Sevilla – Barcelona 2:3 (kon.)
koniec
FC Sevilla
2:3 (1:0)
FC Barcelona
Sobota 29.09.2012, 22:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    A je dobojované!
    V druhom polčase sme mohli vidieť mnoho nádherných momentov, v ktorých jasne dominoval hosťujúci tím z Barcelony! Kontaktný gól na 2:1 nám v 53. minúte po skvelej kombinačnej akcii priniesol Cesc Fabregas. V 72. minúte sme mohli vidieť vylúčenie Medela, ktorý sa previnil nepovoleným zákrokom na Fabregasa, a tým to Seville spočítal aj s úrokmi. Záver tohto stretnutia patril legendárnej Barcelone, ktorá zásluhou gólov z kopačiek Fabregasa v 89. minúte a Davida Villu v 3. minúte nadstaveného času otočila skóre zápasu z 2:0 na 3:2, čo jej tak zaslúžene prináša po šiestich zápasoch bilanciu šiestich výhier a plný bodový zisk!

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo španielskej Primera División.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (23:59:38)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    V závere tohto stretnutia zinkasoval ďalšiu žltú kartu Botía, ktorý nám o malú chvíľku prinesie rozhodcovský hvizd. Botía sa previnil tvrdým faulom na Lionela Messiho.
     
    90+4
    Messi sa snažil presadiť ďalekým strieľaným centrom spoza domáceho pokutového územia, no nepodarilo sa mu to. Palop túto loptu ukrýva vo svojom náručí.
     
    90+3
    Barcelona dala gól! FC Barcelona vedie! Po fantastickej tici-taca prihrávke v sevillskom pokutovom území od Messiho sa v ľavej časti uvoľnil DAVID VILLA! Ten si technickou strelou k pravej žŕdke Palopovej brány vychutnal tohto sevillského gólmana plným dúškom!
    Toto je tá pravá tvár legendárnej Barcelony!
     
    90+2
    Pri lopte sú opäť barcelonskí hráči, ktorí majú ešte pomerne dosť času na otočenie skóre v tomto zápase. Podarí sa im to? Pri lopte je momentálne Alexis.
     
    90+1
    Úvodný útok Barcelony v nadstavenom čase sa končí fiaskom. Nepresný center od Messiho na Tella končí hvizdom asistenta hlavného rozhodcu, ktorý ukazuje na offsajd.
     
    90
    Nadstavovať sa bude až päť minút!
     
    89
    Barcelona dala gól! Je vyrovnané! Po veľmi nepresnej prihrávke od Botíu sa barcelonskí hráči takticky rozmiestnili v domácom pokutovom území, kde bol na ľavej strane napokon vysunutý prihrávkou od Messiho CES FABREGAS! Tento hráč Barcelony si pripisuje už druhý gól v tomto stretnutí!
     
    88
    Sevillskí hráči sa nedokážu dostať cez polovicu a v závere stretnutia im Barcelona ukazuje svoj totálny ofenzívny tlak!
     
    87
    David Villa si skvele zbehol po ľavom krídle, odkiaľ sa snažil uvoľniť Messiho! To sa mu však nepodarilo! Spahić zasiahol v poslednej chváli priam fantasticky!
     
    86
    David Villa nasmeroval svoj strieľaný center veľmi nepresne a loptu napálil len do múru tiel domácich hráčov, ktorí ju následne odkopli do bezpečia.
     
    85
    Po tvrdom zákroku od Fernanda Navarra nariadil hlavný rozhodca priamy kop zo vzdialenosti približne 23 metrov! Zahrávať ho odchádza legendárny David Villa.
     
    81
    Aj tréner Sevilly sa rozhodol striedať potretíkrát! Do útoku posiela za Negreda oddýchnutého Lunu.
     
    84
    Na druhej strane sa nám rysoval rýchly protiútok dvojice Kondogbia - Luna, no ten bol taktiež neúspešný. David Villa nám predviedol tvrdý defenzívny zákrok, po ktorom získal loptu.
     
    83
    Z ľavej strany sa snažil presadiť Thiago Alcântara, no aj ten sa po malej chvíli stal neúspešným. Efektívnu STOP-ku mu predviedol obranca Maduro.
     
    82
    Z pravého krídla sa na druhej strane snažil presadiť Tello! Ten síce zinkasoval skvelú prihrávku od Messiho, no na efektívne reflexy gólmana Palopa bol už prikrátky.
     
    80
    Botía sa nádherne uvoľnil proti dôraznému bráneniu od Mascherana a rozbehol sa proti Valdésovi! Zo stredu pokutového územia však nedokázal trafiť priestor barcelonskej svätyne.
     
    79
    Tréner Barcelony strieda aj potretíkrát! Za Daniho Alvesa posiela tentokrát na trávnik Davida Villu. Vyplatí sa mu táto dôležitá výmena?
     
    78
    Z pravej strany skúšal domáceho gólmana Palopa preveriť Messi! Palop však ostal aj tentokrát neprekonaný a drží si veľmi dobrú zápasovú štatistiku.

    Góly: 26. Trochowski, 48. Negredo - 53. Fabregas, 89. Fabregas, 90+3. David Villa

    Karty:   28. Rakitić (SEV), 70. Busquets (SEV), 90+5. Botía (SEV) - 75. Pedro (FCB)   72. Medel (SEV)


    FC Sevilla: Palop ("C") - Maduro, Fernando Navarro, Spahić, Cicinho, Botía, Trochowski (38. Manu), Jesús Navas, Rakitić (75. Kondogbia), Medel, Negredo (81. Luna).
    FC Barcelona: Valdés - Dani Alves (79. David Villa), Jordi Alba, Mascherano, Fàbregas, Xavi ("C"), Song, Busquets (76. Thiago Alcântara), Messi, Sánchez (70. Tello), Pedro.

    Rozhodca: Antonio Miguel Mateu Lahoz - Pau Cebrián Devis, Jon Núnez Fernández