Udinese – Inter 1:2 (kon.) | Chievo – Bergamo 1:4 (kon.) | CFC Janov – AS Rím 0:1 (kon.)
Lazio – Crotone 1:0 (kon.) | Sassuolo – Turín 0:0 (kon.) | AC Miláno – Cagliari 1:0 (kon.)
Juventus – Bologna 3:0 (kon.)
koniec
Lazio Rím
1:0 (0:0)
FC Crotone
cz Nedeľa 08.01.2017, 15:00 • Stadio Olimpico, Řím • Talianska Seria A • 19. kolo
Predzápasové kurzy
     
    S konstatování, že Lazio zaslouženě vyhrálo se s vámi loučím. V italské Serii A se dnes hrají ještě dvě utkání, ke kterým vás srdečně zveme. Pro tentokrát je to ode mě opravdu vše a přeji vám příjemný zbytek nedělního dne. (17:11:46)
    Ciro Immobile se stal jediným střelcem zápasu a způsobil v poslední minutě výbuch radosti fanoušků Lazia

     
    V tomto utkání devatenáctého kola to dlouho vypadalo, že si oba týmy odnesou nespravedlivou remízu. Ovšem v devadesáté minutě se prosadil zblízka Ciro Immobile, jenž zachoval chladnou hlavu a propálil hostujícího gólmana. Utkání se neslo v režii Lazia, které téměř neustále útočilo. Dlouho to vypadalo, že se domácí hráči neprosadí, jelikož pálili jednu velkou šanci za druhou. Dle projeveného výkonu bylo jasné, že si Crotone přijelo pro bod. Hostující celek bránil v deseti lidech a za celý zápas se dostalo snad do tří šancí. I proto zůstávají tři body na Stadiu Olimpicu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Hostující celek mohl vyrovnat, ale finální přihrávka byla hrůzostrašná! Crotone mělo v pokutovém území převahu a toho nedokázal využít Aleandro Rosi, jenž odcentroval na vzdálenější stranu pokutového území, kde nikdo nebyl. Na svého spoluhráče se hodně zlobí Simeon Tochukwu Nwankwo, který věděl, že jeho tým měl vyrovnání na dosah.
     
    90+4
    V závěru zápasu Crotone pochopilo, že už nemá, co ztratit. Jenže útok hostujícího celku zastavil u postranní čáry Stefan Radu. Lazio je nyní už hodně blízko k získání dalších důležitých třech bodů.
     
    90+3
    Hlavní sudí prostřednictvím čtvrtého rozhodčího avizuje, že se bude nestavovat pět minut nad rámec normální hrací doby.
     
    90+2
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Bruno Martella, přichází Simeon Tochukwu Nwankwo.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Ciro Immobile (S. S. Lazio).
    90. Ciro IMMOBILE - 1:0
     
    90
    Lazio právě vstřelilo branku!
    V závěru zápasu se přeci jen zaslouženě Lazio dočkalo branky! Po chybě obrany se k míči dostal dnes aktivní CIRO IMMOBILE, jenž zřejmě zavřel oči a propálil hostujícího brankáře. Domácí útočník po vstřelené brance sundal dres a vidí žlutou kartu, ovšem to mu vůbec v této chvíli nemůže vadit.
     
    88
    Lazio se mohlo dostat do přečíslení. Jenže vysoký balon si pro sebe zpracoval Ciro Immobile, jehož pokus zamířil do bránícího hráče. Tento útok si žádal ale jiné řešení než domácí útočník předvedl.
     
    87
    Další pas římského týmu mířil do šestnáctky hostujícího celku, jenže také tentokrát celou akci přerušil Marco Festa. Zdá se, že hostující brankář nikam spěchat nebude, jelikož jeho tým by byl s bodem spokojený.
    85. Ciro Immobile vyslal pumelici, kterou hostující brankář vyrazil
     
    85
    Tak to byla další parádní domácího týmu! Centrovaný míč sklepl do druhé vlny domácí hráč. V tomto prostoru byl Ciro Immobile, jenž se do balonu opřel a mířil ho těsně nad zemí k tyči. Jenže v brance je dnes fantastický Marco Festa, jenž pokus dokázal vyrazit!
     
