Chelsea – Leicester 0:0 (kon.) | Crystal Palace – Burnley 1:0 (kon.) | Huddersfield Town – West Ham 1:4 (kon.)
Newcastle – Swansea 1:1 (kon.) | Watford – Southampton 2:2 (kon.) | West Bromwich – Brighton 2:0 (kon.)
Tottenham – Everton 4:0 (kon.)
koniec
Chelsea FC
0:0 (0:0)
Leicester City
Sobota 13.01.2018, 16:00 • Stamford Bridge, London • Anglická Premier League • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ani v druhom polčase sme napokon gól nevideli a tak sa zápas končí remízou 0:0! V druhom polčase hrali hostia veľmi aktívne, ale napokon v 68. minúte dostal červenú kartu po druhej žltej Chilwell a to potom ovplyvnilo dianie na ihrisku. Chelsea prebrala iniciatívu do svojich rúk a častejšie útočila, ale pevná defenzíva na čele s brankárom Schmeichelom všetko ustála a vybojovala na Stamford Bridge jeden bod.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prejem ešte pekný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (17:54:42)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Schmeichel priamu strelu na svoju bránu vyrazil na rohový kop. Po ňom ešte domáci okupovali pokutové územie hostí, ale dostali sa iba k nepresnej strele a tak sa zrejme zápas skončí deľbou bodov.
     
    90+3
    Tak ešte príde jedna nebezpečná situáciu zo strany domácich futbalistov! Chelsea získava priamy kop v tesnej blízkosti brány hostí a to zrejme bude už všetko, čo nám tento zápas ponúkol.
     
    90+2
    Ani teraz sa však domácim nedarí presadiť sa na útočnej polovičke, Leicester v oslabení stále drží remízu 0:0!
     
    90+1
    Napokon sa zápas predĺži ešte o 4 minúty! Dá sa tak zrejme očakávať záverečný tlak domácich futbalistov.
     
    90
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Matty James, prichádza Vicente Iborra.
     
    89
    Ofsajd teraz zastavil útočnú snahu domácich. Netrpezlivo už všetci očakávajú, koľko ešte hlavný rozhodca Jones nadstaví.
     
    88
    Do konca riadneho hraciu času ostávajú už len minútky, Chelsea je pri lopte a snaží sa o prienik na útočnú polovičku. Hostia však dobre bránia svoje územie.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Álvaro Morata (Chelsea FC).
     
    86
    Pred bránu hostí smeroval ďalší center, ale Morata si pri spracovaní lopty počínal nedovolene a tak sa do zakončenia nedostal. Leicester teraz môže podržať loptu na svojich kopačkách.
     
    85
    Ani center Azpilicuetu do pokutového územia hostí nič zaujímavého neponúkol, Leicester tak v oslabení drží remízu 0:0.
     
    84
    Sledovali sme rýchly útočný výpad hostí, ale Mahrez sa ocitol v postavení mimo hru a tak lopta pripadne na kopačky domácim futbalistom. Zápas sa už nezadržateľne blíži k svoju koncu.
     
    83
    Tréner hostí Claude Puel má k dispozícii ešte jedno striedanie. Zrejme si ho ponechá ako taktické na záver stretnutia.
     
    82
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Jamie Vardy, prichádza Demarai Gray.
     
    81
    Leicester však aj napriek tomu, že hrá v oslabení, dokáže zakladať nebezpečné protiútoky. Domáci futbalisti sa tak musia mať na pozore a takisto sa vyvarovať každému zaváhaniu.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva 10 minút, zrejme ešte aj nejaký ten nadstavený čas. Chelsea hrá o jedného hráča viacej, ale ani napriek tlaku sa zverenci Antonia Conteho do šancí nedostávajú.
     
    79
    Ani tento pokus domáceho futbalistu zmenu skóre nepriniesol, Bakayokova strela mierila len nad bránu hostí. Pomaly sa zápas blíži k záverečnej časti.
     
