Girona – Las Palmas 6:0 (kon.) | Real Madrid – Villarreal 0:1 (kon.) | Eibar – Atlético Madrid 0:1 (kon.)
La Coruña – Valencia 1:2 (kon.)
koniec
Real Madrid
0:1 (0:0)
Villarreal CF
Sobota 13.01.2018, 16:15Španielska LaLiga • 19. kolo
Predzápasové kurzy
     
    89
    Lucas Vázquez (Real Madrid) dostal žltú kartu. Striedajúci futbalista vo farbách Realu Madrid sa dopustil nedovoleného zákroku v strede poľa.
    87. Pablo Fornals (VLR) - 0:1
     
    87
    Villarreal dal gól! Domácim nevyšla stávka na totálnu ofenzívu, pretože prepadli vzadu. Rýchly brejk hostí založil Denis Čeryšev, ktorý našiel pred bránou voľného Enesa Ünala, ale ten trafil iba výborne postaveného Keylora Navasa. Odrazenú loptu však poslal oblúčikom do siete PABLO FORNALS.
     
    83
    Posledné striedanie v zostave hostí. Samuel Castillejo opustil trávnik a nahradil ho defenzívnejšie ladený Antonio Rukavina.
     
    81
    Lucas Vázquez na seba naviazal až troch protihráčov, prihral úplne voľnému Lukovi Modrićovi, ale delovka Chorváta smerovala nad bránu.
     
    76
    V tábore hostí evidujeme druhé striedanie. Na hrote útoku skončil Carlos Bacca, ktorého vymenil čerstvý Turek Enes Ünal.
     
    70
    Zinedine Zidane urobil hneď dvojitú zmenu v základnej zostave. Na lavičku odišli Gareth Bale a Isco, nahradili ich Marco Asensio a Lucas Vázquez.
     
    58
    Daniel Carvajal (Real Madrid) je dnes druhým mužom, ktorý dostáva žltú kartu. Domáci obranca zozadu nedovolene zastavil prenikajúceho Carlosa Baccu.
     
    51
    Toni Kroos si vypýtal loptu na hranici šestnástky, dostal presný center od Daniela Carvajala a jeho tvrdý volej donútil Sergia Asenja k zákroku.
     
    48
    Striedajúci Denis Čeryšev prekvapil váhajúceho Casemira, zozadu mu zobral loptu a postupoval vpred. Strela ruského futbalistu z hranice šestnástky skončila vedľa brány.
     
    46
    Hosťujúci tréner urobil cez prestávku jednu zmenu. Na ihrisku už neuvidíme Daniela Rabu, ktorého vymenil Denis Čeryšev.
    45. Cristiano Ronaldo (REA)
     
    45
    Cristiano Ronaldo nechápe, že neskóroval z tesnej blízkosti. Portugalčan dostal prihrávku pred bránu, zakončoval asi z troch metrov, no loptu napálil iba Sergia Asenja. Domáci sa sťažovali, že domácu hviezdu fauloval pri streľbe Mario Gaspar.
     
    44
    Carlos Bacca (Villarreal) uvidel v závere úvodného dejstva žltú kartu. Kolumbijčan v osobnom súboji zbytočne okopával Cristiana Ronalda.
    30. Cristiano Ronaldo (REA)
     
    30
    Obrovská príležitosť domáceho tímu. Cristiano Ronaldo zostal zabudnutý za obranou hostí, mal pred sebou už iba gólmana Sergia Asenja, loptu však poslal oblúčikom mimo brány.
     
    29
    Carlos Bacca sa zrazu ocitol vo výbornej pozícii v súperovej šestnástke. Už chcel zakončovať z tesnej blízkosti, no šancu mu zmaril Nacho Fernández.
     
    22
    Cristiano Ronaldo predviedol výbornú strelu z priameho kopu. Jeho delovka letela priamo pod brvno, ale do stredu brány, kde bol pripravený Sergio Asenjo.
    14. Gareth Bale (REA)
     
    14
    Domáci fanúšikovia už zdvíhali ruky nad hlavu, ale zbytočne. Cristiano Ronaldo našiel hlavičkou voľného Garetha Bala a ten skóroval z tesného ofsajdu.

    Tomáš Lengyel

    Góly: 87. Fornals

    Karty:   58. Carvajal (REA), 89. L. Vázquez (REA) – 44. Bacca (VLR)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 11:3. Rohy: 11:0. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 11:12.
    Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Nacho Fernández, Marcelo – Kroos, Casemiro, Modrić – Bale (70. Asensio), Isco (70. L. Vázquez), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Vallejo, Hernández, L. Vázquez, Asensio, Mayoral, Kovačić.

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Álvaro González, Bonera, J. Costa – Castillejo (83. Antonio Rukavina), Hernández, Trigueros – Raba (46. Čeryšev), Fornals, Bacca (76. Ünal).
    Náhradníci: Barbosa – Čeryšev, Marín, Ünal, Antonio Rukavina, Guerra, Francisco Torres.