    85
    Lazio vybojovalo hned za půlící čárou další balon a žene se na polovinu soupeře. Uvidíme, zda se domácímu celku ještě podaří vsítit branku!
     
    84
    Téměř ztracený míč doběhl ještě Ciro Immobile, který se pokusil o centr. Ten zneškodnil Marco Festa, ale pro něj to moc práce nebylo, jelikož ve vápně nebyl žádný hráč domácího celku.
     
    83
    Dlouhý pas hostujícího týmu zamířil do pokutového území, kde si pro balon došel Federico Marchetti. Ten na nic nečekal a rychle zahájil další útok svého mužstva.
     
    81
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Marcello Trotta, přichází Aleandro Rosi.
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Lucas Biglia, přichází Alessandro Rossi.
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Luis Alberto, přichází Danilo Cataldi.
     
    80
    Lazio i nadále utahuje šrouby a je stále ve větším tlaku. Hostující tým nedokázal odkopnout míč, kterého se zmocnil Marco Parolo. Jeho pokus vyrazil brankář, jemuž pomohl spoluhráč, jenž odkopl míč na další roh.
     
    79
    Římané opět kombinovali na levé straně hrací plochy, ale jejich další centr byl sražený na roh. Centrovaný míč od praporku mířil na malé vápna, kde byl hodně přehuštěný prostor, ale i tentokrát si Crotone poradilo.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Marcus Rohdén (FC Crotone), který zatáhl za záchranou brzdu. Pokud by si krajní záložník nepomohl stažením Cristiana Lombardiho, šlo by Lazio do přečíslení.
     
    76
    Hostující tým si žádá odpískání pokutového kopu. Ovšem hlavní sudí byl hodně blízko a ukazuje, že se o faul ani náhodou nejednalo.
     
    75
    Po delší době se Crotone připomnělo útočným výpadem. Diego Falcinelli dostal balon do šestnáctky, kde se patičkou snažil prostrčit míč na spoluhráče. Jenže celou akci zastavil jeden ze stoperů.
     
    74
    Ve středu hrací plochy si skluzem pomohl Ciro Immobile, jemuž se výrok rozhodčího nelíbí. Hlavní sudí přispěchal k hráči a dává mu najevo, kdo z nich je na hrací ploše pánem.
     
    73
    Fanoušci domácího celku neustále povzbuzují svůj tým a věří, že se po utkání budou radovat z vítězství Lazia. Hráči v azurově modrých dresech kombinují na polovině soupeře, ale další velká šance zatím nepřichází.
     
    72
    Domácí celek získal další možnost rohového kopu, ke kterému se postavil domácí kapitán. Ovšem jeho centr byl trestuhodný, jelikož doletěl pouze do boční sítě.
     
    71
    Lazio se opět usadilo na polovině soupeře, kde vymyslelo centr z levé strany. Na zadní tyč si nabíhal Lucas Biglia, jenže před ním odvrátil balon jeden z bránících hráčů.
    69. Pro ofsajd neuznaná branka hostujícího celku
     
    69
    Centr od rohového praporku se domácímu celku moc nepodařil a Crotone se dostalo do přečíslení. Celou akci brankou zakončil Marcello Trotta. Ovšem jeho radost byla zbytečná, jelikož ve vzduchu vlál praporek pomezního rozhodčího.
     
    68
    Domácí tým utahuje šrouby a snadno se dostává do pokutového území. Ciro Immobile se snažil utancovat soupeře, ale pouze jej trefil a budeme sledovat rohový kop.
     
