Tondela – Arouca 1:2 (kon.) | Rio Ave – Chaves 2:2 (kon.) | Boavista – Setúbal 1:0 (kon.)
Lisabon – Feirense 2:1 (kon.)
koniec
Boavista FC
1:0 (1:0)
Vitória FC Setúbal
cz Nedeľa 08.01.2017, 19:00 • Estádio do Bessa Século XXI, Porto (kapacita: 28.263 diváků) • Primeira Liga • 16. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (20:57:50)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 8:5. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 24:12.
     
    Je dobojováno! Boavista nakonec poráží Setúbal 1:0! Domácí celek byl po celou dobu utkání aktivnějším celkem. Boavista se mohla dostat do vedení hned v úvodu utkání, ale Espinho přestřelil branku! Ve 28. minutě však domácí zahrávali pokutový kop a Espinho poslal míč do protipohybu brankáře! Ve druhé půli sice Setúbal zvýšil aktivitu, ale domácí obrana dnes pracovala na výbornou a uhlídala těsné vedení až do závěrečného hvizdu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídání v týmu Boavista FC: ze hřiště odchází Carvalho, přichází Carlos.
     
    90+2
    Domácí znovu zatáhli míč až k rohovému praporku, kde jej podrželi několik desítek sekund. Fotbalisté Boavisty dohrávají závěr utkání s velkým přehledem.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Arnold chtěl rozjet další akci Setúbalu po pravé straně, ale jeden z domácích jej složil na trávník. Hosté musejí začít nanovo.
     
    89
    Pinto napadal rozehrávku domácí obrany u postranní čáry a v souboji to přehnal s agresivitou. Hostující obránce zastavil akci domácích jen za cenu faulu.
     
    88
    Hosté se přeci jen dostali na polovinu Boavisty, nicméně nikdo v zeleném dresu se nedostal do blízkosti pokutového území.
     
    87
    Varela vystartoval z brankové čáry, došel si pro vysoký centr a okamžitě rozehrál. Boavista zatím drží soupeře daleko od své branky.
     
    86
    Střídání v týmu Boavista FC: ze hřiště odchází Espinho, přichází Carraca.
     
    85
    Boavista zahrávala další rohový kop. Centrovaný míč poněkolikáté v utkání přilétl na malé vápno, kde stál připravený stoper Setúbalu.
     
    84
    Talocha na pravé straně hrací plochy parádně udržel míč před napadajícími soupeři. Domácí zadák navíc stačil rychle rozehrát.
     
    83
    Po delší době se hosté dostali do zakončení. Edinho si naběhl na odražený míč a pravačkou se opřel do skákajícího míče. Jeho rána prolétla kolem zadní tyče.
     
    82
    Domácí fotbalisté zatím likvidují veškerou útočnou snahu Setúbalu prostřednictvím nedovolených zákroků ve středu hrací plochy.
     
    81
    Agajev dával dobrý pozor a s přehledem si došel pro odražený míč do pokutového území. Domácí brankář poté vyčkal s rozehrávkou a našel jednoho z obránců.
     
    80
    A další žlutá karta! Espinho poslal na zem jednoho ze zadáků Setúbalu a rovněž se zapisuje na seznam hříšníků.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Arnold (Vitória FC Setúbal).

    Tomáš Kubečka

    Góly: 28. Espinho (pen.)

    Karty:   45. Schembri (BOA), 55. Santos (BOA), 59. Costinha (BOA), 80. Espinho (BOA) – 27. Fernandes (STL), 51. Venancio (STL), 79. Arnold (STL)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 8:5. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 24:12.
    Boavista FC: Agajev – Machado, Lucas, Philipe, Talocha – Idris, Carvalho (90+3. Carlos), Espinho (86. Carraca) – Medeiros, Santos, Schembri (72. Bukia)
    Náhradníci: Meira, Goméz, Machmudov, Carraca, Carlos, Mesquita, Bukia

    Vitória FC Setúbal: Varela – Fernandes (46. Arnold), Venancio, Cardoso, Pinto – Mikel, Costinha (76. Santana), Costa – Amaral (64. Manuel), Santos, Edinho
    Náhradníci: Trigueira, Pedro, Arnold, Nené, Santana, Meyong, Manuel