B. Bystrica – Zvolen 0:4 (kon.) | Poprad – Košice 4:2 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
HC Košice
Nedeľa 10.03.2013, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    A sú tu poriadne vylúčenia. Dvojica Martin Chovan a Štefan Fabian si odnášajú tresty 5 + do konca zápasu za napadnutie hlavy a krku. Na košickú trestnú lavicu sa pridá aj Novák, ktorý si odpyká dve minúty za hrubosť. Ďalšie dve minúty za hrubosť si odnáša Jáchym.
     
    59:51
    A je tu ďalšie vylúčenie na strane hostí. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Košičan Tomáš Marcinko.
     
    53:20
    A je tu vylúčenie. Podľa môjho názoru úplne zbytočné, no napokon je tam. Smotrila si odnáša dve minúty za zovretie puku.
     
    48:02
    Sily na ľade sa nám na 66 sekúnd vyrovnajú. Na trestnú lavicu Košíc si tentokrát odchádza sadnúť Jokeľ, ktorý sa previnil podrazením.
     
    47:08
    Košičania majú k dispozícii ďalšiu početnú výhodu. Na dve minúty si za nedovolené bránenie tentokrát odchádza sadnúť Stanislav Balán.
     
    44:00
    Košičania si zase nedokázali udržať svoje nervy na uzde. Tentokrát sa hrubosťou na Vandasa blysok Michal Novák. Ten si odnáša za tento faul dvojminútový trest.
     
    37:13
    A je tu ďalšie vylúčenie na popradskej strane. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť domáci Michael Vandas.
     
    34:22
    Z ľavého kruhu tentokrát tvrdo pálil Haščák, no gólman Sidor bol v strehu. Následne sa však bude vylučovať, keďže Fabian poslal puk mimo ľadovej plochy. Za to si odnáša dvojminútový trest. Je to teda 5 na 3 pre Košice.
     
    33:52
    A je tu presilová hra pre Košičanov a teda veľká šanca na vyrovnanie. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci Dávid Buc.
     
    29:43
    A je tu ďalšie vylúčenie. Domáci hráči si zahrajú v početnej výhode, keďže sa nedovoleným seknutím previnil Marcinko.
     
    18:55
    Opäť sa vylučuje. Marcel Haščák 2 min. krosček - Stanislav Balán 2 min. podrazenie
     
    18:13
    Peter Jonák ocenil faul na popradského hráča 2 minútami. Matúš Matis - hákovanie.
     
    3:17
    Vylučuje sa aj na strane Košíc. Na trestnú lavicu smeruje Jokeľ na 2 minúty za nedovolené bránenie.
     
    2:05
    Prvé vylúčenie zápasu! Jáchyma poslal Daniel Konc na 2 minúty na trestnú lavicu za faul lakťom.

    Góly a asistencie: 6. Hvila (Balán), 24. Smotrila (Stals), 41. Vandas (Balán), 59. Hvila (Vandas, Balán) – 6. Haščák (Deyl, Slovák), 47. Pašek (Jenčík, Haščák)


    HK Poprad: Sidor - Šterbák, Suchý (A), Kovačevič (A), Brejčák, Devečka, Fabian, Kurali, Jáchym - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic (C), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, Takáč
    HC Košice: Hylák - Cebák, Deyl, Kolba (C), Macejko, Novák, Šeda, Martin Chovan, Milan Takáč - Haščák (A), Pašek, Jenčík - Jokeľ, Slovák, Novotný - Matis, Marcinko (A), Hričina - Gmitter, Matúš Chovan, Mlynarovič

    Rozhodca: D. Konc, P. Jonák - R. Gajan, M. Smrek

    Diváci: 3925