Stoke City – Manchester City 0:1 (kon.) | Brighton – Arsenal 2:3 (kon.) | Manchester United – Fulham 4:1 (kon.)
koniec
Brighton & Hove Albion
2:3 (1:1)
Arsenal FC
cz Sobota 26.01.2013, 16:00 • Amex Stadium, Brighton (Anglie) • FA Cup
     
    85
    Arsenal právě vstřelil branku!
    A následný roh končí gólem v síti domácích. Rohový kop Wilshera vyboxoval brankář Ankergren jen na vápno k THEO WALCOTTOVI, který poté úspěšně poslal míč do domácí prázdné svatyně.
     
    62
    Brighton právě vstřelil branku!
    Rackové znovu srovnávají. Přesný centr Deana Hammonda do malého vápna hlavičkou využil JOSE ULLOA, který překonal bezmocného Szczesného.
     
    56
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Diaby obloučkem našel za obranou Racků OLIVIERA GIROUDA, který si míč nejdříve zpracoval na prsou a poté tvrdou ránu k bližší tyči prostřelil Ankergrena.
     
    33
    Brighton právě vstřelil branku!
    Tato branka již ale platí a domácí Rackové srovnávají. Na rohový kop si na malém vápně naskočil ASHLEY BARNES a před vyběhnuvším brankářem Szczesnym úspěšně hlavou zakončil. Velká chyba gólmana Gunners.
     
    16
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Lukas Podolski na vápně přenechal míč OLIVIERU GIROUDOVI, který krásnou technickou střelou do šibenice nedal Casperu Ankergrenovi sebemenší šanci. Nedáš – dostaneš znovu zafungovalo.

    FB

    Góly: 33. Barnes, 62. Ulloa - 16. Giroud, 56. Giroud, 85. Walcott

    Karty:   12. Lopez (BRN), 73. Barnes (BRN) - 58. Giroud (ARS), 67. Ramsey (ARS)


    Brighton & Hove Albion: Ankergren – Calderon, Greer (c) (37. Dicker), El-Abd, Bridge – Bridcutt, Hammond, Lopez – Buckley (46. LuaLua), Barnes, Ulloa (74. Mackail-Smith).
    Arsenal FC: Szczesny – Jenkinson, Mertesacker (c), Koscielny, Santos (79. Gibbs) – Diaby, Ramsey – Oxlade-Chamberlain (70. Walcott), Rosický (70. Wilshere), Podolski – Giroud.

    Rozhodca: Oliver – Bennett, Ganfield.