Paríž – Sochaux 2:0 (kon.) | Ajaccio – Brest 1:0 (kon.) | Nancy – Montpellier 0:2 (kon.)
Troyes – Toulouse 0:2 (kon.) | Évian TG – Lorient 1:1 (kon.) | Nice – Bastia 2:2 (kon.)
koniec
Paríž Saint-Germain
2:0 (2:0)
FC Sochaux
cz Sobota 29.09.2012, 17:30 • Parc des Princes • Ligue 1 McDonald’s
     
    33
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Domácí tým jde po akci z pravé strany do vedení 2:0! Zlatan Ibrahimović si seběhl pro míč do středu hřiště, kde jej velmi pěkně poslal z jednoho dotyku na pravé křídlo na Maxwella. Brazilský obránce poté poslal křižnou nahrávku do pokutového území, kde se od svého strážce odpoutal KEVIN GAMEIRO, který ve skluzu překonává dnes již podruhé Pouplina v brance hostů, 2:0!
     
    11
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale neplatí a právě KEVIN GAMEIRO posílá domácího favorita do brzkého vedení. Pastore dostal míč ještě na vlastní polovině, udělal pár rychlých kroků, načež lahůdkovým centrem za obranu vyzval ke skórování Gameira, který si míč nejprve fantasticky připravil prvním dotykem, aby tím druhým poslal Pouplinovi míč mezi nohami do sítě, 1:0!

    Martin Mišovec

    Góly: 11. Gameiro, 33. Gameiro

    Karty:   31. Sissoko (PSG) - 22. Traoré (SOC), 74. Kanté (SOC)


    Paríž Saint-Germain: Sirigu - Jallet, Alex, Thiago Silva, Maxwell - Verratti (75. Rabiot) - Sissoko (62. van der Wiel), Pastore, Matuidi - Gameiro (80. Hoarau), Ibrahimović.

    Trenér: Carlo Ancelotti

    FC Sochaux: Pouplin - Corchia, Peyberne, Kanté, Roussillon - Doubai (80. Yartey), Traoré - Contout (68. Camara), Boudebouz (88.Nogueira), Roudet - Bakambu.

    Trenér: Éric Hély

    Rozhodca: M. Bien