    78
    Pred bránu hostí smeroval z pravej strany veľmi zaujímavý center, ale nikoho z futbalistov v jednom či druhom drese nenašiel a lopta tak len opustila hraciu plochu. Schmeichel sa s rozohrávkou nikam neponáhľa.
     
    77
    Keď sa pozrieme na ostatné výsledky na štadiónoch, kde sa momentálne takisto hrajú zápasy 23. kola Premier League tak zistíme, že len na Stamford Bridge ešte gól nepadol.
     
    76
    Chelsea tak znova kombinuje na súperovej polovičke, ale hostia dnes predvádzajú úspešnú prácu v defenzíve. Zatiaľ to tak teda vyzerá, že každé mužstvo získa z tohto stretnutia po jednom bode.
     
    74
    Sledovali sme priamy kop hosťujúceho mužstva, ale neponúklo nám to žiadnu nebezpečnú situáciu, aj keď sa hostia na zadnej tyčke dostali do zakončenia, ale jednalo sa len o nepresný pokus.
     
    73
    K zakončeniu na bránu hostí sa teraz dostal Kanté, ale jeho projektil putoval len do rukavíc pripraveného Schmeichela. Dopredu tak teraz môžu vyraziť aj hostia, ale pochopiteľne to nijak nesilia.
     
    73
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Šindži Okazaki, prichádza Christian Fuchs.
     
    72
    Leicesteru sa však darí držať domácich ďalej od svojej brány, aj keď so stupňujúcim tlakom už hostia majú značné problémy. Do konca zápasu ešte ostáva nejaký ten čas, takže hostí čakajú veľmi ťažké chvíle.
     
    71
    Domáci kombinujú na útočnej polovičke a ich tlak sa čoraz viac stupňuje. Snáď teda vo zvyšných minútach tohto zápasu uvidíme zaujímavé situácie, lebo doposiaľ ich bolo len minimum.
     
    70
    Leicester tak teda zrejme sústredí svoje sily na bránenie bezgólového stavu. Chelsea sa už dostáva k lopte a snaží sa o prienik na súperovu polovičku.
     
    69
    Tak to je veľká nepríjemnosť pre hosťujúci celok! Chilwell po druhej žltej karte opúšťa ihrisko a Leicester bude musieť dohrávať s 10 hráčmi. Uvidíme, ako to teda ovplyvní zvyšok druhého polčasu.
    68. Ben Chilwell (LEC)
     
    68
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Ben Chilwell (Leicester City).
     
    67
    Hostia však pri prechode do útoku loptu stratili a tak sa dopredu znova dostali domáci futbalisti. Mosesov pokus však následne Schmeichela nijak neohrozil.
     
    66
    Chelsea následne ešte zahrávala rohový kop, ale ani ten žiadnu zaujímavejšiu situáciu nepriniesol. Šancu zaútočiť tak teraz budú mať aj hostia.
     
    65
    Boli sme teraz svedkami nebezpečného priameho kopu domácich futbalistov. Willian to skúsil zaujímavým spôsobom priamo na bránu hostí, ale Schmeichel aj s námahou loptu vyboxoval do bezpečia.
     
    64
    Žltú kartu dostáva Ben Chilwell (Leicester City).
     
    64
    Chelsea však napokon vyprodukovala len útočný faul a tak sa k lopte dostáva jej dnešný súper. Leicester však začína kombináciu na svojej polovičke a snaží sa o postupný útok.
     
    63
    Na útočnú polovičku sa teraz presunuli domáci futbalisti, nový muž na ihrisku Pedro sa snaží niečo zaujímavé vymyslieť. Obrana hostí si tak teraz musí dávať pozor na každé zaváhanie.
     
    62
    Žltú kartu dostáva Šindži Okazaki (Leicester City).
     
    61
    Zatiaľ však po celý zápas až na menšie výkyvy pracujú obe defenzívy pozorne a tak stále čakáme na prvý presný zásah. Vyzerá to, že kto ho dá, tak sa stane víťazom tohto stretnutia.
     
    60
    Domáci tréner sa rozhodol spraviť hneď dve zmeny. Hostia totižto začínajú byť veľmi aktívni a to sa nepáči ani domácim priaznivcom na tribúnach.
     
