Lipt. Mikuláš – Miškovec 0:2 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:2 (kon.) | B. Bystrica – Košice 5:1 (kon.)
Trenčín – Žilina 3:2 (po pr.) | Nové Zámky – Detva 3:2 (po pr.) | Budapešť – Nitra 4:7 (kon.)
koniec po predl.
HK DUKLA Trenčín
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
MsHK Žilina
Streda 13.02.2019, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 50. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:21
    Trenčín dal gól!
    A je rozhodnuté, MILAN BARTOVIČ vybojoval puk v strednóm pásme, potiahol do útočného, kde mal aj spoluhráča v prečíslení, ale rozhodol sa zakončiť z pravého kruhu a obstrelil brankára
     
    59:44
    Trenčín dal gól!
    Nakoniec to Dukle pri hre vabank vyšlo. Kapitán tímu dvakrát dostal puk na modrú a oba strelecké pokusy mu obetavo zblokoval Huževka. Tak si BRANKO RADIVOJEVIČ nakorčuľoval na pravý kruh, tam z prvej prudko trafil ľavý horný roh bránky.
    Asistencia: Peter Sojčík
     
    38:53
    Trenčín dal gól!
    Z vyložených šancí sa domáci nepresadili, potom padol gól z relatívne nevinnej akcie, od mantinelu poslal puk do ohňa Bokroš, na pravom kruhu tečoval nechytateľne PEETR SOJČÍK. Asistencia: Tomáš Bokroš.
     
    34:49
    Žilina dala gól!
    Krásna presilovková súhra hostí, Surovka dostal prihrávku k zadnému mantinelu, odtiaľ okamžite prihrával medzi kruhy, kam si nakorčuľoval PETR BERÁNEK a z prvej presne trafil.
    Asistencie: Filip Surovka, Lukáš Matejka.
     
    02:14
    Žilina dala gól!
    Po úvodných dvoch oťukávacích minútach sa druhý útok hostí usadil v tretine Beránek šikovne prihral neobsadenému MARTINOVI PODEŠVOVI, ten si položil Valenta a mal dostatok časú puk umiestniť do odkrytej brány.
    Asistencie: Petr Beránek, Lukáš Dubeň

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 39. Sojčík (Bokroš), 60. Radivojevič (Sojčík), 65. Bartovič – 3. Podešva (Beránek, Dubeň), 35. Beránek (Surovka, Matejka)


    HK DUKLA Trenčín: Valent – Starosta, Rýgl, Frühauf, Cebák, Gula, Bohunický, Bokroš – Radivojevič, Ölvecký, Sojčík – Hecl, Sádecký, Bartovič – Mikula, Radjenovic, Varga – Hudec, Dlouhý, Švec – Hlinka
    MsHK Žilina: Fučík – Matejka, Kučný, Dubeň, Jankovič, Turian, Piegl, Bagin, M.Hudec – Rudolf Huna, Húževka, Jenčík – Beránek, Podešva, Hvila – Milý, Surovka, D.Rehák – Síkela, Ondruš, Coma

    Rozhodca: M.Novák, Rencz – Šefčík, Kis-Király