Alkmaar – Groningen 0:1 (kon.) | Kerkrade – Heracles 3:3 (kon.) | Breda – Zwolle 3:0 (kon.)
Eindhoven – Den Haag 7:0 (kon.)
koniec
Roda JC Kerkrade
3:3 (1:2)
Heracles Almelo
cz Sobota 02.02.2013, 19:45 • Parkstad Limburg Stadion, Kerkrade • Holandská Eredivisie
     
    90+1
    Kerkrade právě vstřelilo branku!
    Hosté si dávají vlastní branku, když se CHRISTIAN DORDA špatně zorientoval ve vzdušném souboji a překonává vlastního brankáře. Domácí tak srovnávají stav zápasu v nastaveném čase.
     
    57
    Kerkrade právě vstřelilo branku!
    A narůstající nápor domácích se vyplatil. Po centru na hranici vápna hlavičkoval Demouge, do jeho rány se ještě poločil Malki, který se pokoušel zakončovat efektivně nůžkama. Jeho ránu ještě stačil Pasveer vyrazit, ale pouze do míst, kde stál DANILO PEREIRA, který snižuje stav zápasu.
     
    46
    Heracles právě vstřelil branku!
    Hosté stylově vstupují do druhého poločasu, kdy po přesně načasové souhře poslal do úniku DARIA VUJIČEVIČE jeho spoluhráč Vejinovič. Třetí střele Heracles v dnešním klání také překonává vyběhnutého domácího brankáře Kurta.
     
    41
    Heracles právě vstřelil branku!
    Který ještě stačil odvrátit Monteyne, ale zpětným centrem poslal na zadní tyč míč Vujičevič , kde nalezl úplně volného NINOSE GOURIYEHO, který z voleje trefuje šibenici domácí branky.
     
    15
    Heracles právě vstřelil branku!
    Parádní centr tentokrát po pravé straně od Vujičeviče dostal ve vápně nabíhající MARKO VEJINOVIČ, který umisťuje hlavičku do dolního rohu branky a vyrovnává stav zápasu.
     
    1
    Kerkrade právě vstřelilo branku!
    Na pravé straně zaváhal hostující Everton a Delorge toho využil a poslal míč před malé vápno, kde se dostal do zakončení SANHARIB MALKI, který posílá svůj tým již v první minutě do vedení.

    Jaroslav Keř

    Góly: 1. Malki, 57. Danilo, 90+1. Dorda (vla.) - 15. Vejinovič, 41. Gouriye, 46. Vujičevič

    Karty:   58. Fledderus (KER) - 22. Monteyne (HRC), 44. Everton (HRC), 67. Quansah (HRC), 74. Rienstra (HRC), 85. Schenkeveld (HRC)


    Roda JC Kerkrade: Kurto - Monteyne, Biemans(84.Djoum), Danilo, Tamata - Delorge(46.Demouge), Bonevacia, Fledderus - Hupperts(16.Donald), Malki (C), Lebedynski.
    Heracles Almelo: Pasveer (C) - Schenkeveld, Rienstra, Dorda, Quansah - Vujičevič, Bruns, Duarte - Gouriye(81.Koenders), Vejinovič, Everton(71.Pajlič).

    Rozhodca: Kamphuis - Droste, Polman