Chelsea – Leicester 0:0 (kon.) | Crystal Palace – Burnley 1:0 (kon.) | Huddersfield Town – West Ham 1:4 (kon.)
Newcastle – Swansea 1:1 (kon.) | Watford – Southampton 2:2 (kon.) | West Bromwich – Brighton 2:0 (kon.)
Tottenham – Everton 4:0 (kon.)
koniec
Chelsea FC
0:0 (0:0)
Leicester City
Sobota 13.01.2018, 16:00 • Stamford Bridge, London • Anglická Premier League • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ani v druhom polčase sme napokon gól nevideli a tak sa zápas končí remízou 0:0! V druhom polčase hrali hostia veľmi aktívne, ale napokon v 68. minúte dostal červenú kartu po druhej žltej Chilwell a to potom ovplyvnilo dianie na ihrisku. Chelsea prebrala iniciatívu do svojich rúk a častejšie útočila, ale pevná defenzíva na čele s brankárom Schmeichelom všetko ustála a vybojovala na Stamford Bridge jeden bod.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prejem ešte pekný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (17:54:42)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Schmeichel priamu strelu na svoju bránu vyrazil na rohový kop. Po ňom ešte domáci okupovali pokutové územie hostí, ale dostali sa iba k nepresnej strele a tak sa zrejme zápas skončí deľbou bodov.
     
    90+3
    Tak ešte príde jedna nebezpečná situáciu zo strany domácich futbalistov! Chelsea získava priamy kop v tesnej blízkosti brány hostí a to zrejme bude už všetko, čo nám tento zápas ponúkol.
     
    90+2
    Ani teraz sa však domácim nedarí presadiť sa na útočnej polovičke, Leicester v oslabení stále drží remízu 0:0!
     
    90+1
    Napokon sa zápas predĺži ešte o 4 minúty! Dá sa tak zrejme očakávať záverečný tlak domácich futbalistov.
     
    90
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Matty James, prichádza Vicente Iborra.
     
    89
    Ofsajd teraz zastavil útočnú snahu domácich. Netrpezlivo už všetci očakávajú, koľko ešte hlavný rozhodca Jones nadstaví.
     
    88
    Do konca riadneho hraciu času ostávajú už len minútky, Chelsea je pri lopte a snaží sa o prienik na útočnú polovičku. Hostia však dobre bránia svoje územie.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Álvaro Morata (Chelsea FC).
     
    86
    Pred bránu hostí smeroval ďalší center, ale Morata si pri spracovaní lopty počínal nedovolene a tak sa do zakončenia nedostal. Leicester teraz môže podržať loptu na svojich kopačkách.
     
    85
    Ani center Azpilicuetu do pokutového územia hostí nič zaujímavého neponúkol, Leicester tak v oslabení drží remízu 0:0.
     
    84
    Sledovali sme rýchly útočný výpad hostí, ale Mahrez sa ocitol v postavení mimo hru a tak lopta pripadne na kopačky domácim futbalistom. Zápas sa už nezadržateľne blíži k svoju koncu.
     
    83
    Tréner hostí Claude Puel má k dispozícii ešte jedno striedanie. Zrejme si ho ponechá ako taktické na záver stretnutia.
     
    82
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Jamie Vardy, prichádza Demarai Gray.
     
    81
    Leicester však aj napriek tomu, že hrá v oslabení, dokáže zakladať nebezpečné protiútoky. Domáci futbalisti sa tak musia mať na pozore a takisto sa vyvarovať každému zaváhaniu.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva 10 minút, zrejme ešte aj nejaký ten nadstavený čas. Chelsea hrá o jedného hráča viacej, ale ani napriek tlaku sa zverenci Antonia Conteho do šancí nedostávajú.
     
    79
    Ani tento pokus domáceho futbalistu zmenu skóre nepriniesol, Bakayokova strela mierila len nad bránu hostí. Pomaly sa zápas blíži k záverečnej časti.

    Miroslav Revaj

    Góly:

    Karty:   57. Kanté (CHE), 87. Morata (CHE) – 18. James (LEC), 62. Okazaki (LEC), 64. Chilwell (LEC)   68. Chilwell (LEC)


    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Cahill (C) (33. Christensen), Rüdiger – Moses, Bakayoko, Kanté, Fàbregas, Alonso (59. Pedro) – E. Hazard (59. Willian) – Morata.
    Náhradníci: Caballero – Batshuayi, Willian, Christensen, David Luiz, Pedro, Zappacosta.

    Leicester City: Schmeichel (C) – Amartey, Dragović, Maguire, Chilwell – Mahrez, James (90. Iborra), Ndidi, Albrighton – Okazaki (73. Fuchs) – Vardy (82. Gray).
    Náhradníci: Hamer – Benalouane, Fuchs, Gray, Iheanacho, Iborra, Slimani.

    Rozhodca: Jones