Žižkov – Čáslav 1:0 (kon.) | Karviná – Zlín 0:1 (kon.) | Bohemians – Sokolov 3:0 (kon.)
Znojmo – Pardubice 3:2 (kon.) | Varnsdorf – Most 4:0 (kon.)
koniec
Bohemians 1905
3:0 (0:0)
FK Baník Sokolov
cz Nedeľa 19.08.2012, 17:00 • Ďolíček, Praha - Vršovice • Chance Národní Liga (CZ)
     
    89
    Za jeden z mnoha dnešních faulů na středu hřišti vidí žlutou kartu Pavel Javorský.
     
    86
    Na rohu velkého vápna fauloval kapitána Vaněčka domácí Michal Šmíd a uviděl žlutou kartu. Z nařízeného přímého kopu se Baník neprosadil, když centr zachytil brankář Sňozík.
     
    73
    Za další zbytečný šlapák na středu hřiště dostává záložník David Bartek žlutou kartu, která je již druhá a tedy červená. Dohrávat se bude deset na deset.
     
    69
    Rada předvedl zákeřný útočný faul, kterým vyřadil ze hry svěžího Dřížďala, který vypadá, že opravdu již dnešní zápas nedohraje.
     
    63
    Jakub Dvořák nevěřil svým očím, když dostal žlutou kartu za simulování a značně pokřikoval na sudího, který si záhy uvědomil, že již jednu žlutou kartu hostujícímu záložníkovi udělil, a tak vyndal i červený kartonek. Hosté budou dohrávat v deseti, což silně rozezlilo trenéra Jindru, který skáče a křičí, jak kdyby ho na nože brali.
     
    49
    Petr Šíma vidí žlutou kartu za zbytečný faul na středu hřiště.
     
    39
    Po vstřelené brance se domácí záložník ukázal i v tmavějším světle (či tmě), když na středu hřiště tvrdě srazil kapitána hostí Davida Vaněčka a viděl žlutou kartu.
     
    19
    Po centru Šímy získali hosté výhodu rohového kopu, avšak z něj se nedokázali prosadit a navíc fauloval obránce Jindřiška Jakub Dvořák a rozhodčí Drábek jeho přečin ohodnotil žlutým kartonkem.
     
    16
    David Vaněček ml. ihned po faulu na něj, dostává žlutou kartu za obdobný faul na středu hřiště. Aneb, když se nad Vršovicemi žlutí...
     
    13
    Po krásném útoku Bohemky, který ovšem ani jeden ze záložníků, kteří získali balón na hranici velkého vápna, nedokázal zakončit, se do protiútoku řítil David Vaněček ml. a jeho lýtka značně a za žlutou kartu obrousil Martin Cseh.

    Václav Baumann

    Petr Brabec

    Góly: 23. Moravec, 36. Bartek, 41. Vyhnal

    Karty:   13. Cseh (BOH), 39. Bartek (BOH), 69. Rada (BOH), 73. Bartek (BOH), 86. Šmíd (BOH) - 16. Vaněček II. (SOK), 19. Dvořák (SOK), 49. Šíma (SOK), 89. Javorský (SOK)   63. Dvořák (SOK)


    Bohemians 1905: Sňozík - Jindřišek, Cseh, Šmíd, Kalina - Bartek, Růžička, Rada (88. Budínský), Moravec - Vyhnal (65. Nerad), Jirouš (82. Bálek)
    FK Baník Sokolov: Bertelman - Knakal (46. Dřížďal, 70. Blažek), Dvorník, Šíma, Vondráček - Vaněček "K", Vrtělka, Čada (67. Javorský), Dvořák - Holub, Vaněček

    Rozhodca: Drábek - Hock, Arnošt