    67
    Další útočné snažení zastavuje faul domácího hráče. Ve vzdušném souboji si rukou pomohl Cristiano Lombardi, a tak si hostující obrana zase na chvíli odpočine.
     
    66
    Míč na pravou stranu pokutového území Cristiano Lombardi, který se pokoušel o střelu přes obránce. Jenže jeho pokus trefil právě prvního bránícího hráče.
     
    65
    Domácí tým vybojoval míč a poklidnou kombinační hrou se dostal na polovinu soupeře. Sledujeme krátké přihrávky Lazia, po kterých se římský klub snaží dostat do šestnáctky soupeře.
     
    64
    Tak snad až teď se bude moci pokračovat ve hře. U balonu se nachází hráči hostujícího celku, kteří zaměstnávají obranu Lazia ojedinělým útok. Jenže jejich centr zastavil první bránící hráč.
     
    63
    Když už se mělo pokračovat ve hře, tak na zem usedl také Marco Festa. Ten se drží za kotník a hlavní sudí povolává také druhý lékařský tým. Samozřejmě toto rozhodnutí se nelíbí fanouškům Lazia.
     
    62
    U postranní čáry špatně došlápl Stefan Radu, jenž se drží za koleno a potřebuje lékařskou pomoc. Ovšem zdá se, že domácí hráč bude schopen pokračovat ve hře.
     
    61
    Lazio vybojovalo další rohový kop, který poslal do hry domácí kapitáne. Ovšem jeho centr zamířil do malého vápna, kde kraluje brankář Marco Festa.
     
    60
    Lazio stále hraje aktivně a první branka je už na spadnutí. Ovšem po odmávaném ofsajdu tlak domácího celku se na malou chvíli odkládá.
     
    58
    Rohový kop byl zahrál fantasticky a zamířil těsně za malé vápno, kde se pověsil do vzduchu Stefan de Vrij. Domácí zadák ve vyložené šanci selhal, když poslal balon pouze nad břevno hostující branky.
     
    58
    Na pravé straně se o centr pokusil Marco Parolo, jenž v rozhodujícím momentu uklouzl. Ovšem naštěstí pro něj míč zamířil od soupeře na další roh.
     
    57
    Po krátkém ošetření Diega Falcinella se může ve hře opět pokračovat. Crotone vymyslelo dlouhý nákop, který domácí obrana v pohodě dokázala zneškodnit.
     
    55
    U balonu jsou hráči domácího celku, kteří hledají okénka v obraně soupeře. Jenže pas mířící k postranní čáře skončil vzdušným soubojem, v němž si faulem pomohl Marco Parolo.
     
    54
    Žlutou kartu dostává Marco Festa (FC Crotone), který ani tentokrát nebral hlavního sudího vážně a zdržoval hru. Hlavní sudí na nic nečekal a vytahuje žluté napomenutí.
     
    53
    Hlavní rozhodčí přispěchal k hostujícímu brankáři, který příliš dlouho otálel s rozehrávkou. Muž ve žlutém dal jasně najevo, že příště už vytáhne žlutý kartónek.
     
    53
    Římský tým pokračuje v aktivní hře, ale na první velkou šanci ve druhém poločase stále čeká. Další dlouhý pas za obranu zkoušel Wesley Hoedt, jenže i jeho balon byl příliš dlouhý.
     
    52
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Adrian Stoian, přichází Raffaele Palladino.
     
    51
    Aktivní Ciro Immobile si řekl o balon do pokutového území, ale přihrávka na domácího útočníka byla příliš dlouhá, a tak budeme sledovat jen odkop od hostující brány.
     
    50
    Z rohového kopu ovšem domácí celek nedokázal nic vytěžit. Crotone odvrátilo míč do bezpečné vzdálenosti, ale bude se muset stále bránit.
     
    50
    Přihrávku do šestnáctky dostal Cristiano Lombardi, jenž se snažil přihrávat před branku, ale do jeho pokusu vložil nohu soupeř. Lazio bude rozehrávat další rohový kop.
     
