Lazio – Chievo 0:1 (kon.) | Juventus – CFC Janov 1:1 (kon.)
koniec
Juventus Turín
1:1 (0:0)
CFC Janov
Sobota 26.01.2013, 20:45 • Juventus Stadium, Turín • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sme mohli vidieť oveľa viac zaujímavých momentov ako v prvej časti zápasu. Už v 54. minúte sa gólovo presadil domáci Fabio Quagliarella, ktorý po skvelej prihrávke od Lichtsteinera prekonal bezmocného gólmana Freya. V 68. minúte však gólovo odpovedal vystriedaný Marco Borriello, ktorý po skvelom centri od Kucku zasunul loptu do domácej brány. V závere si vytvorili hráči Juventusu enormný tlak, no napokon ho nedokázali gólovo zúžitkovať. Mnoho šancí hostí v závere zneškodnili obrancovia a gólman Frey. Napokon sa mala odpískať penalta pre Juventus, no nestalo sa tak. Líder tabuľky si tak pripisuje jeden bod rovnako ako osemnásty Janov.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:39:36)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Domáci hráči Juventusu Turín sa musia poriadne hnevať! Po tvrdej strele od Vučiniča nám jeden z hosťujúcich obrancov predviedol zákrok nohou, od ktorej sa lopta odrazila do jeho ruky v pokutovom území. Mala sa pískať penalta, no hlavný rozhodca dal na asistenta, ktorý jasne rozpažil ruky.
     
    90+3
    Giovinco sa opäť dostal k lopte, no obranca hostí - Granqvist bol v strehu a predviedol nám veľmi dobrý obranný zákrok! Giovincovu delovku odstavil rýchlym presunom.
     
    90+2
    Kucka nám predviedol veľmi dobrý zákrok napravo od pokutového územia svojho tímu. Rýchlym presunom a následným zákrokom odstavil Giovinca, ktorý sa snažil získať loptu.
     
    90+1
    Po dobrom centri od Pogbu sa k lopte dostal Vidal, ktorý tvrdo zakončil z otočky, no obranca Granqvist sa po lopte dobre hodil a vykopol ju do bezpečia.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90
    Z pravej strany skúšal ohroziť Freyovu bránu Barzagli, no jeho delovka bola napokon zblokovaná jedným z obrancov hosťujúceho celku.
     
    89
    Pri lopte sú stále hráči Juventusu Turín, no ich prihrávkové kombinácie sú len veľmi čítateľné, čo využívajú pozorní hráči hosťujúceho Janova.
     
    88
    Giaccherini nám predviedol dobrý únik po ľavej strane a následnú prihrávku pred bránu hostí, ktorá však bola zblokovaný pozorným Morettim.
     
    87
    Po dobrej prihrávke od Giovinca sa k lopte dostal Vučinič, no ten bol však v postavení mimo hry, a tak domáci celok stráca loptu.
     
    86
    Domáci hráči nám predviedli niekoľko strieľaných centrov, ktoré však boli odvrátené pozornými hosťujúcimi obrancami. Tí si počínajú pred vlastnou bránou veľmi dobre.
     
    85
    Beltrame mierne oživil domáci Juventus Turín, no stále to nie je ono. Janovčania sa zatiaľ veľmi dobre bránia a očividne chcú udržať túto remízu.
     
    84
    Hosťujúci gólman Frey nám predviedol fantastický zákrok! Tentokrát zneškodnil delovku v podaní Beltrameho, ktorý tvrdo pálil z hranice pokutového územia!
     
    83
    Dobré zakončenie z ľavej strany nám predviedol Giovinco, no gólman Frey bol v strehu a loptu úspešne chytil vo svojom náručí. Hráči Juventusu sú mierne sklamaní.
     
    82
    Domáci tréner Juventusu - Conte posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto Marchisia nastúpi do hry oddýchnutý Beltrame.
     
    82
    Domáci získali po faule Granqvista priamy kop mierne vľavo, ktorý odišiel zahrávať Giovinco. Ten nám predviedol skvelú strelu, ktorá však napokon skončila len na pravej žŕdke brány hostí.
     
    81
    Granqvist nám predviedol ďalší tvrdý faul, ktorým zozadu zložil k zemi Giaccheriniho. Hlavný rozhodca však bol tolerantný a druhú žltú kartu hosťujúcemu hráčovi neudeľuje.

    Góly: 54. Quagliarella - 68. Borriello

    Karty:   25. Granqvist (CFC), 50. Matuzalém (CFC), 64. Borriello (CFC)


    Juventus Turín: Buffon ("C") - Bonucci, De Ceglie (73. Giaccherini), Lichtsteiner - Vučinič, Marchisio (82. Beltrame), Pogba, Cáceres, Barzagli - Vidal, Quagliarella (69. Giovinco).
    CFC Janov: Frey - Pisano, Moretti ("C"), Kucka, Granqvist - Manfredini (66. Rossi), Antonelli, Olivera (59. Bertolacci), Immobile (59. Borriello) - Floro Flores, Matuzalém.

    Rozhodca: M. Guida - F. Galloni, M. Passeri