Sparta Praha – Arnhem 1:1 (kon.)
koniec
AC Sparta Praha
1:1 (0:1)
SBV Vitesse Arnhem
cz Štvrtok 20.07.2017, 20:00 • Generali Arena • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Vítám vás u generálky na novou sezónu, v níž si AC Sparta Praha pozvala SBV Vitesse Arnhem. Utkání se odehraje ve čtvrtek ve 20 hodin, kdy duel uvidí Generali Arena.
     
    SBV Vitesse Arnhem

    Vitesse v loňské sezóně obsadilo v Eredivisie pátou příčku, čímž se automaticky kvalifikovalo do skupinové fáze Evropské ligy. Arnhem před novou sezónou prošel řadou změn, kdy tým opustilo a naopak přišlo mnoho hráčů.

    Příchody: Mukhtar Ali (Chelsea), Remko Pasveer (PSV), Tim Matavž (Augsburg), Thulani Serero (Ajax), Thomas Bruns (Heracles), Valeri Kazaišvili (Legia).

    Odchody: Juning Žang (WBA), Marvelous Nakamba (Bruggy), Ricky van Wolfswinkel (Basilej).

    Vitesse v přípravě

    Zatímco pro Letenské je dnešní utkání generálkou na novou sezónu, tak Vitesse je uprostřed přípravy. Holandský tým zatím odehrál tři zápasy, ale ani jednou neodešel vítězně. Po Spartě čekají na Arnhem, ještě anglické celky, kterými jsou Aston Villa a Reading.

    Vitesse – Oleksandrija (UKR) 0:2
    Vitesse – Oostende (BEL) 1:1
    Basaksehir (TUR) – Vitesse 1:1
     
    AC Sparta Praha

    Letenští po loňské nepovedené sezóně v přípravě "překopali" celé mužstvo. Sparta angažovala Andreu Stramaccioniho, jenž si do hlavního města přivedl spoustu bývalých kolegů. Tým českého celku hodně posílil a právě dnes by měla Sparta předvést, že je na nový ročník dobře připravena.

    Letenští před pár dny svolali tiskovou konferenci, kde se italský kormidelník rozpovídal o herním projevu, ale také všechny přítomné ujistil, že kapitánem týmu zůstává David Lafata. Dále pak uvítal návrat Tomáše Rosického. U "malého Mozarta" je jasné, že dnes od úvodní minuty nenastoupí. V posledních dnech se v médiích objevila zpráva, že by na Letnou mohl přijít Wesley Sneijder. Ovšem finanční nároky holandského reprezentanta byly příliš vysoké.

    Příchody: Vukadin Vukadinović (Zlín), Eldar Civič (Slovácko), Lukáš Štetina (Dukla), Marc Janko (Basilej), Martin Dúbravka (Liberec), Tal Ben Chaim (Maccabi Tel-Aviv), Srdjan Plavšić (Crvena Zvezda), Semih Kaya (Galatasaray).

    Odchody: Miroslav Miller (konec kariéry), Marek Štěch (Luton), Aleš Čermák (Plzeň).

    Sparta v přípravě

    Letenští odehráli v přípravě na novou sezónu pět duelů a pouze jednou odešli poraženi. Sparťané absolvovali dvě soustředění a už ladí formu na začátek nového ročníku. Hra českého klubu se pomalu, ale jistě zlepšuje, a tak se můžeme těšit, co nám předvede právě v generálce.

    Sparta – Karlovy Vary 6:0
    Sparta – Táborsko 3:1
    Sparta – Dynamo Kyjev (UKR) 1:4
    Sparta – Ingolstadt (GER) 2:2
    Sparta - Blackburn (ENG) 1:0
     
    Vzájemné duely

    Oba celky se spolu utkaly pouze jednou a to v přípravě v červenci 2015. Utkání se odehrálo na neutrální půdě a skončilo remízou 1:1. Vitesse se již ve druhé minutě dostalo do vedení, když se prosadil Abiola Dauda. Ovšem ke konci prvního poločasu vyrovnal šikovný Ladislav Krejčí. V závěru zápasu ještě oslabil Spartu Bořek Dočkal, jenž viděl červený kartónek. Ovšem nic dalšího se už nestalo.
     
