Lipt. Mikuláš – Miškovec 0:2 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:2 (kon.) | B. Bystrica – Košice 5:1 (kon.)
Trenčín – Žilina 3:2 (po pr.) | Nové Zámky – Detva 3:2 (po pr.) | Budapešť – Nitra 4:7 (kon.)
koniec
MAC Budapešť
4:7 (0:6, 4:0, 0:1)
HK Nitra
Streda 13.02.2019, 19:00Tipos Extraliga (SR) • 50. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:53 Judd BLACKWATER - 4:7
     
    57:53
    Nitra dala gól!
    Domáci sa ešte nedostali k hre bez brankára a už aj inkasovali. Mimoriadne šťastný gól strelil JUDD BLACKWATER. Tomu sa od korčule puk odrazil smerom do brány. Asistencie: Branislav Mezei, Róbert Lantoši.
    35:10 Tomáš KLEMPA - 4:6
     
    35:10
    Budapešť dáva gól! Tak MAC znižuje ďalším gólom. Tento zápas môže byť ešte poriadne zaujímavý. TOMÁŠ KLEMPA si potiahol puk do ideálnej pozície a krížnou strelou upratal puk presne k tyčke. Asistencia: Chris Bodó.
     
    29:38
    Budapešť dáva gól! Veľmi lacný gól teraz pustil Hanuljak. Túto strelu mal jednoznačne zachytiť. Puk nemal rýchlosť a ani smer, napriek tomu skončil v sieti. Gól si pripíše TAMÁS POZSGAI. Asistencie: Chris Bodó, Scott Macaulay.
    29:05 Tomáš KLEMPA - 2:6
     
    29:05
    Budapešť dáva gól! MAC dokázal streliť aj druhý gól, ktorý ide na vrub obrany Nitry. TOMÁŠ KLEMPA dostal prihrávku a išiel sám na brankára Hanuljaka. Ten dostal puk presne medzi betóny. Asistencie: Keegan Dansereau, Jared Brown.
    22:13 Keegan DANSEREAU - 1:6
     
    22:13
    Budapešť dáva gól! Domáci využili presilovú hru o dvoch hráčov. Mali kus šťastia, pretože si hostia dali vlastný gól. Pred prázdnu bránu prihrával KEEGAN DANSEREAU, ale jeho spoluhráč sa už k puku nedostal. Asistencie: Ray Dudás, Jared Brown.
    14:57 Erik ČALÁDI - 0:6
     
    14:57
    Nitra dala gól!
    Toto už snáď ozaj nie je pravda. Nitra strieľa ďalší gól a vedie o 6 presných zásahov! Stále nám neskončila ani prvá tretina. ERIK ČALÁDI zachytil odrazený puk, obišiel brankára a jednoducho zakončil do odkrytej siete. Asistencia: Kenney Morrison.
    12:50 Judd BLACKWATER - 0:5
     
    12:50
    Nitra dala gól!
    Tak toto je neskutočné, je tu ďalší gól v domácej bráne. Nitra využila ďalšiu presilovku. Ďalší gól strelil JUDD BLACKWATER, ktorý pohotovo nastavil hokejku a už nič viac nemusel spraviť. Puk si našiel cestu do siete. Asistencie: Juraj Majdan, Marek Slovák.
    11:41 Karol KORÍM - 0:4
     
    11:41
    Nitra dala gól!
    Ďalší pekný gól v podaní hostí. Tentokrát sa zaskvel KAROL KORÍM, ktorý napriahol od modrej a trafil nesmierne presne. Puk preletel okolo všetkých hráčov a skončil presne pri tyčke. Asistencie: Mitch Versteeg, Branislav Rapáč.
    09:28 Dalibor BORTŇÁK - 0:3
     
    09:28
    Nitra dala gól!
    A je tu aj tretí gól Nitry! Tento bol z kategórie jednoduchších, keďže brankár Bálizs nemôže mať čisté svedomie. Puk pred nim jemne tečoval DALIBOR BORTŇÁK. Asistencia: Branislav Rapáč.
    08:55 Kale KERBASHIAN - 0:2
     
    08:55
    Nitra dala gól!
    Ďalší gól v presilovej hre! Táto herná činnosť hosťom vychádza na jednotku. KALE KERBASHIAN dostal prihrávku na pravú stranu, odkiaľ parádne zakončil. Puk poslal presne do vrchného rohu brány. Asistencie: Marek Slovák, Kenney Morrison.
    05:05 Lane SCHEIDL - 0:1
     
    05:05
    Nitra dala gól!
    Hostia sa dokázali presadiť hneď v prvej presilovke zápasu. Pred bránou sa najlepšie zorientoval LANE SCHEIDL, ktorý sa dostal k odrazenému puku a prízemnou strelou otvára skóre. Asistencie: Graeme Mccormack, Kale Kerbashian.

    Patrik Žažo

    Góly a asistencie: 23. Dansereau (Dudás, Brown), 30. Klempa (Dansereau, Brown), 30. Pozsgai (Bodó, Macaulay), 36. Klempa (Bodó) – 6. Scheidl (Mccormack, Kerbashian), 9. Kerbashian (Slovák, Morrison), 10. Bortňák (Rapáč), 12. Korím (Versteeg, Rapáč), 13. Blackwater (Majdan, Slovák), 15. Čaládi (Morrison), 58. Blackwater (Mezei, Lantoši)


    MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Pozsgai, Macaulay, Negrin, Dudás, Garát, Vokla, Bugár – Orban, Langkow, Bodó – Klempa, Brown, Dansereau – Odnoga, Nagy, Terbócs – Pápa, Majoross, Szigeti.
    HK Nitra: Hanuljak (Šimboch) – Mezei, Mccormack, Pupák, Morrison, Rais, Versteeg, Korím, Minárik – Blackwater, Slovák, Lantoši – Scheidl, Kerbashian, Majdan – Buček, Bortňák, Rapáč – Fominykh, Čaládi, Hrušík.

    Rozhodca: Jonák, Lokšík – Tvrdoň, Vyšný – Jurčiak