    49
    Až nyní se Lazio dostalo ke kombinační hře z prvního poločasu. Ovšem zatím kombinuje hodně daleko od brány soupeře. Sledujeme krátké přihrávky, ale hráčům v azurově modrých dresech schází pohyb.
     
    48
    Andrea Barberis se snažil o individuální průnik po pravé straně a vynutil si faul. K rozehrání standardní situace postavil právě faulovaný hráč, ale jeho centr odvrátila obrana soupeře.
     
    47
    Při pohledu na hrací plochu to vypadá, že oba celky nastoupily v základních sestavách. Vraťme se na zelený pažit, kde se o zakončení z dvaceti metrů postaral Ciro Immobile. Ovšem jeho pokus zamířil jen vedle branky.
     
    46
    Hlavní rozhodčí dnešního zápasu pan Maresca svým prvním hvizdem zahájil druhý poločas. K úvodnímu výkopu se postavil hostující hráč, ovšem nákop obránců zneškodnilo Lazio.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Diváci se vracejí do ochozů stadionu a hráči zase na zelený pažit. Za malou chvilku bude utkání pokračovat druhým poločasem. Zajímalo by mě, zda budeme sledovat stejné obrázky jako v první pětačtyřicetiminutovce.
     
    V prvním poločase jsme sledovali jednotvárný fotbal, kterému kraloval domácí celek. Lazio si vypracovalo několik vyložených šancí, ale také pokutový kop. Jenže ani jednu nedokázalo využít. Crotone je dnes vyloženě slabé a kromě jedné šance si nic nevypracovalo. Hostující tým brání v deseti lidech a ve větším množství případů se jen balonu zbavují. Uvidíme, jak bude vypadat druhá pětačtyřicetiminutovka, a jakým výsledkem duel skončí.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    V nastaveném čase se pěknou individuální akcí prezentoval Stefan Radu, jenž obešel soupeře, ale jeho pokus zablokoval bránící hráč. Uvidíme ještě jeden roh Lazia. Centrovaný míč mířil na hranici malého vápna, kde kraluje Marco Festa.
     
    45
    Zdá se, že v tomto okamžiku nechápe nikdo výrok hlavního sudího. Místo standardní situace byl míč rozhodčího a Lazio sportovně vrátil balon soupeři.
     
    44
    Jeden z hostujících hráčů skončil po úderu do obličeje na zeleném pažitu. Hlavní rozhodčí píská faul a na trávník přibíhá lékařská pomoc. Po ošetření budeme sledovat zajímavou standardní situaci v podaní Crotone.
     
    43
    Obrana hostujícího celku si nyní bude moci trochu odpočinout, protože Crotone se dostalo s balonem na polovinu domácího celku, kde se mu snad poprvé daří kombinovat.
     
    42
    Vypadá to, že první pětačtyřicetiminutovka skončí za bezbrankového stavu! Lazio se sice snaží o to, aby se dostalo do vedení. Ovšem všechny své obrovské šance spálilo.
     
    40
    Po dalším zákroku v šestnáctce skončil na ledové ploše jeden z domácích hráčů. Lazio i jeho fanoušci si žádali další pokutový kop, jenže hlavní sudí ukazuje, ať se hraje dál.
    39. Další parádní zákrok předvedl hostující brankář Marco Festa
     
    39
    Další parádní akce Lazia končí ještě hezčím zákrokem hostujícího gólmana. Jen ten snese přísnější měřítko z týmu Crotone. Ke střele z hranice pokutového území se dostal Marco Parolo, jehož pokus mířil pod horní tyč.
     
    38
    Lazio se pokusilo přejít do vápna po pravé straně, ale tentokrát celou akci zastavil nepřesný pas. Ten byl příliš vysoký a zamířil za postranní čáru.
     
