Bayern – Augsburg 3:0 (kon.) | Hoffenheim – Frankfurt 1:1 (kon.) | Leverkusen – Lipsko 2:2 (kon.)
Mainz – Kolín nad Rýnom 1:0 (kon.) | Wolfsburg – Freiburg 3:1 (kon.) | Hertha – Mönchengladbach 2:4 (kon.)
koniec
TSG 1899 Hoffenheim
1:1 (0:1)
Eintracht Frankfurt
Sobota 18.11.2017, 15:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Nemecká Bundesliga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Zaznel záverečný hvizd hlavného rozhodcu, ktorý ukončil dnešné stretnutie. V ňom sme sa dočkali remízového výsledku 1:1. Frankfurt sa mohol v prípade víťazstva posunúť na priebežnú tretiu priečku, čo sa im napokon v nadstavenom čase nepodarilo. Odo mňa to je z tohto stretnutia všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (17:23:52)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:3.
    Střely mimo: 4:2.
    Rohy: 4:3.
    Ofsajdy: 3:6.
    Fauly: 14:19.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
    90+2. Mark Uth (HOF) - 1:1
     
    90+2
    Hoffenheim dal gól!
    Gól strelil MARK UTH, ktorý si zbehol pred hranicu malého vápna, kde dostal milimetrovú prihrávku. Do nej sa oprel z prvej a poslal loptu až za chrbát gólmana. Stav stretnutia je 1:1!
     
    90+1
    V druhom polčase sa nadstavujú ešte 3 minúty navyše.
     
    89
    Loptu majú pevne pod kontrolou domáci futbalisti, ktorí sa usadili na polovici súpera. Nechajme sa prekvapiť, či sa im v závere podarí vyrovnať.
     
    87
    Ante Rebić bol faulovaný vo vlastnom pokutovom území, čo si všimol aj hlavný arbiter. Frankfurt sa s rozohrávkou nepriameho voľného kopu nebude príliš ponáhľať.
     
    86
    Kerem Demirbay načechral do šestnástky nebezpečný center z rohového kopu, ale nikto zo spoluhráčov nedokázal predskočiť obranu súper.
     
    85
    Nadiem Amiri si nabehol na presný pas a sám pred brankárom umiestnil loptu po svojej pravici. Lukáš Hrádecký predviedol svoje kvality a štýlovo strelecký pokus zlikvidoval.
     
    84
    Luka Jović predviedol nešetrný zákrok a Felix Zwayer nemal inú možnosť, než zapískať.
     
    83
    Kerem Demirbay dokázal odcentrovať z ľavej strany, ale len do miest, kde stál osamotený obranca, ktorý loptu okamžite upratal.
     
    82
    Nadiem Amiri sa snažil prekvapiť gólmana strelou z veľkej vzdialenosti. Loptu síce nasmeroval medzi tri žrde, ale brankár si s týmto pokusom hľadko poradil a strelecký pokus zneškodnil.
     
    81
    Jetro Willems pristúpil k realizácii rohového kopu a loptu poslal do šestnástky. Jeho pokus ale našiel iba hlavy hráčov súpera, ktorí nebezpečie odvrátili.
     
    80
    Ante Rebić sa dostal spoločne s loptou až do šestnástky súpera, odkiaľ sa z väčšieho uhla snažil nájsť lepšie postaveného spoluhráča. To sa mu nepodarilo, ale dostal sa k odrazenej lopte, ktorú však poslal len do miest, kde stál pripravený gólman. Frankfurt bude pokračovať rohovým kopom.
    79. Ante Rebić (FRN), Oliver Baumann (HOF)
     
    79
    Andrej Kramarić sa snažil dostať do pokutového územia individuálnym spôsobom, ale jeho prenik mu nevyšiel podľa predstáv. O loptu veľmi rýchlo prišiel.
     
    78
    K realizácii voľného kopu sa postavil Jetro Willems, ale jeho mäkkučký center dopadol len na hlavu brániaceho hráča, ktorý ju poslal za hranicu vlastného vápna,
     
    77
    Po nedovolenom zákroku získava Eintracht Frankfurt výhodu v podobe voľného kopu.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 90+2. Uth – 13. K-P. Boateng

    Karty:   24. Stendera (FRN), 55. Gaćinović (FRN)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:6. Fauly: 14:19.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Akpoguma, Vogt (C), S. Posch – Rupp (54. Gnabry), Demirbay, Grillitsch, Geiger (73. Amiri), N. Schulz – Uth, Wagner (63. Kramarić).
    Náhradníci: Kobel – Amiri, Polanski, Zuber, Nordtveit, Gnabry, Kramarić.

    Eintracht Frankfurt: Hradecky – Salcedo, D. Abraham (C), Falette, Willems – Gaćinović (75. G. Fernandes), K-P. Boateng, Stendera (60. Hasebe) – M. Wolf, Haller (70. Jović), Rebić.
    Náhradníci: Zimmermann – Tawatha, Hasebe, G. Fernandes, Kamada, Jović, Hrgota.

    Rozhodca: Zwayer – Schiffner, Achmüller