    Ještě jednou vítám příznivce pražské Sparty i všechny fanoušky fotbalu. Do začátku zápasu zbývá necelá hodina a již jsou známy sestavy, které si za pár minut představíme.
     
    Úvodní sestavy:

    AC Sparta Praha: Dúbravka – Zahustel, Kaya, Štetina, Vatajelu – Sáček, Frýdek M. – Šural, Lafata, Kadlec V. – Janko.
    Náhradníci: Koubek, Karavajev, Ćivić, Plavšić, Juliš, Piško.

    SBV Vitesse Arnhem: Pasveer, Dabo, Van der Werff, Kruiswijk, Büttner, Serero, Bruns, Foor, Rashica, Ten Teije, Linssen.
    Náhradníci: Colkett, Matavz, van Bergen, Ali, Houwen, Lelieveld, Kashia, Bayazit, Faye, Kotte.

    Rozhodčí: Příhoda – Moláček, Melichar.
     
    Atmosféra v Generali Areně houstne, vždyť sparťanští fanoušci očekávají, v jaké formě se jejich hráči nacházejí. Zároveň také budou sledovat utkání CZ Bělehrad – Irtyš Pavlodar, z něhož vzejde soupeř pro Letenské v předkole Evropské ligy.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí pan Radek Příhoda poprvé foukl do píšťalky, čímž zahájil utkání. Jako první se balonu dotkl Janko, ale Sparta po dlouhém nákopu o míč přišla.
     
    2
    U postranní čáry bylo hned několik hráčů, ale nejlépe se zorientoval Václav Kadlec, jenž balon posílá až k hostujícímu brankáři. Poprvé se ozývají domácí fanoušci.
     
    3
    Vitesse se poprvé ocitlo v útočné akci. Foor na levé straně vysunul Büttnera, jehož snažení zastavuje Zahustel. Ovšem Sparta opět rychle přišla o míč a čeká na další útok soupeře.
     
    4
    V úvodu utkání je aktivní Büttner, který se opět pokusil dostat do vápna Sparty. Ovšem Kaya předvedl dobrý obranný zákrok skluzem. Holanďané budou jen vhazovat.
     
    5
    Vitesse se poprvé snaží útočit po pravé straně, kde se mimo hrací plochu dostal Dabo. Sparťané budou vhazovat, ale začátek je z jejich stranu nemastný – neslaný.
     
    6
    Holandský tým opět získal balon, který rychle letěl na levou stranu. Ovšem pas k postranní čáře přeběhl Linssen, a tak bude vhazovat opět Sparta.
     
    7
    Sparťané začali další útočnou akci od Lukáše Štetiny, který měl míč dlouho u nohy a dostal se pod tlak. Sparťanský obránce neměl komu přihrát, a tak o míč přišel po nepřesné přihrávce dopředu.
     
    8
    Za obranou Sparty číhal rozběhnutý Bryan Linssen, jehož stíhal Štetina. Hostující ofenzivní hráč zakončoval placírkou, ale Dúbravka si počínal skvěle a připisuje si první velký zákrok.
     
    9
    Letenští dobrým napadáním získali míč a kombinují na vlastní polovině hrací plochy. Ovšem domácí brankář se nepohodl se Štetinou, a tak se k balonu vrací Vitesse.
     
    10
    Josef Šural pokryl centrovaný míč od pravé lajny, ovšem Vitesse bude rozehrávat rohový kop. Martin Dúbravka muí být hodně pozorný.
     
    11
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro Letenské! BRYAN LINSSEN se na malém vápně odpoutal od Kayi, který nechal soupeře zcela volného. Ofenzivní hráč Vitesse se dostal k hlavičce, která končí za brankovou čárou.
    10. Bryan LINSSEN - 0:1
     
    13
    Sparťané působí v úvodu utkání hodně zaskočeně. Zatím jejich hra není taková, jakou by si fanoušci tohoto klubu přáli. Vitesse je všude dříve a zaslouženě vede.
     
    14
    Hostující tým rozehrál další standardní situaci, kterou odvrátil Josef Šural. Arnhem se opět dostal k míči, ale pro centrovaný balon si vyběhl letenský brankář.
     