    59
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Eden Hazard, prichádza Willian.
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Marcos Alonso, prichádza Pedro.
     
    58
    Veľká šanca na strane hostí! Dnes veľmi aktívne Mahrez sa dostal k lopte a šikovne sa dostal až pred pokutové územie domácich, následne vystrelil do protipohybu Courtois, ale lopta trafila jedného z obrancov domácich a následne tesne minula pravú tyčku domácej brány.
     
    57
    Žltú kartu dostáva N'Golo Kanté (Chelsea FC).
     
    56
    Mahrez sa s loptou dostal do pokutového územia domácich, následne sa snažil prejsť cez obranu Chelsea a padol na zem! Hlavný rozhodca však penaltu nepíska, čo Mahreza značne hnevá.
     
    55
    K strele si to teraz chystal Albrighton, ale nepodarilo sa mu loptu vyslať na domácu bránu, pretože včas zasiahla obrana Chelsea a tak už hostia loptu strácajú.
     
    54
    Dlho však netrvalo a opäť do útoku dostáva Leicester. Domáci futbalisti sa tak teraz musia mať na pozore a vyvarovať sa chybám, ktoré by mohol ich dnešný súper potrestať.
     
    53
    Hostia podnikli rýchly protiútok, následne sa snažil individuálne presadiť Mahrez, ale jeho prienik do pokutového územia domácich úspešný nebol a tak môžu teraz zaútočiť domáci.
     
    52
    Na útočnej polovičke sa teraz usadili domáci futbalisti, ale nedarí sa im nič nebezpečného vymyslieť. Hostia navyše vysoko napádajú domácu rozohrávku a tak Chelsea nemá vôbec ľahké.
     
    50
    Postupne sa už rozbiehajú útočné akcie na oboch stranách, ale diváci na štadióne stále nemajú veľa dôvodu k radosti. Dnes to zrejme bude o jednom góle.
     
    49
    Na druhej strane sme sledovali priamy kop hostí z celkom nebezpečnej vzdialenosti, ale obrana domácich loptu dostala do bezpečia a nič nepriniesli ani nepresné zakončenia od Mahreza a Ndidiho.
     
    48
    Pred bránu hostí napokon smeroval zaujímavý center, do hlavičkového zakončenia sa už chystal Morata, ale obrana Leicester loptu včas upratala do bezpečia.
     
    47
    Aj v úvode druhého polčasu sledujeme nepresnosti na oboch stranách, momentálne sa niečo nebezpečné snažia vymyslieť domáci futbalisti.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia. Ani jeden z trénerov nespravil zmenu v zostave do tohto dejstva.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    Skončil sa prvý polčas tohto zápasu, gól sme v ňom napokon nevideli. Celkovo môžme hovoriť, že sme sledovali vyrovnaný priebeh hry, ale v úvode hrali o niečo viac aktívnejšie hostia, čo im však presný zásah neprinieslo. Obe defenzívy tak v prvom polčase pracovali úspešne a na presný zásah si budeme musieť počkať do druhého polčasu, ktorý sa začne približne o 17:02!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Napokon sa nadstavuje ešte jedna minúta!
     
    44
    Pomaly sa už naplní prvé dejstvo, do jeho konca ostáva približne jedna minúta. Uvidíme, či hlavný rozhodca Jones ešte niečo nadstaví, alebo po 45 minútach ukončí prvý polčas.
    42.
     
    42
    Po veľmi dlhej dobe sme videli aj niečo zaujímavé, keď spoza 16.tky do vyskúšal Fábregas a proti jeho nebezpečnej strele musel zasahovať Schmeichel, ktorý ale výborným zákrokom podržal svoje mužstvo!
     
    41
    Domáci futbalisti to skúšali po ľavej strane, ale nepodarilo sa im takisto nič nebezpečného vymyslieť. Prvý polčas sa už blíži ku svojmu koncu.
     
    40
    Po postupnom útoku sa do zakončenia z otočky dostal hosťujúci Albrighton, ale jeho zakončenie skončilo len na obrancov a tak sme opäť nič zaujímavého nevideli.
     
