Žižkov – Čáslav 1:0 (kon.) | Karviná – Zlín 0:1 (kon.) | Bohemians – Sokolov 3:0 (kon.)
Znojmo – Pardubice 3:2 (kon.) | Varnsdorf – Most 4:0 (kon.)
koniec
Bohemians 1905
3:0 (0:0)
FK Baník Sokolov
cz Nedeľa 19.08.2012, 17:00 • Ďolíček, Praha - Vršovice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
     
    Přejeme krásný večer z Dolíčku a na počtenou u příštího onlajnu. (18:54:50)
     
    Druhý poločas byl již více vyrovnaný, avšak domácí hosty do větší šance nepustili, a tak vyhrali celý zápas brankami z prvního poločasu.
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Dnešní zápas sleduje 3 213 platících diváků. Neplatící diváci z protějšího domu zápas dnes nesledují, jelikož jim praží slunce do oken.
     
    89
    Za jeden z mnoha dnešních faulů na středu hřišti vidí žlutou kartu Pavel Javorský.
     
    88
    Unaveného Jakuba Radu nahrazuje na posledních pár minut Lukáš Budínský.
     
    86
    Na rohu velkého vápna fauloval kapitána Vaněčka domácí Michal Šmíd a uviděl žlutou kartu. Z nařízeného přímého kopu se Baník neprosadil, když centr zachytil brankář Sňozík.
     
    85
    Po centru Nerada hlavičkoval osamocený Šmíd z úhlu jen do Bertelmana.
     
    82
    Jirouš držíc si stehení sval posledních pět minut jen paběrkoval po hřišti a dožadoval se střídání, kterého se konečně dočkal. Novým hráčem na ploše je Bálek.
     
    82
    Jindřiškova přízemní střela zpoza obrany letěla pět metrů vedle.
     
    80
    Hra se hodně zklidnila, nehorázné teplo zjevně dopadlo i na fyzičku hráčů.
     
    76
    Holubova střela ze střední vzdálenosti letěla těsně nad břevno Sňozíkovy branky. Domácí brankář se ale nenechal vyděsit a celou situaci v poklidu kontroloval.
     
    73
    Za další zbytečný šlapák na středu hřiště dostává záložník David Bartek žlutou kartu, která je již druhá a tedy červená. Dohrávat se bude deset na deset.
     
    70
    Jakub Blažek nahrazuje zraněného Františka Dřížďala.
     
    69
    Rada předvedl zákeřný útočný faul, kterým vyřadil ze hry svěžího Dřížďala, který vypadá, že opravdu již dnešní zápas nedohraje.
     
    67
    Baník Sokov také střídá. Čadu nahrazuje méně zpocený Javorský.
     
    65
    Domácí stahují ze hry Vyhnala, jenž se při vzdušném souboji poranil. Místo něj si zahraje Nerad.
     
    63
    Jakub Dvořák nevěřil svým očím, když dostal žlutou kartu za simulování a značně pokřikoval na sudího, který si záhy uvědomil, že již jednu žlutou kartu hostujícímu záložníkovi udělil, a tak vyndal i červený kartonek. Hosté budou dohrávat v deseti, což silně rozezlilo trenéra Jindru, který skáče a křičí, jak kdyby ho na nože brali.
     
    61
    Kapitánovi Vaněčkovi se rozehrání přímého kopu nepovedlo, když ho hned první hráč odvrátil a následně se i sám ocitl v ofsajdu. Bohemians 1905 zpět u míče...
     
    59
    I přes velký pressing domácích útočníků a záložníků se Baník dokázal vymanit ze sevření a rozehrál za půlku, kde byl faulován Holub, a tak budou hosté, kteří doteď bránil, rozehrávat přímý volný kop ze třiceti metrů.

    Václav Baumann

    Petr Brabec

    Góly: 23. Moravec, 36. Bartek, 41. Vyhnal

    Karty:   13. Cseh (BOH), 39. Bartek (BOH), 69. Rada (BOH), 73. Bartek (BOH), 86. Šmíd (BOH) - 16. Vaněček II. (SOK), 19. Dvořák (SOK), 49. Šíma (SOK), 89. Javorský (SOK)   63. Dvořák (SOK)


    Bohemians 1905: Sňozík - Jindřišek, Cseh, Šmíd, Kalina - Bartek, Růžička, Rada (88. Budínský), Moravec - Vyhnal (65. Nerad), Jirouš (82. Bálek)
    FK Baník Sokolov: Bertelman - Knakal (46. Dřížďal, 70. Blažek), Dvorník, Šíma, Vondráček - Vaněček "K", Vrtělka, Čada (67. Javorský), Dvořák - Holub, Vaněček

    Rozhodca: Drábek - Hock, Arnošt