    15
    Další varování pro Spartu! K centru z pravé strany se dostal Foor, jenž nejprve předskočil svého strážce a následně z hranice malého vápna bránu přestřelil.
     
    16
    Michal Sáček se nabídl spoluhráči a došel si pro faul. Sparta bude rozehrávat první standardní situaci z nadějné pozice. Pro centr si došel hostující brankář, jenž kolenem odstavil Janka.
     
    18
    Rashica se snažil na pravé straně zbavil svého strážce. Ovšem defenziva tentokrát zapracovala dobře, a tak budou vhazovat domácí.
     
    19
    Je za námi dvacet minut hry a nutno říct, že hlavním problémem Sparty je fakt, že rudí neudrží balon na kopačkách. Zatím směrem dopředu hrají domácí velice špatní a jsou neviditelní.
     
    21
    Hostující obrana se opět celkem snadno dostala k míči a hráči v žlutočerných dresech kombinují na vlastní polovině hrací plochy. Vitesse se ovšem pomalu, ale jistě přesouvá na polovinu Sparty.
     
    22
    Podél levé postranní čáry se rozeběhl Josef Šural, který si vynutil faul soupeře. Letenští rozehrávají z klidné pozice, ale balon jde pouze na kopačky obránců.
     
    23
    V posledním momentu byl příliš důrazný Václav Kadlec, jenž u rohového praporku doslova zboural krajního obránce. Z tribun se sice ozýval potlesk, ale krajního záložníka to moc netěší.
     
    24
    David Lafata předvedl zákrok, který si říkal o první žlutou kartu. Ovšem rozhodčí Příhoda asi moc hráče trestat nebude.
     
    25
    Sparťané přenesli hru na pravou stranu, kde dostal dost času Václav Kadlec. Jeho centr přeletěl Davida Lafatu a doputoval na hlavu jednoho ze stoperů.
     
    26
    Ten Teije si říkal o balon do prostoru, ovšem dostal ho do souboje s obráncem. Balon nakonec skončil až v rukavicích Martina Dúbravky, jenž se ani nezapotil.
     
    27
    Hostující tým je v kombinaci velice silný, ale poslední přihrávku za obranu Sparty pokazil Ten Teije. Na jeho počínání si zkušeně počíhal Kaya, jenž zakládá další útok českého celku.
     
    28
    Ondřej Zahustel jen stínoval střelce jediného gólu, který se sice dostal k centru, ale míč z jeho kopačky skončil jen nad brankou.
     
    30
    Půlhodina hry je minulostí a Sparta stále čeká na první střelu mezi tři tyče. V další útočné akci jsou hosté! Rashica si ve vápně posadil na trávník Vatajelua a následně odcentroval. Ovšem na zadní tyči se vysokou nohou pomohl Linssen.
     
    31
    Opět Rashicaobešel krajního obránce Sparty, kterého zastoupil Štetina. Letenský stoper skočil do střely soupeře a míč míří opět na rohový kop.
     
    32
    Míč od rohového praporku poslal do hry Büttner, jehož centr mířil do míst, kde vládne slovenský brankář ve službách Sparty. Uvidíme po delší útočnou akci Letenských.
     
    33
    Sparťané si přihrávají kolem půlící čáry, což se nelíbí fanouškům, kteří poprvé spustili pískot. Vatajelu se pokusil o centr, jenž zamířil přesně do míst, kam si došel Pasveer.
     
    35
    Arnhem získal balon a velmi rychle přešel na polovinu domácích. To jsme zatím od Sparty v dnešním utkání neviděli. Letenským se sice podařilo zažehnat nebezpečí, ale zatím jejich hra je bez nápadu.
     
    36
    Doprostřed hrací plochy si navedl balon Büttner, jenž byl pár metrů před pokutovým územím faulován Václavem Kadlecem. A tohle je hodně zajímavá pozice pro Vitesse!
     
    37
    K rozehrání přímého kopu se postavil sám faulovaný hráč, jenž mířil do pravého horního rohu. Ovšem jeho pokus byl hodně nepřesný, a tak mohl zůstat domácí brankář v klidu.
     
