Kazaň – Lok. Moskva 2:0 (kon.) | Samara – Saransk 0:2 (kon.) | FK Dinamo Moskva – Rostov 1:0 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
1:0 (1:0)
FK Rostov
cz Sobota 30.03.2013, 15:30Ruská Premier Liga
     
    90+2
    Navíc domácí ještě takticky střídají, ze hřiště odchází dnes velmi dobrý Dzsudzsák a na hřiště se už jen velmi symbolicky dostává Janscher.
     
    90+1
    Rozhodčí Jeskov nastavuje nad rámec druhého poločasu 3 minuty!
     
    84
    Poslední střídání na straně hostů! Velmi rychlé střídání, pro dnešek má už splněno Česnauskis. Na závěr utkání se na hřiště podívá ještě Starikov.
     
    77
    Druhé střídání si přichystal také domácí trenér Dan Petrescu. Ze hřiště odchází Solovjev. Na jeho místa se postaví na závěrečných 15 minut Epureanu.
     
    73
    Druhé střídání hostujícího celku v zápase! Ze hřiště odchází až na poslední minuty příliš nevýrazný Kiričenko a nahrazuje ho zatím nejlepší střelec hostů, český útočník Jan Holenda.
     
    66
    Do velmi dobré šance se dostával Dzsudzsák, který měl před sebou pouze brankáře Pletikosu, ovšem výborný návrat předvedl obránce Getigežev, který míč uklidil na roh..
     
    62
    Střídání i na druhé straně, na straně Dinama! Hřiště opouští Solomatin, kterého nahrazuje Ignatovič.
     
    61
    Hosté poprvé střídají! Odešel Lazovič a nahrazuje jej Kanga Kaku.
     
    43
    Domácí přece jen mohli jít do kabin za dvougólového vedení! Série rychlých přihrávek Noboa, Jusupov a Solomatin dostala míč až na Dzsudzsáka, který vystrašil Pletikosu, střela ale bohužel pro domácí neměla potřebné parametry!
     
    34
    Z rohu nic nebylo, ovšem z následné akce dostal míč Jusupov, jehož střela jen o kousek minula hostující svatyni!
     
    28
    Domácí jdou do vedení! Dzsudzsák rozehrál výborně rohový kop, jeho centr se snesl až na hlavu KEVINA KURÁNYIHO, pro kterého nebyl problém nastavit hlavu! 1:0
     
    25
    Druhá žlutá karta dnešního zápasu! Domácí se dostávali ve velkém počtu dopředu a až Lazović zatáhl za záchranou brzdu.
     
    21
    První vážnější ohrožení branky přichází až ve 21.minutě! S velmi pěkné pozice střílel Noboa, ovšem doprostřed brány, kde stál připravený Pletikosa.
     
    7
    Je tu první žlutá karta zápasu! Za hranicí pravidel si pomáhal hostující záložník Kalačev a vidí zaslouženou žlutou kartu..

    Štěpán Slovák

    Góly: 28. Kurányi

    Karty:   7. Kalačev (RTV), 25. Lazović (RTV)


    Dynamo Moskva: Šunin – Čičerin, Lomić, Fernández, Granat – Jusupov, Dzsudzsák (90+2 – Janscher), Noboa, Solovjev (77. – Epureanu) – Kurányi, Solomatin (62. – Ignatovič)
    FK Rostov: Pletikosa – Getigežev, Kisenkov, Djakov, Xulu – Šešukov, Česnauskis (84. – Starikov), Kalačev, Gaţcan – Kiričenko (73. – Holenda), Lazović (61 – Kanga Kaku)

    Rozhodca: Jeskov – Voroncov, Lunev