AS Rím – Lazio 2:1 (kon.) | Neapol – AC Miláno 2:1 (kon.)
koniec
SSC Neapol
2:1 (1:0)
AC Miláno
cz Sobota 18.11.2017, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Talianska Seria A • 13. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 4:8. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 17:7. (22:40:34)
     
    Je dobojováno! Dnešní utkání mezi Neapolí a AC Milán nakonec končí vítězstvím domácích hráčů, kteří předvedli velmi dobrý výkon. Naopak hosté tahali povětšinu utkání za kratší konec a zvedající se aktivita ke konci zápasu přišla už opravdu příliš pozdě. Neapol tak bere z dnešního utkání tři body a i nadále se může ohřívat na vrcholu tabulky.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Raúl Albiol (SSC Neapol).
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Allan (SSC Neapol).
     
    90+3
    Kalinič si v šestnátce dělal prostor až moc okatě a je mu pískán faul. Reina pochopitelně trochu podrží svůj odkop od branky.
    90+2. Alessio ROMAGNOLI - 2:1
     
    90+2
    AC Milán právě vstřelil branku!
    No vida, hosté krátce před konečným hvizdem snižují! ALESSIO ROMAGNOLI si počkal na padající balón, který z první napálil nekompromisně k tyči. Drama je tady!
     
    90+2
    Hosté jsou i nadále u míče, avšak stále daleko od soupeřovy branky. O vítězi zápasu vypadá být jasno...
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    87
    Romagnoli si hodně zavařil a může děkovat pomeznímu rozhodčímu. Ten totiž po jeho ztrátě míče odmával ofsajd jednomu z domácích hráčů.
     
    86
    Koulibaly zkusil poslat pas na Insigneho, který si v souboji s Bonuccim pomáhal rukama. I tentokráte se píská faul.
     
    85
    Mimo jiné, dnešní utkání doprovází skvělá fanouškovská kulisa. Domácí příznivci jsou hodně slyšet, což musí fotbalisty ve tmavých dresech jednoznačně motivovat.
     
    84
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Riccardo Montolivo, přichází Lucas Biglia.
     
    83
    Mertens se těsně před šestnáctkou zrodil v ofsajdu a je tak po zakončení. Neapol začíná pouze bránit, naopak hosté se snáží alespoň o čestnou trefu.
     
    82
    I další centrovaný balón si našel jeden z hráčů domácího celku. Nejvýš ve vzduchu byl tentokráte Koulibaly, který zažehnal hrozící nebezpečí.
     
    81
    O několik vteřinek později skončil na zeleném pažitué také Silva. Proti pravidlům se pro změnu provinil Koulibaly, jenž šel do Portugalce nohou napřed.
     
    80
    Insigne nedokázal přejít přes velmi dobře postaveného Musacchia, který si sám vybojoval faul na polovině hřiště. Sudí vše uviděl a odpískal nedovolený zákrok.
     
    79
    A ten nebyl vůbec špatný. Na malém vápně totiž přizvedl balón jeden z hráčů a ten pouze proletěl kolem hrstky hráčů na zadní tyči.

    David Suchý

    Góly: 34. L. Insigne, 73. P. Zieliński (D. Mertens) – 90+2. A. Romagnoli

    Karty:   90+4. Allan (NEA), 90+4. Albiol (NEA) – 5. Borini (ACM)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 4:8. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 17:7.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Rui (66. Ch. Maggio) – Allan, Jorginho, Hamšík (C) (69. P. Zieliński) – Callejón (78. Rog), D. Mertens, L. Insigne.
    Náhradníci: Rafael Cabral, Sepe – Ch. Maggio, Giaccherini, Nikola Maksimović, P. Zieliński, Chiricheş, Rog, Ounas, Diawara.

    AC Miláno: G. Donnarumma – Musacchio, Bonucci (C), A. Romagnoli – Borini (77. Abate), Kessié, Montolivo (84. Biglia), Bonaventura – Suso (45+2. André Silva), Locatelli – N. Kalinić.
    Náhradníci: Storari, An. Donnarumma – J. Mauri, André Silva, Abate, C. Zapata, Biglia, Gabbia, Antonelli, Ricardo Rodríguez, Cutrone.