    37
    Dalším útočným faulem se provinil Ciro Immobile, který s výrokem hlavního sudího nesouhlasí. Hra se přesune před druhou z branek, kde první velký zákrok musel vytáhnout Federico Marchetti. Ten čelil pokusu z kopačky Diega Falcinella, jenž byl sám před brankářem, ale míč namířil pouze do něj.
     
    35
    Luis Alberto se kličkou do pokutového území chtěl zbavit svého strážce a už to vypadalo, že se mu to podaří. Ovšem do jeho střeleckého pokuse se právě jeho strážce vrhl skluzem, čímž pomohl brankáři.
     
    35
    Sledujeme jednotvárný fotbal, kdy domácí celek útočí do zabedněné obrany. Crotone dle dosavadního průběhu zápasu přijelo do Říma pro bod.
     
    33
    Už delší dobu si hostující tým koleduje o inkasovanou branku a stále tomu tak je i nyní. Crotone získalo míč a jen ho odkoplo k obráncům Lazia.
     
    32
    Tlak domácího celku se stupňuje, ale také další pokus zneškodnil Marco Festa. Marco Parolo dostal balon na pravou stranu šestnáctky a svou střelu mířil po zemi k zadní tyči. Jenže v dráze letu míče se objevila noha brankáře.
    31. Neproměněný pokutový kop domácího celku
     
    31
    K pokutovému kopu se postavil Lucas Biglia, jenž chtěl dát zakončení razanci a trefil pouze břevno! Stav zápasu zůstává nezměněn a Lazio si na první branku musí ještě chvíli počkat.
    30. Penaltový zákrok na Lombardiho
     
    30
    Na kraji šestnáctky zasáhl trochu neohrabaně Adrian Stoian, jenž fauloval Cristiana Lombardiho. Hlavní sudí neváhal ani vteřinu a odpískal pokutový kop!
     
    29
    Obraně hostujícího celku kraluje Gian Marco Ferrari, jenž zneškodnil další šanci Lazia. To ovšem u míče zůstává a okupuje pokutové území.
     
    29
    Na Stadiu Olimpicu panuje výborná atmosféra a fanoušci Lazia se fotbalem jednoduše baví. Na zeleném pažitu má jejich tým jasnou převahu a i nyní drží balon na svých kopačkách.
     
    28
    Lazio utahuje šrouby a první branka je na spadnutí. Nutno říct, že tomuto jevu pomáhají také hostující hráči, kteří neudrží balon na svých kopačkách.
     
    26
    Centr z pravé strany měl opět mířil na Cira Immobileho, ale ještě před ním perfektním obranným zákrokem zasáhl Gian Marco Ferrari. Hostující kapitán skluzem zneškodnil další stoprocentní šanci.
    25. Kanonýr Immobile spálil další tutovku Lazia
     
    25
    Po rozehrání přímého kopu se k míči dostal v pokutovém území Ciro Immobile! Ten se mohl jako první zapsat mezi střelce zápasu, ale jeho pokus z levé strany vyrazil perfektním zákrokem Marco Festa. Zakončení domácího útočníka mířilo k zadní tyči, ale domácí brankář konečky prstů zachránil svůj tým.
     
    24
    Serii nepřesností ve středu hrací plochy zastavil až Sergej Milinković-Savić. Ten si výborně pokryl balon tělem a vynutil si další faul hostujícího mužstva.
     
    22
    Standardní situaci zahrál domácí celek na přední tyč, kde si na centr naskočil Wesley Hoedt. Domácí zadák byl v záklonu, a tak míč zamířil hodně vysoko nad branku.
     
    22
    Jenže Crotone opět nezvládl přechod přes půlící čáru a následně u pokutového území vyprodukovalo faul. O ten si řekl, kdo jiný než Ciro Immobile.
     
    21
    Lazio se zisku míče příliš nikam nežene a sledujeme další kombinační hru domácího celku. Stefan de Vrij po chvilce předvedl nákop na pravou stranu, který zastavila hostující obrana.
     
