Udinese – Bologna 0:0 (kon.) | Lazio – Catania 2:1 (kon.) | Cagliari – Fiorentina 2:1 (kon.)
Parma – Pescara 3:0 (kon.) | Palermo – AS Rím 2:0 (kon.) | Bergamo – Sampdoria 0:0 (kon.)
CFC Janov – Siena 2:2 (kon.) | Inter – Juventus 1:2 (kon.) | Chievo – AC Miláno 0:1 (kon.)
Turín – Neapol 3:5 (kon.)
koniec
Chievo Verona
0:1 (0:1)
AC Miláno
Sobota 30.03.2013, 18:30 • Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase už síce gól nepadol, no napokon si Milánčania veľmi dobrou defenzívnou hrou dokázali ustrážiť tesné jednogólové vedenie. V 78. minúte dostal po faule na Balotelliho druhú žltú a zároveň červenú kartu domáci Dainelli, ktorý oslabil svoj tím. Následne mohol rovnako skončiť aj Dramé, no hlavný rozhodca Celi to už radšej nechal tak.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (20:34:27)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    El Shaarawy tvrdo pálil z hranice pokutového územia, no napokon trafil len Balotelliho. Hlavný rozhodca následne ukončuje tento zápas.
     
    90+2
    Balotelli rozohral loptu z voľného kopu nakrátko a napokon sa presunul k rohovej vlajočke. Tam sa previnil útočným faulom na Rigoniho, a tak môžu ísť dopredu hráči Chieva.
     
    90+1
    Dramé to tentokrát poriadne prehnal, keď Balotelliho zhodil na zem pri jeho prieniku. Hlavný rozhodca ho však kartou neodmenil, lebo by to bola už druhá žltá.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    89
    Mexès odcentroval loptu na polovicu ihriska k Niangovi, no ten bol napokon odstavený pozorným Stoianom, ktorý zachytil loptu a upokojil tempo hry.
     
    88
    Pellissier sa dostal k lopte na ľavej strane a nebezpečne ju odcentroval pred bránu gólmana Abbiatiho. Napokon však tento center skončil len mimo milánskej brány.
     
    87
    Milánčania sa momentálne takticky bránia, no zatiaľ im to vychádza veľmi dobre. El Shaarawy sa zahral na obrancu a zmocnil sa lopty od Théréaua.
     
    86
    Hra má momentálne mierne voľnejšie tempo. Milánčania majú hru pevne v rukách, respektíve v nohách a Chievo sa márne snaží niečo vymyslieť.
     
    85
    Momentálne sa hrá prevažne v strede ihriska, no Chievo to stále nevzdáva a snaží sa niečo vymyslieť. Uvidíme, či sa to hráčom domáceho celku v okresanom počte podarí.
     
    84
    Na rade je aj prvé striedanie na strane hosťujúceho AC Milána. Namiesto Robinha nastúpi na trávnik Niang.
     
    82
    Pellissier sa dobre presúval po pravej strane, no napokon narazil na Mexès, ktorý ho nepríjemným faulom zložil k zemi. Kartu však nevidí.
     
    81
    Abate odcentroval loptu z polovice ihriska smerom dopredu, no napokon sa jej zmocnili len hráči domáceho Chieva, ktorí sa snažia niečo vymyslieť.
     
    80
    Muntari skúšal prekvapiť gólmana Puggioniho prízemnou strelou z hranice pokutového územia, no napokon sa mu to nepodarilo a len tesne minul priestor brány Chieva.
     
    79
    Z priameho kopu na ľavej strane tvrdo pálil Balotelli, no jeho delovka bola od múru domácich tiel odrazená len za bránu gólmana Puggioniho.
     
    78
    Balotelli sa dobre presúval po ľavej strane, no veľmi tvrdým sklzom ho zložil k zemi domáci Dainelli, ktorý získava druhú žltú kartu v tomto zápase – odchádza s červenou predčasne do šatní.
     
    76
    Domáci Dramé obdržal nepríjemný úder do hlavy a bude musieť byť ošetrovaný. Vyzerá to však tak, že sa prebúdza zranenie ramena z prvého polčasu.
     
    75
    Muntari tentokrát tvrdo pálil z pravej strany, no jeho delovka bola zblokovaná len mimo priestor domácej brány. Pri lopte sú momentálne hráči Verony.

    Góly: 25. Montolivo

    Karty:   27. Dramé (CHI), 33. Dainelli (CHI), 50. Cofie (CHI), 62. Cesar (CHI), 71. Andreolli (CHI) – 17. Balotelli (ACM)   78. Dainelli (CHI)


    Chievo Verona: Puggioni – Cesar, Dramé, Dainelli, Frey (63. Luciano), Andreolli, Guana (46. Stoian), Rigoni ("C"), Cofie, Théréau, Paloschi (73. Pellissio).
    AC Miláno: Abbiati – Bonera, Mexès, Abate, De Sciglio, Muntari, Ambrosini ("C"), Montolivo, Robinho (84. Niang), Balotelli, El Shaarawy.

    Rozhodca: D. Celi – A. Marrazzo, N. Nicoletti