Fínsko – Švajčiarsko 5:1 (kon.) | USA – Rusko 5:4 (kon.) | Kanada – Slovensko 4:3 (po pr.)
Švédsko – Česko 3:2 (kon.)
koniec po predl.
Kanada
4:3 (3:1, 0:1, 0:1 - 1:0)
Slovensko
Sobota 15.04.2017, 19:38 • Zimný štadión mesta Poprad • Majstrovstvá sveta U18 • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:38 Stelio Mattheos (CAN) - 4:3
     
    62:38
    Kanada dala gól!
    Kanada strieľa rozhodujúci gól. STYLIANOS MATTHEOS si nakorčuľoval k ľavému kruhu, pozrel sa na voľné miesto a šikovnou strelou švihom parádne trafil k ľavej žrdi!
    Asistencia: Jared McIsaac.
    42:38 Adam Liška (SVK) - 3:3
     
    42:38
    Slovensko dalo gól!
    Fantázia! Sme späť v hre! Fafrák vyhral vhadzovanie v strednom pásme, potiahol puk do útočnej tretiny. Kanaďania mu ho však vypichli, ale dostal sa na hokejku ADAMA LIŠKU, ktorý šikovne švihom vystrelil a trafil k žrdi!
    Asistencia: Miloš Fafrák.
    36:34 Patrik Hrehorčák (SVK) - 3:2
     
    36:34
    Slovensko dalo gól!
    Naši znižujú stav stretnutia! Miloš Roman prekorčuľoval s pukom po ľavom krídle a od miesta pri pravej žrdi perfektne našiel na pravom kruhu PATRIKA HREHORČÁKA, ktorý z prvej nekompromisne prekonal Scotta!
    Asistencia: Miloš Roman.
    19:49 Isaac Ratcliffe (CAN) - 3:1
     
    19:49
    Kanada dala gól!
    Ďalšia chyba našich hráčov znamená tretí gól v Sklenárovej sieti. ISAAC RATCLIFFE vyhral korčuliarsky súboj, došiel prvý k puku na ľavom kruhu a nekompromisne zavesil do opačného rohu bránky!
    Bez asistencie.
    18:36 Stelio Mattheos (CAN) - 2:1
     
    18:36
    Kanada dala gól!
    Javorové listy otáčajú stav stretnutia. Naši v rohu klziska nechali veľa priestoru STYLIANOSOVI MATTHEOSOVI, ktorý sa prebojoval úplne osamotene pred bránkovisko, oklamal Sklenára a zakončil.
    Asistencia: Jocktan Chainey.
    18:18 Kyle Olson (CAN) - 1:1
     
    18:18
    Kanada dala gól!
    Asi som to hneď privolal, je vyrovnané. Entwistle nahodil puk z ľavého kruhu na Sklenára, ktorý ho vyrazil. Následne sa puk dostal na hokejku KYLA OLSONA, jeho strela spomedzi kruhov prenikla do našej bránky!
    Asistencia: Mackenzie Entwistle.
    08:37 Adam Liška (SVK) - 0:1
     
    08:37
    Slovensko dalo gól!
    Naši hokejisti skvelo využívajú presilovú hru a idú do vedenia! Ružička vyskúšal šťastie, vystrelil z pravého kruhu. Scottovi vypadol puk za chrbát a ADAM LIŠKA ho šikovne dorazil!
    Asistencia: Adam Ružička.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 19. Olson (Entwistle), 19. Mattheos (Chainey), 20. Ratcliffe, 63. Mattheos (McIsaac) – 9. Liška (Ružička), 37. Hrehorčák (Miloš Roman), 43. Liška (Fafrák)


    Kanada: Scott (McGrath) – Brook, Smith, Mitchell, McIsaac, Chainey, Woo, Noël (C) – Anderson-Dolan (A), Mattheos (A), Comtois – Olson, Entwistle, M. Strome – Ratcliffe, Schnarr, Dellandrea – Thomas, Hawel.
    Slovensko: Sklenár (21. Kostelný) – Ivan, Fehérváry (C), Kupec (A), Žiak, Korenčík, Dúžek, Demo – Fafrák, Liška (A), Miloš Roman – Krivošík, Hrehorčák, Ružička – Köver, Pospíšil, Urbánek – Stacho, Havrila, Regenda.

    Rozhodca: Hejduk, Piragić – Park, Yletyinen