    20
    Ciro Immobile zle dotíral na bránícího hráče, jenž si pomohl přihrávkou na brankáře. Ten předvedl dlouhý výkop, který si zpracoval Federico Ceccherini. Hostující hráč se pokusil o dalekonosnou střelu, kterou zablokoval jeden z obránců.
     
    19
    Hostující tým si vynutil faul na útočné polovině. Z přímého kopu letěl centr do ohně, kde ve vzduchu kraluje jeden ze stoperů domácího mužstva.
    17. Neuznaná branka Lazia
     
    17
    Lazio se poprvé radovalo z branky, ale praporek pomezního sudího vlaje ve vzduchu! Z levé strany přišel dlouhý pas na zadní tyč, kde byli dva hráči v azurově modrém dresu. Tím zakončujícím byl Cristiano Lombardi, jehož pokus rozvlnil síť. Nutno říct, že domácí hráč byl zároveň se soupeře a rozhodčí se rozhodl odmávat ofsajd.
     
    16
    Crotone se opět lehce zbavilo míče a sledujeme další kombinační hru Lazia. Uvidíme, co z toho domácí celek dokáže vytěžit.
     
    15
    Žlutou kartu dostává Cristiano Lombardi (S. S. Lazio), který ztratil balon a poté vysokou nohou trefil soupeře. Domácí hráč sice kroutí hlavou, ale tentokrát marně.
     
    14
    První centrovaný míč od rohového praporku hostující obrana dokázala zneškodnit. Ovšem Lazio dostane šanci na reparát. Jenže domácímu celku se nepovedla ani další akce.
     
    14
    Prodloužený míč našel v pokutovém území Ciro Immobile, jenž neváhal a okamžitě vypálil. Tento pokus zastavil Federico Ceccherini, a tak uvidíme první rohový kop dnešního odpoledne.
     
    13
    Bohužel Crotone zápasu moc nepřidává a není se co divit, že je hostující celek téměř nejhorším týmem Serie A. Ovšem zatím bezbrankový výsledek musí hosté brát.
     
    12
    O míč si opět dobrým pohybem řekl Ciro Immobile, jenž si vynutil nepříjemný faul soupeře. Publikum se poprvé zlobí a žádá si pro hostujícího hráče první žlutou kartu. Ta zatím ale nepřichází.
     
    11
    Hostující tým vybojoval míč na vlastní polovině hrací plochy. Jenže opět pokazilo nepřesnou lehkou přihrávku, a tak se k balonu vracejí domácí hráči.
     
    10
    Jako již tradičně je Ciro Immobile aktivní! Ovšem tentokrát se bývalý hráč Dortmundu vystavil do ofsajdu. Obrana Crotone si bude moci na malou chvilku odpočinout.
     
    9
    Opět se hraje na polovině hostujícího celku, kde bylo k vidění několik hlaviček. Balon lítal ze strany na stranu a nakonec toto počínání ukončila nepřesnost hostů.
     
    8
    Hra se nám v úvodních minutách duelu hodně kouskuje. K vidění jsou zbytečné fauly a musíme říct, že Lazio má jasnou převahu. Ovšem zatím mu chybí lepší před finální část.
     
    7
    Snad poprvé se Crotone dostalo kombinací na polovinu soupeře, kde míč poslal do zámezí Stefan Radu. Hosté zůstali tedy u míče, ale následně si pomohli dalším faulem.
     
    6
    Krajní obránce Dušan Basta předvedl výborný pohyb podél postranní čáry a také dostal balon. Jeho centr odvrátila hostující obrana a následně ještě přišel útočný faul Lazia.
     
    5
    Crotone se už v úvodu utkání často zbavuje lehkých balonů a je vidět, že hostující tým přijel bránit. Uvidíme, jak dlouho mu to bude vycházet. Řím vymyslel další centr z pravé strany hrací plochy, ale ve vzduchu vládne Marco Festa.
     
