B. Bystrica – Zvolen 0:4 (kon.) | Poprad – Košice 4:2 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
HC Košice
Nedeľa 10.03.2013, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:05
    Poprad dal gól!
    A je to tu! Vyzerá to tak, že Popradčania už definitívne rozhodli tento zápas vo svoj prospech. Po obrovskom zaváhaní v košickej defenzíve sa k puku na ľavej strane dostal Vandas, ktorý bleskovo prihral na LUKÁŠA HVILU. Ten z ľavej strany trafil už len prázdnu košickú bránu. Asistencie si pripisujú hráči Michael Vandas a Stanislav Balán.
     
    46:23
    Košice dali gól!
    Vyzerá to však tak, že Košičania ešte chcú zamiešať karty aj v tomto zápase. K puku sa na ľavom kruhu dostal DUŠAN PAŠEK. Ten svoju hokejku napriahol ako sa len dalo a gólman Sidor nevystihol smer puku. Ten mu pomedzi betóny prešiel až do popradskej siete. Asistencie si pripisujú hráči Richard Jenčík a Marcel Haščák.
     
    41:00
    Poprad dal gól!
    Popradčania začali tretiu tretinu podľa domácich predstáv! Po skvelej prihrávkovej kombinácii "kamzíkov" sa k puku na ľavej strane dostal MICHAEL VANDAS, ktorý si s veľkým prehľadom vychutnal košického gólmana Hyláka a svojím zakončením mu nedal šancu. Asistenciu si pripisuje Stanislav Balán.
     
    23:48
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do jednogólového vedenia. Poprad využil pokazenú košickú prihrávku v pásme a Stalsovu strelu za chrbát bezmocného Hyláka dorazil RICHARD SMOTRILA. Asistencia: Juris Stals.
     
    05:32
    Poprad dal gól!
    Popradčania odpovedali naozaj parádne! Z následného rýchleho protiútoku sa k puku na ľavej strane dostal Balán. Ten okamžite našiel skvelou prihrávkou LUKÁŠA HVILU, ktorý jednoducho nezaváhal a Hylákovi svojou strelou zápästím nedal šancu. Asistenciu si pripisuje Stanislav Balán.
     
    05:11
    Košice dali gól!
    A je to tu! Košičania sa gólovo presadzujú v oslabení! Tento gól naservíroval MARCELOVI HAŠČÁKOVI Deyl, po ktorého strele sa puk odrazil presne pred popradskú bránu a Haščák puk už len dorážal do prázdnej brány. Asistencie si pripisujú hráči Radek Deyl a Marek Slovák.

    Góly a asistencie: 6. Hvila (Balán), 24. Smotrila (Stals), 41. Vandas (Balán), 59. Hvila (Vandas, Balán) – 6. Haščák (Deyl, Slovák), 47. Pašek (Jenčík, Haščák)


    HK Poprad: Sidor - Šterbák, Suchý (A), Kovačevič (A), Brejčák, Devečka, Fabian, Kurali, Jáchym - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic (C), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, Takáč
    HC Košice: Hylák - Cebák, Deyl, Kolba (C), Macejko, Novák, Šeda, Martin Chovan, Milan Takáč - Haščák (A), Pašek, Jenčík - Jokeľ, Slovák, Novotný - Matis, Marcinko (A), Hričina - Gmitter, Matúš Chovan, Mlynarovič

    Rozhodca: D. Konc, P. Jonák - R. Gajan, M. Smrek

    Diváci: 3925