Zwolle – Heerenveen 1:1 (kon.) | Den Haag – Kerkrade 2:2 (kon.) | Waalwijk – Breda 0:4 (kon.)
Heracles – Eindhoven 1:5 (kon.)
koniec
RKC Waalwijk
0:4 (0:0)
NAC Breda
cz Sobota 26.01.2013, 19:45 • Mandemakers Stadion, Waalwijk • Holandská Eredivisie
     
    90+3
    Breda právě vstřelila branku!
    Demolice domácího celku je dokonána. První roh sice dokázal Waalwijk odvrátit, ale na ten druhý si na malém vápně naskočil ERIC BOTTEGHIN a hlavou navýšil na čtyřbrankový rozdíl.
     
    80
    Breda právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Tentokrát domácím ofsajdová past nevyšla, na Zoeta se tak po přesné přihrávce hnal ALEX SCHALK a chladnokrevně svůj únik zakončil.
     
    58
    Breda právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí zdrcující sprcha! JORDY BUIJS si naběhl na střed a střelou z asi 22 metrů zamířil přesně k tyči. Zoet se natahoval marně.
     
    56
    Breda právě vstřelila branku!
    A vyplatilo se. Z dobře zformované obrany vyrazila Breda do útoku, Hadouir posunul na levé křídlo na DANNYHO VERBEEKA, ten se jednoduchou kličkou zbavil obránce a nádhernou křížnou ranou z hranice vápna překonal Zoeta!

    Aleš Pur

    Góly: 56. Verbeek, 58. Buijs, 80. Schalk, 90+3. Botteghin

    Karty:   59. van Mosselveld (WAA) - 76. Hadouir (BRD)


    RKC Waalwijk: Zoet - Martina, Drost, van Mosselveld (60. Lieder), van Peppen - Stans (60. Sneijder), Duits, Braber - Jozefzoon, Chevalier, Boukhari (76. Zeldenrust). Trenér: Erwin Koeman.
    NAC Breda: ten Rouwelaar - De Roover, Luijckx, Botteghin, Janse - Buijs, Gilissen, Gudelj - Verbeek (84. Hooi), Lurling, Hadouir (77. Schalk). Trenér: Nebojsa Gudelj.

    Rozhodca: Pol Van Boekel - Hessel Steegstra, Mario Diks