    38
    Obraz hry je teraz celkom nudný, k videniu nie je nič zaujímavé. Zrejme sa už oba celky snažia len dohrať toto dejstvo a o všetkom tak potom rozhodnúť v druhom polčase.
     
    37
    Chelsea momentálne kombinuje na svojej polovičke a snaží sa postupnými prihrávkami dostať sa na dostrel súperovej brány. Zatiaľ však v tomto zápase vynikajú obe defenzívy.
     
    36
    Následne sa zaútočiť snažili aj Leicester, ale po ľavej strane sa to hosťom nepodarilo a tak je pri lopte domáci celok, ktorý sa zatiaľ nikam neponáhľa.
    35.
     
    35
    Morata sa teraz šikovne dostal cez obrancov hostí a napokon vyslal aj strelu na bránu, ale z uhla sa mu brankára Schmeichela prekonať nepodarilo.
     
    34
    Prvý polčas sa už pomaly blíži k záveru, dianie na ihrisku je aj naďalej rovnaké a skóre 0:0 ostáva v platnosti. Uvidíme teda, či sa niektorému z celkov podarí skórovať ešte v prvom polčase a vylepšiť si tak situáciu do druhého dejstva.
     
    33
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Gary Cahill, prichádza Andreas Christensen.
     
    32
    Chelsea sa presunula na súperovu polovičku a troška preverila kvalitu obrany svojho súpera. Následne sa hostia previnili faulom a tak ešte domáci pri lopte zostanú.
     
    31
    Ubehlo nám už tridsať minút z tejto hry, stále čakáme na prvý presný zásah. Hra je celkom vyrovnaná, ale možno mierne na vrch majú hostia, ale nič im to platné nieje.
     
    30
    Následne prišiel center pred bránu hostí, do hlavičky skákal Bakayoko, ale brankár Schmeichel bol pri lopte prvý a tak nedovolil domácemu futbalistovi zakončiť.
     
    29
    Oživiť dianie na ihrisku sa teraz snažil Hazard, ale nepodarilo sa mu prejsť cez pozorná obranu súpera. Domáci sa však teraz môžu usadiť na útočnej polovičke.
     
    28
    Oba celky sa však opäť dopúšťajú množstva nepresností a tak sa hra skôr odohráva niekde v strede ihriska. Obaja brankári sú tak momentálne bez práce a len sledujú snahu svojich spoluhráčov.
     
    27
    Útočnú aktivitu teraz predviedol Okazaki, ale cez obranu domácich sa mu prejsť nepodarilo a tak hostia loptu strácajú. Šancu zaútočiť má tak teraz Chelsea.
     
    26
    Hra sa aj naďalej prelieva zo strany na stranu, viacej streleckých pokusov však vyslali hostia. Uvidíme, čo nám ešte zvyšok prvého polčasu ponúkne, zatiaľ tak sledujeme vyrovnaný priebeh zápasu.
     
    25
    Opäť sme sledovali útočný výpad hostí, tentoraz sa do zakončenia dostal Vardy, ale ani on nemieril presne a tak si ešte na prvý presný zásah budeme musieť počkať.
     
    24
    Leicester sa zakrátko opäť dostal na útočnú polovičku a k dispozícii mali hostia aj priamy kop. Mahrezov center bol však veľmi nevydarený a tak mohla domáca obrana ostať pokojná.
     
    23
    Pomaly sme sa už dostali za prvú polovičku tohto polčasu, na presný zásah stále čakáme. K videniu však už boli aj nejaké tie zaujímavejšie situácie, ale obe obrany zatiaľ pracujú úspešne.
     
    22
    Napokon sa spoza 16-tky dostal do zakončenia Mahrez, ale nemieril presne a tak táto strela vôbec nezamestnala brankára domácich Courtoisa.
     
    21
    Domáci teraz kombinovali na útočnej polovičke, ale nepodarilo sa im nič zaujímavého vymyslieť a tak sa už dopredu dostávajú hostia, zvolili však postupnejší útok.
     