    38
    Do dalšího rychlého protiútoku se hnal Rashica, jenž přihrávku za obranu Sparty uspěchal. Výborně zasáhl Kaya, který si pohlídal pas soupeře.
     
    39
    Sparťanští hráči mohli jít do rychlého protiútoku, ale místo přihrávky na ofenzivní hráče šel balon až na obránce. To se opět nelíbí fanouškům, kteří pískají.
     
    40
    Hostující tým dlouho otálel s rozehrávkou, kterou Letenští dobře napadali. Ovšem Pasveer se z nepříjemné pozice dostal a střela byla k vidění na druhé straně. O nepřesný pokus se totiž postaral Büttner.
     
    41
    Po rohovém kopu mohlo být vyrovnáno! Na zadní tyči se dostal k hlavičce Josaf Šural, jehož pokus mířil přesně k tyči, kde stál jeden z bránících hráčů. Následným pokusem placírkou netrefil z druhé vlny branku Václav Kadlec.
     
    43
    To byla první vážnější akce Sparty, ale zatím jediná v prvním poločase. Troufnu si říct, že letenští fanoušci čekali od vlastního týmu daleko více.
     
    45
    První poločas se blíží ke svému konci a u balonu jsou hostující hráči, kteří opět hledají cestičku k vápnu Sparty. Ovšem ta zastavila útok soupeře na levé straně.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    V prvním poločase byl daleko lepší hostující tým a Sparťané odcházejí do kabin za pískotu svých fanoušků. Hra letenského týmu byla v prvním poločase špatná a výkon Sparty může být ve druhé části pouze lepší. Domácí tým si vytvořil pouze jednu obrovskou šancí a potřeboval by více držet balon na kopačkách. Vitesse hraje kombinačně velice dobře a má rychlý přechod do útoku. Uvidíme, co si pro nás oba celky připraví ve druhé pětačtyřicetiminutovce.
     
    V Bělehradu se hraje pětadvacátá minuta a domácí celek vede 1:0!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu SBV Vitesse Arnhem: ze hřiště odchází Van der Werff, přichází Kotte.
    Střídání v týmu SBV Vitesse Arnhem: ze hřiště odchází Kruiswijk, přichází Kashia.
     
    46
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Václav Kadlec, přichází Vjačeslav Karavajev.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Ondřej Zahustel, přichází Srdjan Plavšić.
     
    47
    Oba trenéři provedli do druhého poločasu dvě změny. Vraťme se na zelený pažit, kde se již hraje. Autové vhazování prodloužil Janko, ale míč zamířil jen k hostům.
     
    48
    Srdjan Plavšić si navedl míč doprostřed hrací plochy, kde přihrál na volného Josefa Šurala. Jeho pokus z voleje zamířil pouze vysoko nad bránu hostujícího celku.
     
    48
    Letenští přišli těsně před půlící čárou o balon a na jejich obranu se hnal rychlý útok. Celou akci zatažením za dres zastavil Vatajelu, jeho Příhoda důrazně napomíná.
     
    50
    Sparťané by potřebovali předvést rychlé přechody do útoku a nějaký nápad na připravenou holandskou obranu. Zatím se to ale domácímu celku moc nedaří.
     
    51
    Žlutou kartu dostává Lukáš Štetina (AC Sparta Praha), jenž důrazně dohrál soupeře u půlící čáry. Radek Příhoda neměl jinou možnost než domácího stopera potrestat.
     
    52
    Jednadvacetiletý Rashica opět ukázal rychlé nohy, ale tentokrát pas na něj byl až příliš dlouhý a skončil až v zámezí. Bude se odkopávat od branky, kterou hájí Dúbravka.
     
    53
    Sparta roztáhla hru na pravou stranu, kde měl dost času Karavajev. Ruský krajní obránce předvedl přízemní centr, který u první tyče odvrátil soupeř.
     
    54
    Josef Šural si u postranní čáry výborně pokryl balon a vybojoval pro Spartu standardní situaci. Volný kop rozehrál Vatajelu, ovšem jeho centr nepřeletěl prvního bránícího hráče v pokutovém území.
     
    55
    Další centr do vápna poslal nadějný Michal Sáček, jenž hledal Janka. Ovšem letenský útočník se díky soupeři k hlavičce neprodral.
     
