Chievo – Sampdoria 2:1 (kon.) | CFC Janov – Palermo 1:1 (kon.)
koniec
CFC Janov
1:1 (0:1)
US Palermo
cz Sobota 06.10.2012, 20:45 • Stadio Luigi Ferraris • Talianska Seria A
     
    Druhý duel 7. kola italské Serie A tedy končí dělbou bodů. Po prvním poločase měl za třemi body nakročeno tým Palerma, ale ten může být s konečnou dělbou bodů nakonec spokojen. Janov totiž v druhém poločase nejen vyrovnal, ale i zlepšil hru a sahal po výhře. Ta však domácím nebyla souzena, a tak si soupeři rozdělí po bodu. (22:38:34)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Antonelliho na pravé straně zastavil trošku nešikovně Garcia, ale za svou hru vysokou nohou kartu nevidí.
     
    90+1
    Do pokutového území hostů se ještě dostal Cristobal Jorquera, který v něm i upadl, avšak tohle bylo na penaltu málo. Domácí středopolař vidí za svou hereckou vložku žlutou kartu.
     
    90+1
    Roh v první minutě nastavení cpal do vápna Vargas, ale míč končí na hlavě Morganelly, který odvrací.
     
    90
    Vargas prošel přes Morganellu a z levé strany odcentroval. Míč před Borrielem stačil odvrátit Donati. Nastavují se dvě minuty.
     
    89
    Míč se přelévá ze strany na stranu. Oběma týmům remíza nestačí, avšak asi víc by ji bral celek Palerma.
     
    89
    Dlouhý míč na levou stranu dokázal z těžké pozice odcentrovat Vargas, avšak Ujkani zasahovat nemusel.
     
    88
    Morganella hledal centrem ve středu hřiště Abela Hernándeze, avšak ten je pomezním sudím nachytán v ofsajdovém postavení.
     
    87
    Jorquera prostrčil úzkou skulinou na Seymoura, ale ten už nahrávku na pravou stranu neprocpal. Domácí Bovo následně ve výskoku fauluje Riose, a tak si hosté na chvilku oddechnou.
     
    85
    Janov naposledy střídá. Boška Jankoviće na trávníku nahradí levák Emiliano Moretti.
     
    85
    Na druhé straně se podél levé strany ukázal Jasmin Kurtić, který posléze na Freye dokonce i vypálil, jenže nepříliš prudce, a tak si domácí opora poradila.
     
    84
    Po centru Bova se k míči dostal Vargas, ten ve středu hřiště našel Kucku, jenže jeho pokus trefuje hned prvního stojícího hráče v bílém dresu Palerma.
     
    83
    Domácí tým Palermo tlačí, avšak k druhé brance to prozatím nevede. Antonelli přečetl hostující útok, avšak centr na Borriela přesný nebyl.
     
    81
    Po vhazování z pravé strany se k ráně dostal Jorquera, který po příchodu na trávník výrazně rozhýbal domácí řady. Tato rána mu však nevyšla, jelikož jde vysoko nad Ujkaniho klec.
     
    80
    Po nahrávce Borriela se na pravé straně dostával k centru Samprisi, avšak ho od míče odzbrojil von Bergen. To se nelíbilo domácímu kapitánovi Jankovićovi, který vidí za protesty žlutou kartu.
     
    79
    Bertola čistě obral o míč Vargas a Janov šel do útoku. Centr z levé strany však domácím nevyšel, a tak k zakončení tentokrát nedojde.
     
    77
    Rychlá výměna míče domácích vypadala na hranici velkého vápna hodně nadějně. Borrielo na Jankoviće, který si ještě narazil o Vargase, avšak při následném pokusu o střelu dobře zapracoval Donati, a tak může být Ujkani v klidu.
     
    75
    Hosté ve stejné minutě naposledy střídají. Střelce branky Giorgiho nahrazuje na trávníku Nicolas Bertolo.
     
    75
    Morganella vidí za faul ve středu hřiště na Seymoura žlutou kartu.

    Martin Mišovec

    Góly: 52. Borrielo - 14. Giorgi

    Karty:   44. Bovo (JAN), 80. Janković (JAN), 90+1. Jorquera (JAN) - 55. von Bergen (PLM), 75. Morganella (PLM)


    CFC Janov: Frey - Bovo, Granqvist, Samprisi, Antonelli - Kucka, Toszer (42. Jorquera), Seymour - Janković (85. Moretti), Borriello, Immobile (69. Vargas).

    Trenér: Luigi De Canio

    US Palermo: Ujkani - Muňoz, Donati, von Bergen - Morganella, Rios, Barreto, Garcia - Iličić (56. Kurtić), Giorgi (75. Bertolo) - Miccoli (53. A. Hernández).

    Trenér: Gian Piero Gasperini

    Rozhodca: Dino Tommasi - Massimiliano Rosi a Giulio Dobosz