    20
    Teraz sledujeme skôr nepresnosti na oboch stranách, ale zaujímavé útočné výpady. Času v prvom polčase je však ešte dostatok a snáď sa ešte v tomto dejstve dočkáme aj presného zásahu.
     
    19
    Priamy kop napokon rozohral Fábregas, ale jeho center putoval iba do rukavíc brankára Schmeichela. Chelsea sa tak už sťahuje späť na svoju polovičku.
     
    18
    Žltú kartu dostáva Matty James (Leicester City).
     
    18
    Chelsea sa opäť po rýchlom prechode dostala na útočnú polovičku a po nedovolenom zákroku na Kantého získava celkom zaujímavý priamy kop. Schmeichel si tak už stavia obranný múr.
     
    17
    Tak sa napokon aj stalo a dopredu vyrazil domáci Fábregas. Tomu sa nepodarilo pred pokutovým územím prejsť cez obranu hostí a padol na zem. Lopta sa ešte dostala k Hazardovi, ale jeho zakončenie bolo nepresné.
     
    16
    Leicester sa snaží postupnými prihrávkami preniknúť na súperovu polovičku, ale domáci futbalisti svojho súpera nikam nepúšťajú. Zároveň si však hostia musia dávať pozor na stratu lopty.
     
    15
    Morata sa to rozhodol skúsiť individuálne, ale napokon mu jeho snahu prerušil postranný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd. Lopta tak pripadne hosťujúcemu mužstvu.
     
    14
    Postupne sú tak už k videniu aj zaujímavé situácia, oba tímy podnikajú rýchly útočné výpady a snažia sa streliť dôležitý prvý gól tohto zápasu. Postupne sa už do diania zapájajú aj fanúšikovia na tribúnach.
     
    13
    Domáci ubránili rohový kop a tak sa ihneď presunuli na útočnú polovičku, po rýchlom útočnom výpade sa v pokutovom území dostal do zakončenia Fábregas, ale brankár Schmeichel bol pozorný a výborným zákrokom podržal svoje mužstvo!
     
    11
    Hostia však opäť prenikli až do pokutového územia domácich, tam sa po výbornej prihrávke dostával do zakončenia Okazaki. ale obrana Chelsea pred ním loptu odkopla na rohový kop.
     
    10
    Chelsea sa snaží odpovedať na aktivitu svojho súpera, postupne sa už domáci dostávajú na útočnú polovičku a snažia sa niečo nebezpečné vymyslieť. Leicester sa tak teraz musí mať na pozore.
     
    9
    Leicester začína byť veľmi aktívny, sledovali sme ďalší center pred bránu domácich, po ňom sa do zakončenia dostal Vardy, ale ani jeho snaha úspešná nebola. Uvidíme, čo nám prinesú nasledujúce minúty tohto zápasu.
     
    8
    Prvá zaujímavejšia situácia v tomto zápase! Amartey pekne zabojoval pri postrannej čiare a následne sa s loptou dostal až do pokutového územia domácich, jeho prihrávka smerovala na voľného Okazakiho, ale na poslednú chvíľu k nemu dostúpila domáca obrana a neumožnila mu skórovať.
     
    7
    Hostia sa postupnou kombináciou presunuli pred pokutové územie domácich, Ndidi následne centroval pred bránu Chelsea, ale lopta opustila hraciu plochu a bude to tak výkop od brány a postará sa oň brankár Courtois.
     
    6
    Postupne však už hostia svoju kombináciu presunuli na vlastnú polovičku, zatiaľ tak moc záživné stretnutie nesledujeme. Zápas sa však ešte len rozbieha, a snáď uvidíme viacej zaujímavých situácii.
     
    5
    Leicester aj naďalej kombinuje na útočnej polovičke, domáci sa snažia o vysoké napádanie, ale hostia stále úspešne držia loptu na svojich kopačkách.
     
    4
    Na útočnú polovičku sa už presunuli futbalisti Leicesteru, momentálne si však len posúvajú loptu medzi sebou a čakajú na vhodnú situáciu z ktorej by sa dalo vymyslieť niečo nebezpečné.
     