    56
    Marc Janko mohl vyrovnat, ale selhal v koncovce! Rakouský útočník si počkal na zaváhání obrany, ale lob se mu vůbec nepovedl.
    56. Marc Janko
     
    57
    Sparta rozehrála další rohový kop, který zamířil na hlavu Davida Lafaty. Jenže jeho hlavička mířila doprostřed branky, kde byl pozorný Pasveer. Sparťanský kapitán si pro zakončení našel výbornou pozici, škoda nepovedené hlavičky.
     
    60
    Vjačeslav Karavajev naznačil pohyb podél postranní čáry, ale navedl si balon doprostřed hrací plochy. Ovšem zakončení ruského obránce bylo hodně nepřesné, ale viděli jsme další světlý moment ve hře Letenských.
     
    61
    Tak to měla být branka! Srdjan Plavšić využil nejistého vyběhnutí hostujícího brankáře. Zvedl hlavu a viděl před brankou nabíhajícího Janka, před nímž odkopl míč jeden z obránců.
     
    61
    Sparta právě vstřelila branku!
    Do druhé pětačtyřicetiminutovky nastoupila úplně jiná Sparta a hned je český tým více ve hře. Na centr do rohového praporku naskočil Marc Janko, jehož hlavička zamířila k zadní tyči. Celou akci zavíral JOSEF ŠURAL, jenž procedil balon za brankovou čáru.
    61. Josef ŠURAL - 1:1
     
    65
    Na pravou stranu si seběhl letenský kapitán David Lafata, jenž měl před sebou soupeře. Sice se mu podařilo odcentrovat, ale ve vápně našel jen jednoho ze stoperů.
     
    66
    Žlutou kartu dostává Martin Frýdek (AC Sparta Praha), který může být rád, že se nešel sprchovat. Letenský středopolař skluzem zajel do Daboa.
     
    67
    Žlutou kartu dostává Serero (SBV Vitesse Arnhem), jenž je za řeči dalším potrestaným hráčem.
     
    68
    Domácí hráči opět nechali soupeře ve vlastní šestnáctce hrát a málem se Vitesse dostalo opět do vedení. Křižnou střelou se prezentoval Foor, jehož pokus mířil do branky, ale Dúbravka vytáhl další bravurní zákrok.
     
    69
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Serero, přichází Colkett.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Dabo (SBV Vitesse Arnhem), který nenechal rozehrát Martina Frýdka. Hostující záložník je tedy potrestán za zdržování hry.
     
    72
    V posledních minutách hráli zejména Sparťané hodně důrazně, ale nyní se vše uklidňuje. Letenští získali míč a budou vhazovat. Uvidíme v jejich podání další postupný útok.
     
    73
    Bohužel se Sparta míče jen zbavila míče a bude se muset bránit. Na levé straně se snažil uvolnit Foor, ale toho přes sebe nepustil Karavajev.
     
    74
    Krásná akce Sparty, po které hlavou zakončil Janko! David Lafata mohl roztáhnou hru do strany, ale nakonec zvolil centr na zadní tyč. Ovšem Marc Janko si počínal nedůrazně a trefil prostor, kde stál hostující gólman.
     
    75
    Letenský kapitán dotíral na posledního bránícího hráče soupeře, který si situaci nekomplikoval a přihrál brankáři.
     
    76
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Josef Šural, přichází Eldar Ćivić.
     
    76
    Střídání v týmu SBV Vitesse Arnhem: ze hřiště odchází Ten Teije, přichází Matavz.
    Střídání v týmu SBV Vitesse Arnhem: ze hřiště odchází Dabo, přichází Lelieveld.
     
    79
    Utkání pomalu míří do poslední desetiminutovky a stav zápasu je stále otevřený. Vitesse se mohlo dostat zpátky do vedení, ale tvrdou přihrávku dostal Foor. Jeho pokus minul branku Sparty a hostující hráč je na sebe hodně naštvaný.
     