    4
    Domácí zadáci hledájí dlouhými balony své spoluhráče v útoku. Pohybem za obranu si o míč řekl Cristiano Lombardi, ale pas za obranu skončil až u hostujícího brankáře.
     
    3
    Po zisku míče na polovině hrací ploše se Lazio hnalo do útoku. O balon si řekl dobrým pohybem Ciro Immobile, jenž přihrál spoluhráči. Ten v pokutovém území nezvládl zpracování.
     
    2
    Domácí tým pro dnešní zápas zvolil tradičně azurově modré dresy, naopak Crotone obléklo červeno-tmavěmodrou sadu. Vraťme se na hrací plochu, kde se o centr pokoušel Marco Parolo, jemuž je pískán útočný faul.
     
    1
    Hlavní rozhodčí dnešního zápasu pan Maresca dal pokyn k záhájení zápasu. K úvodnímu výkopu se postavil Ciro Immobile, jenž přihrál obráncům. Ti vymysleli dlouhý nákop, ale krátce po něm přišlo Lazio o balon.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    S. S. Lazio: Marchetti – Basta, de Vrij, Hoedt, Radu – Parolo, Biglia, Milinković-Savić – C. Lombardi, Immobile, Alberto.
    Náhradníci: Strakosha, Vargić – Patric, Cataldi, Kishna, Wallace, Bastos, Leitner, Prce, Rossi.

    FC Crotone: Festa – Sampirisi, Ceccherini, Ferrari, Martella – Rohdén, Crisetig, Barberis, Stoian – Trotta, Falcinelli.
    Náhradníci: Viscovo, Cojocaru – Palladino, Nalini, Gnahoré, Salzano, Rosi, Dussenne, Capezzi, Suljić, Fazzi Fazzi, Tochukwu Nwankwo.

    Rozhodčí: Maresca – Liberatore, Zappatore.
    Stadio Olimpico je připraveno na duel devatenáctého kola skvěle. Řím na rozdíl od jiných stadionů uvidí fotbalové střetnutí.

     
    Vítám vás u devatenáctého kola italské Seria A, v němž se představí S. S. Lazio a FC Crotone. Utkání začíná zhruba za pětačtyřicet minut a favorit je jasný, tím bude domácí tým. Vždyť Lazio se nachází na čtvrtém místě tabulky a bojuje o pohárovou Evropu. Domácímu celku bude scházet hlavně Balde Keita, jenž je se Senegalem na reprezentační akci. Naopak Crotone se nachází na předposledním místě a potřebuje nutně bodovat. Vždyť na první zachraňující příčku už ztrácí tento tým osm bodů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Michal Luxa

    Góly: 90. Immobile

    Karty:   15. C. Lombardi (LAZ), 90. Immobile (LAZ) – 54. Festa (COE), 77. Rohdén (COE)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 11:0. Rohy: 14:0. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:11.
    Lazio Rím: Marchetti – Basta, de Vrij, Hoedt, Radu – Parolo, Biglia (C) (81. Rossi), Milinković-Savić – C. Lombardi, Immobile, Alberto (81. Cataldi).
    Náhradníci: Strakosha, Vargić – Patric, Cataldi, Kishna, Wallace, Bastos, Leitner, Prce, Rossi.

    FC Crotone: Festa – Sampirisi, Ceccherini, Ferrari (C), Martella (90+2. Tochukwu Nwankwo) – Rohdén, Crisetig, Barberis, Stoian (52. Palladino) – Trotta (81. Rosi), Falcinelli.
    Náhradníci: Viscovo, Cojocaru – Palladino, Nalini, Gnahoré, Salzano, Rosi, Dussenne, Capezzi, Suljić, Fazzi Fazzi, Tochukwu Nwankwo.

    Rozhodca: Maresca – Liberatore, Zappatore