    3
    Boli sme svedkami prvého rohového kopu v tomto zápase. Fábregas ho rozohral nakrátko, následne sa spoza pokutového územia dostal do zakončenia Moses, ale jeho strelu zblokovala obrana hostí do bezpečia.
     
    2
    Hostia sa po zisku lopty snažili o rýchly protiútok, ale Vardy sa ocitol v postavení mimo hru. Dopredu tak už postupne prenikajú domáci futbalisti.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti, ktorí sa tak môžu pokúsiť o prvý útočný výpad v tomto zápase.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas tohto zápasu sa tak už čoskoro začne!

    Pri sledovaní tohto prenosu vám prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Príjemné sobotné popoludnie prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu 23. kola anglickej Premier League medzi mužstvami Chelsea FC a Leicester City už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Tabuľkové postavenie do úlohy favorita stavia domáce mužstvo, ale Leicester je v posledných zápasoch vonku zase veľmi silný a tak sa určite máme na čo tešiť. Zostavy oboch mužstiev sú už známe a zverejnené, môžte si ich prezrieť.

    Tesne pred výkop sa vám opäť prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Cahill (C), Rüdiger – Moses, Bakayoko, Kanté, Fàbregas, Alonso – E. Hazard – Morata

    Náhradníci: Caballero – Batshuayi, Willian, Christensen, David Luiz, Pedro, Zappacosta

    Leicester City: Schmeichel (C) – Amartey, Dragović, Maguire, Chilwell – Mahrez, James, Ndidi, Albrighton – Okazaki – Vardy

    Náhradníci: Hamer – Benalouane, Fuchs, Gray, Iheanacho, Iborra, Slimani

    Rozhodca: Jones
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Chelsea FC a Leicester City. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 16:00!

    Cez víkend opäť pokračuje aj anglická Premier League. Na programe je jej 23. kolo a to prinesie aj súboj na Stamford Bridge, kde domáca Chelsea privíta Leicester.

    Chelsea FC:
    Domáci futbalisti majú momentálne na svojom konte 46 bodov a tak sa nachádzajú v tabuľke na treťom mieste. Na druhý Manchester United strácajú domáci len jeden bod, majú však horšie skóre. Posledná forma Chelsea je veľmi impozantná, z posledných 5 zápasov získali domáci 11 bodov a pred štvrtým Liverpoolom tak majú náskok 2 body. V poslednom zápase Chelsea remizovala vo veľkom derby s Arsenalom 2:2!

    Leicester City:
    Hostia sa v úvode ročníka trápili. Momentálne však majú na svojom konte 30 bodov a nachádzajú sa tak na 8. mieste, teda v pokojných vodách. Posledná forma hostí však nie je moc priaznivá, z posledných 5 zápasov získali len 4 body. V poslednom meraní síl však dokázali uspieť, keď doma porazili Huddersfield presvedčivo 3:0!

    Favorit:
    Tabuľkové postavenie a papierové predpoklady do tejto úlohy stavajú domáce mužstvo. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.

    Zápas vám z pozície komentátora tohto prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Miroslav Revaj

    Góly:

    Karty:   57. Kanté (CHE), 87. Morata (CHE) – 18. James (LEC), 62. Okazaki (LEC), 64. Chilwell (LEC)   68. Chilwell (LEC)


    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Cahill (C) (33. Christensen), Rüdiger – Moses, Bakayoko, Kanté, Fàbregas, Alonso (59. Pedro) – E. Hazard (59. Willian) – Morata.
    Náhradníci: Caballero – Batshuayi, Willian, Christensen, David Luiz, Pedro, Zappacosta.

    Leicester City: Schmeichel (C) – Amartey, Dragović, Maguire, Chilwell – Mahrez, James (90. Iborra), Ndidi, Albrighton – Okazaki (73. Fuchs) – Vardy (82. Gray).
    Náhradníci: Hamer – Benalouane, Fuchs, Gray, Iheanacho, Iborra, Slimani.

    Rozhodca: Jones