    80
    Hra se ve druhém poločase hodně vyrovnala a místy je Sparta lepším týmem na zeleném pažitu.
     
    81
    Střídání v týmu SBV Vitesse Arnhem: ze hřiště odchází Bruns, přichází Faye.
    Střídání v týmu SBV Vitesse Arnhem: ze hřiště odchází Rashica, přichází van Bergen.
    Střídání v týmu SBV Vitesse Arnhem: ze hřiště odchází Linssen, přichází Ali.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Bogdan Vatajelu (AC Sparta Praha), který je dalším potrestaným hráčem. Následně bude hostující tým rozehrávat další standardní situaci.
     
    84
    Büttner poslal centr do vápna, ale Sparta ho dokázala odvrátit. Ke střele se dostal ještě střídající Ali, jenž nepropálil rudou zeď před Dúbravkou.
     
    85
    Vatajelu si naběhl do vápna za soupeřem, ale vhazování od jeho spoluhráče bylo příliš dlouhé. Pro balon si doběhl Pasveer, jenž uklidňuje alespoň na chvíli hru.
     
    87
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Bogdan Vatajelu, přichází Lukáš Juliš.
     
    87
    Kotel si ještě jednou vytleskal Bogdana Vatajelua, který musel vstát a zatleskat fanouškům. Krajní obránce Sparty předvedl podařený výkon v tomto zápase.
     
    88
    Plavšić se opět snažil v souboji jeden na jednoho dostat přes svého strážce, ale po zákroku soupeře upadl. Hlavní sudí Radek Příhoda ukazuje, že vše bylo v pořádku.
     
    89
    Pěknou střelou zpoza vápna se prezentoval Foor, jehož pokus měl velice dobré parametry. Jenže Martin Dúbravka se po pokusu výborně natáhl a zakončení zneškodnil.
     
    90
    Výborně zapracoval před druhou z branek Lukáš Juliš, jenž vypracoval zakončení Martina Frýdka. Domácí středopolař prudkou střelu, kterou zlikvidoval hostující brankář.
     
    90+1
    Tak Letenští mohli ještě prohrát! Přetažený centr vrátil před branku jeden z hostů. Metr před brankovou čárou zůstal zapomenutý Tim Matavz, jenž zcela nepochopitelně přestřelil prostor tří tyčí.
    90+1. Tim Matavz nepochopitelně v závěru přestřelil branku
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    Sparta v dnešním utkání předvedla výkon dvou tváří. V prvním poločase byla hodně nevýrazná a jasně horší oproti soupeři. Ovšem výkon Letenských se ve druhé části zvedl a domácí byli místy lepším celkem. V duelu bylo na obou stranách vidět hodně šancí, ale celky přetavily v gólovou radost každý pouze jednu. Italskému trenéru se povedla dvě střídání o poločase, jelikož Karavajev a Plavšić hru rozhýbali a odehráli povedený zápas. Zatímco pro domácí tým byl dnešní zápas generálkou na nový ročník, tak Arnhem se nachází uprostřed přípravy. Výkon hostů byl velmi dobrý a troufám si říct, že Vitesse Spartu dobře prověřilo.
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek čtvrtečního večera. Opět se na vás budu těšit u některého z dalších zápasů. (21:59:25)

    Michal Luxa

    Góly: 61. Šural – 11. Linssen

    Karty:   51. Štetina (SPA), 66. Frýdek (SPA), 83. Vatajelu (SPA) – 67. Serero (ARN), 71. Dabo (ARN)


    AC Sparta Praha: Dúbravka – Zahustel (46. Karavajev), Kaya, Štetina, Vatajelu (87. Juliš) – Sáček, Frýdek M. – Šural (76. Ćivić), Lafata, Kadlec V. (46. Plavšić) – Janko.
    Náhradníci: Koubek, Karavajev, Ćivić, Plavšić, Juliš, Piško.

    SBV Vitesse Arnhem: Pasveer, Dabo (76. Matavz), Van der Werff (46. Kotte), Kruiswijk (46. Kashia), Büttner, Serero (69. Colkett), Bruns (81. Faye), Foor, Rashica (81. van Bergen), Ten Teije (76. Lelieveld), Linssen (81. Ali).
    Náhradníci: Colkett, Matavz, van Bergen, Ali, Houwen, Lelieveld, Kashia, Bayazit, Faye, Kotte.

    Rozhodca: Příhoda – Moláček, Melichar